Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 9. června 2009 ve 14:13® lasta

:luukýsek taky nevím že by 125 mela češtinu , neboj se angličtiny mám ji tam taky nastavenou a anglicky neumím zá pár hodin přijdeš pomocí návodu na to jak to nastavit a pak už máš vystaráno napořád akorát si meníš citlivost a hloubku snímání a to je operace pro dítě ze školky

Úterý 9. června 2009 ve 14:10® lasta

včera návrat z Pádu za týden pět záběrů tři se koukli na břeh za řeč stojí akorát ta 197, co chytil brácha . počásko nádherný ještě v pulnoci 20 , voda taky 20 stav v normálu lehce zakalená

Úterý 9. června 2009 ve 13:32® vavra26
vavra26

cormoran:Vona neprokluzuje brzda ale klyčka.

Úterý 9. června 2009 v 10:40® MuRRon
MuRRon

luukysek> Ahoj koukal jsem se po pár shopech na tento Echolot ale nikde nepíšou že je v češtině :-(( rád bych ti poradil ale vypadá to že asi ho nikde nemají v české lokalizaci

Úterý 9. června 2009 v 9:20® luukysek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo neporadil, kde bych mohl sehnat echolot Lowrance x125 s českym menu..předem děkuji

Úterý 9. června 2009 v 7:05® cormoran
cormoran

HaD> No vidíš, tak jsem o něco chytřejší:-)

Snad to tisícihran nebude, spíš si myslím, že při zdolávání ryby má brzdu víc povolenou a proto mu občas při „silnějším“ navíjení brzda prokluzne…

Úterý 9. června 2009 v 0:29® HaD
HaD

cormoran> s typem brzdy to nesouvisí. Pokud by byla povolená pákovka, proklouzne to taky. Nebo má stržený tisícihran na hřídeli. To je taky varianta.

Pondělí 8. června 2009 ve 20:14® cormoran
cormoran

vavra26> Je, hvězdicová brzda v tomhle směru trochu zaostává…

Pondělí 8. června 2009 ve 20:04® vavra26
vavra26

Poradí te?Mám multík a kdyš bojuje z rybou ták klička někdy proklouzne jé to normální?

Tento příspěvek byl editován 8.6.2009 20:04:31 uživatelem vavra26.
Pondělí 8. června 2009 ve 13:22® HaD
HaD

Malovec> Wallys tam teď valí :-) Tak se to snad nevrátí :-)

Neděle 7. června 2009 ve 20:41® Malovec
Malovec

To počasí nedá pokoj a nedá je to sice o kousek jinde než je PO ale kdo tam jede tak si dejte radši pozor

Neděle 7. června 2009 ve 20:40® Malovec
Malovec

Tornádo řádilo v Itálii

Počasí dělalo starosti také italským záchranářům. Nad severní Itálií se v sobotu přehnalo tornádo, které zranilo 25 lidí a dalších 200 připravilo o přístřeší. Tornádo zasáhlo oblast města Treviso v kraji Furlansko-Julské Benátky.

Rychlost větru zde dosahovala 70 až 80 kilometrů v hodině. Vítr doprovázelo silné krupobití, které napáchalo takové škody, že je italská média přirovnala k účinkům bombardování. Dvaašedesátiletá žena byla těžce zraněna betonovým sloupem, který se na ni zřítil.

Neděle 7. června 2009 v 11:56® marven

jj už to mame za par už přemšlím kam to zavezu a super relax s přateli

Neděle 7. června 2009 v 11:48® cormoran
cormoran

chosebaits> http://www.milobrno.cz/…-titus-t-50l

Přemýšlel jsem o menší velikosti, ale nevím, jestli bych tam nacpal tolik šňůry, kolik potřebuji:-)

Neděle 7. června 2009 v 11:34® chosebaits
chosebaits

cormoran> tak to máš naprostou pravdu.-)Co kupuješ za kolovrat?

Neděle 7. června 2009 v 11:16® cormoran
cormoran

chosebaits> Co naděláme, nezasvěcení to vidí jinak, než my. Obrovskou výhodou člověka vůbec je ale to, že si po nějaké době zvykne prakticky na všechno:-)

Jinak bych chtěl ještě do zahájení koupit jeden kolovrat, tak snad stihne přijít…:-)

Neděle 7. června 2009 v 11:05® chosebaits
chosebaits

cormoran>No tak to je jiná.Já mám tak nějak vše připravený,krom paní domácí.Respektuje muj koníček,ale jen do tý doby co tam jsem víc než doma,ale snad je po pár leteh už naučená.

Tento příspěvek byl editován 7.6.2009 11:07:06 uživatelem chosebaits.
Neděle 7. června 2009 v 11:00® cormoran
cormoran

chosebaits> Máme to za pár, všichni mobilizujou:-)

Neděle 7. června 2009 v 10:59® chosebaits
chosebaits

Je tu vubec někdo,nebo jste všichni hájený?

Sobota 6. června 2009 ve 14:29profil byl smazán

Taky se povídá, že jeden nenažraný „rybář“ chtěl větší rousnice než kolega a do vidlí pustil vysoké napětí…a místo rousnic vylezli horníci a nabili mu hubu. (Pardon, to patří do jiné rubriky).

Čtvrtek 4. června 2009 v 15:40® HaD
HaD

NOVÁ SOUTĚŽ! http://www.chytej.cz/…-tip-a-trik/

Úterý 2. června 2009 v 17:49® HaD
HaD

wallys> zajedu dnes večer, může být?

Úterý 2. června 2009 v 16:09® wallys
wallys

ahoj pánové 13.6 jedeme na Po a z důvodu odřeknutí 2 kámošů máme 2 volná místa , tak kdyby někdo měl zájem tak buď na mail , email nebo mobil. Vše mám v kartě .

Úterý 2. června 2009 v 9:59® HaD
HaD

MuRRon> klube, klube, už je skoro vysázená :-)

Pondělí 1. června 2009 ve 22:48® MuRRon
MuRRon

HaD> Ahoj Davide prosím tě jakpak vypadá ta tvá bible?:-) už se pomalu klube na svět?:)

Pondělí 1. června 2009 v 19:12® marven

čus mam na prodej multíky tld a senátora více v bazaru

Pondělí 1. června 2009 ve 12:23® HaD
HaD

adam> samozřejmě je to podstatně „rybářštější“ a ekologičtější. Jako kluk jsem s elektrikou blbnul docela často a bylo to pohodlné, nicméně to riziko a malá životnost mě od toho postupně úplně odradila a naposledy jsem to praktikoval tak před pěti lety…

Pondělí 1. června 2009 v 9:35® mako
mako

Zoles> Ahoj, nějak zbytečně moc ironie, ne … -o))) Nezlob se na mě, ale když si pořídíš cajk na sumce, který tedy není zadarmo. A pak je ideální počasí, aby jsi vyrazil, tak já si raději odpustím nějaký topivo a když nejde jinak, tak si nástrahu koupím. Přijde mi to rozhodně lepší, než nechat cajk ležet ve sklepě a sledovat jak ostatní chytaj … Ale pokud někdo fakt nemá ani na těch pár rousnic, tak potom samozřejmě máš recht …-o))

Neděle 31. května 2009 ve 23:16® Venca Zelenka
Venca Zelenka

wallys> poptám se v práci jestli mě to projde, když tak bych se přidal, ještě ti dám vědět.

Neděle 31. května 2009 ve 23:13® Venca Zelenka
Venca Zelenka

petr.s> myslím, že ne, ten má jinačí hubu.