Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. července 2009 v 8:09® martas-.-
-
Zdarec rad bych se dozvedel neco o chytani sumcu v okoli pardubic.Poradite mi nekdo prosim?(hlavne s vabnickou)treba bych se i sesel nebo zajel na ryby
- Pondělí 6. července 2009 v 8:02® Piranha
-
Vera jsem koukal na Tv F&H na zavody v lovu sumcu na stojaku, bez vabnicky.Jsem navaben a ted se ma pocasi lepsit, lebe uz taky leze dolu tak koncem tejdne na to jdu.
Tento příspěvek byl editován 6.7.2009 08:02:37 uživatelem Piranha. - Pondělí 6. července 2009 v 7:49® soj
-
proficok>to si pis ze zkousel.je tam krasne a uz tam vocat mam 140ku,ale z minulyho roku.pozor-musi se chytat pouze na jeden jednohak jsou zakazany vabnicky a echoloty,ale lode sou dovoleny.
- Neděle 5. července 2009 v 18:25@ proficok
-
nezkousel nekdo chytat sumce v obristvi na labi u melnika??
- Neděle 5. července 2009 v 18:05® cormoran
-
lasta> Jojo, o ten šutr to taky beru, ale o candáta mi to hlava nebere
Prutos> To věřím, všichni si je chválí, ale nerozumím tomu zkratu s candošem…
Tento příspěvek byl editován 5.7.2009 18:06:33 uživatelem cormoran. - Neděle 5. července 2009 v 17:34® Prutos
-
cormoran> mám s nimi zkušenosti, dávám je na woblery určené na sumcovláčku. Nikdy žádnej problém, jsou pevný jak skála
- Neděle 5. července 2009 v 16:56® lasta
-
cormoran>ahoj, o vázku to je normální a pochopil bych to i o sumce pokud by byla špička seklá do kartáče tak ten tlak na ní je obrovskej, ale ten candát to fakt nechápu, ale záhady se dějou a mi aspon máme očem kecat. Máte nekdo nějakou další záhadu?
Mě se jednou stalo že jsem nahodil na težko klasickou průběžnou montáž takže olůvko gumička a háček a když jsem to vytahonal tak jsem jen tak lehce uváznul, ale stačilo víc zabrat a povolilo to a když jsem to vytáh tak tam byla jen nepoškozená gumička a háček do dněška jsem to nepochopil a už to asi nepochopím - Neděle 5. července 2009 v 16:20® cormoran
-
Hoj klucí, díky za reakce, ale nemám důvod si vymýšlet, samotného mě to zarazilo (taky jsem je zkoušel v kleštích a ta pevnost byla neuvěřitelná). Svědkem mi je 1Mara, ten to všechno viděl. Jinak se omlouvám, špatně jsem to napsal. Mělo to být tak, že jeden z háčků trojháku se ohnul…
lasta> Měl víc jak pade, určitě přes šedesát…cm
MuRRon> Bohužel fotku konkrétního háku nemám, ale včera jsem též jeden zničil, o vázku…chjo
Tento příspěvek byl editován 5.7.2009 16:21:15 uživatelem cormoran. - Neděle 5. července 2009 v 16:12@ rittek
-
hans139> dej tam trochu jetý rousnice. 3sumci na to.
- Neděle 5. července 2009 v 15:54® Piranha
-
sgt.mooody> a nemela ta 170ka v drzce kacenu 200g torpilu a 2 trojhaky?Páč mi to jedem upiloval a meril tak
- Neděle 5. července 2009 v 15:12® BuBu99
-
cormoran> tak tomu neverim pouzivam je jak ty cerne tak stribrne a zkousel jsem to i kombinackama a nenarovnam je to spis praskne nez ze se narovna
- Neděle 5. července 2009 ve 14:33® cyberb0b
-
sgt.mooody> kam chodej na labe??
- Neděle 5. července 2009 ve 14:16® soj
-
sgt.mooody>aspon se na ryby dostanes!ja byl od zahajeni 2krat
Tento příspěvek byl editován 5.7.2009 14:17:15 uživatelem soj. - Neděle 5. července 2009 ve 13:49® sgt.mooody
-
Tak jsme v pátek byly na Doubkách od rána do půlnoci se tam válela trhačka s cca 28cm línkem a nic,akorát na žížalku přišel úhořik 60cm,docela zklamání:-/myslel jsem že by v takovim počasíčku mohla přijít aspon náká ta metrovka..
A kamarádi byli ve stejnej den na Labi a chytli 170cm,tak sem docela vytočenej:D
- Neděle 5. července 2009 v 11:34® MuRRon
-
cormoran> Ahoj a máš fotku toho Owneru? to bych se tedy rád podíval jelikož taky mám tyhle háky jak na sumíky tak na Štiku menší velikosti a musím říct že jsou dost pevný zajímalo by mě to jak se ti narovnal a viděl foto
- Neděle 5. července 2009 v 9:48® Piranha
-
chosebaits> ja si to neuverdomil a to jsem byl nejakejch 10m od brehu.V tom šrumci a ty rychlosti jsem proste utahl rvalk ho.
- Neděle 5. července 2009 v 7:04® chosebaits
-
Piranha>Já jezdím na ryby převážně sám.Ty si po záběru měl mazat na břeh a zdolávat,pokud tam nebyla nějaká váska,tak tu potvoru si vytáh.mannice -zas tak slabou šňuru nemáš,ale co když hned na poprvé zabere gorilka?????
Tento příspěvek byl editován 5.7.2009 07:07:13 uživatelem chosebaits. - Neděle 5. července 2009 v 7:01® chosebaits
-
cormoran>mam je a nemám s nima problém.
- Neděle 5. července 2009 v 1:15® 1Mara
-
proficok> Běž k vodě .
- Sobota 4. července 2009 v 19:40@ proficok
-
zdravim nevite kam na sumce v okoli melnika??
- Sobota 4. července 2009 v 17:36® soj
-
hans139>a nebo zkus vabnicku(pokud se tam muze vabit)treba z rousnicema
- Sobota 4. července 2009 v 17:33® lasta
-
cormoran>taky mi to přijde divný používám je už třetím rokem pár fousů jsem na ně dostal a jsou stále bez úhony, leda že by ten candát měl padesát kg a to asi neměl viď
- Sobota 4. července 2009 v 16:02® Piranha
-
cormoran> to si musel bejt nalitek ty haky stojej myslim 190 kacek a od ownera ze by se sumcak narovnal?Tomu neverim.
- Sobota 4. července 2009 ve 14:21® cormoran
-
Máte někdo zkušenosti s těmito trojhákky? Včera jsem s údivem zjistil, že nevydží tolik, kolik jsem myslel. Nemohl jsem nachytat vetší rybu na bojku, tak jsem tam pověsil perlína cca 20 cm. Po hodině se na něj pověsil candát a když mi u břehu spadnul, koukal jsem jak puk. Jeden z trojháků byl téměř do pravýho úhlu
Tento příspěvek byl editován 4.7.2009 14:21:21 uživatelem cormoran. - Sobota 4. července 2009 ve 13:25® hans139
-
to je fakt ještě to mužem zkusit dik
- Sobota 4. července 2009 ve 12:59® sgt.mooody
-
hans139> A zkoušel si mu tam dávat i něco jinýho než nákou živou rybku?Třeba žížalky,pijavice,nákou mrtvou rybku(mršinu)nebo náký vnitřnosti z nákýho z vířete?..někdy sumce přesvědčíš spíš pachem něž atraktivní nástrahou
..ale přeju ti at ho brzo přelstíš!
- Sobota 4. července 2009 ve 12:23® hans139
-
ahoj lovci sumců.zažili ste někdy že ste měli tři bojky a na jedne lína 35cm, druha cejn taky tak 30cm a kapr 45cm. a na kači o podal karas 35cm.a vážně věřte mi toho sumce se vychytal jeho místo lovu prostě je to takovi větší uzký rybník ve tvaru podkovi strašně zarosteny a stromy ve vodě.prostě v tom místě lovil uplně prostě každy deset minut tam zalovil třeba i 10metru od toho a dokonce pak provokativne jesti sem dobre viděl tak ocasem mi praštil do bojky bylo ten večer jasno měsic v uplnku tak to slo vidět.a sem s toho špatny pač ten sumec dělal rachot jako by vam hodil placaka 150kg chlap vždy sem poskočil jen v židli.takže ma určo tak přes 1,5m.nevite co by na takoveho sumca mohlo zabrat prosím?zkušal sem snad všechny druhy ryb jo ale nic daval sem podvodni taky nic.on musi byt fakt chytry jinak to nevidim.co by takoveho sumca mohlo vyprovokovat nebo navnadit aby to zežral.si to tu vše pročítam ale metody sem tu zatim nejak nevidel. atak.předem díky za radu chlapi a Petrův Zdar
- Sobota 4. července 2009 v 1:18® 1Mara
-
No mně už taky Cormoš zblbnul tak jsem si teda poprvé vživotě letos koupil dva sumčáky a na jednom mám vlasec 45 a na druhém 60 tku, no myslímsi že bych taky o něj nemněl přijít , ale stát se může všechno a to by mně fakt mrzelo kdyby se utrh a pošel
- Pátek 3. července 2009 ve 21:06® soj
-
Piranha>koukam,ze uz se taky davas do sumcariny chlape
to je dobre
- Pátek 3. července 2009 ve 21:04® soj
-
mannice>a ty si myslis,ze hned prvni vychazku na sumce ti sumec zabere a vyrve ti prut z ruky?
taky se muze stat,ze tuhle sezonu nechytnes nic,a nebo opravdu budes mit to stesti a chytnes ho