Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 5. května 2009 ve 12:07® HaD
-
Dobrá zpráva: knížka už se sází a během měsíce až dvou by měla vyjít.
- Pondělí 4. května 2009 ve 20:05® HT
-
HaD> Záleželo na velikosti,když byli dost velké,stačily čtyři,ale když byli malé,tak i deset.
- Pondělí 4. května 2009 v 18:48® HaD
-
HT> kolik jsi jich dával na háček?
- Pondělí 4. května 2009 v 17:01® marven
-
Řízek> vím kde je sehnat ma je v rybářství v uvalech u prahy jednou jsem je kupoval 16kč/ks pak mi je sežrali američani tak jsem se naně vykašlal
- Pondělí 4. května 2009 v 16:10® mako
-
HT> Jo, vydržej hodně..... To je fakt. Mě se hlavně rozlezli po ledničce a asi tušíš, jak moc se to líbilo manželce. Ale já se tenkrát s nima dostal jen jednou a asi po dvou hodinách jsem je vystřídal jedinou ploticí co jsem měl a na ní byl skoro hned záběr na rozdíl od nich. Ale kdyby byli, tak bych je samo ještě vyzkoušel, ale googlovat a schánět po všech čertech je nehodlám … -o))
- Pondělí 4. května 2009 v 16:06® mako
-
BuBu99> Aha, no vidíš, díky za připomenutí. Tak možná, kdyby s ten kontakt ještě našel, tak pošli, kdyby nic jiného nebylo … -o))
- Pondělí 4. května 2009 v 15:26® HT
-
mako> tak to já si je dovezl z venku minulí rok,kamarádi mě poradili kde je sehnat.Oproti nim se rousnice můžou jít zahrabat,už jen kvůli uchování,vydrží klidně i půl roku,někdy jsem je měl napichlé na háku i čtrnáct dnů a přežily.Existují dva druhy,já jsem bral ty co mají sací otvor z jedné strany,jsou tuhší a víc vydrží.Tam kde sumík váhá nad rousnicí,pijavicu slupne jak malinu.
- Pondělí 4. května 2009 ve 14:34® BuBu99
-
mako> cau to ja jsem tu tenkrat psal kontakt jeste ho nekde mam ja tam tenkrat volal a rekli mi ze je taky zrovna nemaji vim jen ze stala 7 kc jedna ten kon takt jeste nekde mam bylo to ve Kbelich
- Pondělí 4. května 2009 ve 13:12® HaD
-
MuRRon> tak já na to budu v létě myslet.
- Pondělí 4. května 2009 ve 12:10® MuRRon
-
HaD> no asi popsat nebo nějaký video by se taky šiklo jenže
to je asi dost práce myslím že spousty lidem by si objasnil to že to opravdu jde! nahodit s Multikem
- Pondělí 4. května 2009 v 11:46® HaD
-
MuRRon> no a chceš to ukázat, nebo popsat?
- Pondělí 4. května 2009 v 10:20® Venca Zelenka
-
No taky si myslím, že rousnačky mají dostačující účinost a hlavně jsou monohem dostupnější, ale kdyby ti to nedalo spát, tak navrtej 5l kybl dej do nej 2–3 nástražky a nějaký malý zarostlý potůček, kde se pasou krávy ve velkém. Když budeš mít štěstí tak se dají chytit 2 až 3 za den a pokaždé jak ten kýbl vytáhneš tak ho dej někam jinam na tom samém místě už málo kdy znovu chytneš. Polož ho ke břehu pod přerostlé trávy.
- Pondělí 4. května 2009 v 9:36® mako
-
HaD, Řízek, HT > Zdar, já je jednou náhodou koupil v rybářských potřebách v Praze Podolí, ale nebyl na ně žádnej očekávanej masakr. Pak tady jednou někdo psal kontakt, na který jsem volal, ale chlápek je zrovna neměl a tvrdil, že je to dost sezonní. Takže podle mě aktivně je shánět je ztráta času, která zato nestojí …
- Neděle 3. května 2009 ve 23:53® HaD
-
Řízek> taky jsem je nikdy nesehnal, kašlu na ně
- Neděle 3. května 2009 ve 22:52® Venca Zelenka
-
Zeptej se v lékárně, jestli by ti je nemohli sehnat, v některých špitálech se používají. Jinak se dají chytit na nějakém hodně zarostlém půlmetrovém potůčku.
- Neděle 3. května 2009 v 18:25® HT
-
Řízek> Ti poradím,vykašli se na to,stejně je neseženeš
- Neděle 3. května 2009 v 18:14® Řízek
-
eiffel> Ahoj,zatim se mi nedari kde je sehnat
- Sobota 2. května 2009 v 9:26® eiffel
-
Řízek> zdar,kdybys nahodou zjistil kde sehnat ty pijavky tak dej prosim vedet.
- Pátek 1. května 2009 v 16:46® Pádík
-
snajper> (-:,Pzeňský v soudku dovezu, ale slivovici kupuji pod Pálavou, tak ji pořídíme u vás. Pepu pozdravuj. Jinak bych to viděl na druhou půlku července nebo první půlku srpna, jestli nebudeš mít moc fofr. Ať se daří!
- Pátek 1. května 2009 v 16:40® MuRRon
-
zdravím sháním nějakou pěknou knížku o lovu sumců + montáže atd nevíte o něčem?
- Pátek 1. května 2009 v 16:10® snajper
-
Pádík>Ahoj Hynku.Lidi ktry mě zachraní živo pivem si pamatuji dosmrti.Dej dopředu vědet jak pojedeš na Moravu. Mam tady jednu lokalitu kerou tajim tak Te tam vemu,ale po litru slivovice. Lode mam velky a dost.Jezdim často za Konopasem tak se ozvu.
- Pátek 1. května 2009 ve 12:15® Malovec
-
marven> tady to je i vidět , to je ten sjezd
- Pátek 1. května 2009 ve 12:10® Malovec
-
marven> ale stejně tambylo pěkně
- Pátek 1. května 2009 ve 12:08® Malovec
-
marven> tak to je bomba , jo někde tak metr pod hladinou
)
- Pátek 1. května 2009 v 9:36® marven
-
malovec poznáváš kde jsme měli bivaky
- Pátek 1. května 2009 v 9:34® marven
-
tak takhle to ted vypadá na padu
- Pátek 1. května 2009 v 9:10® Řízek
-
HT>Jo,presne tyhne mam na mysli
- Pátek 1. května 2009 v 9:03® HT
-
Řízek> jestly myslíš tyhle,tak pochybuju,že ti to někdo prozradí.
- Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 22:13® Řízek
-
Ahoj,nevite kde bych sehnal konske pijavice?Diky
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 16:32® marven
-
čus hošani ten kdo ma naplanovanou vypravu na pád tak kam nejezděte ještě víc se zvedla hladina malej pád je rozvodněnej do polí mam čerstvé info