Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. dubna 2009 v 7:52® olda
-
snajper> Důležitější je jestli jsi si pošmákl.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:39® snajper
-
olda> promin Oldo sekl jsem se o ryb.To viš přišel jsem s pivečka.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 22:23® snajper
-
olda> viš Oldo vše to zaleži ma akci prutu a jaky je blank. Bohužel amortizace uděla svoje.Při okounech o tom mužem pokecat.Byl jsem u Vas na hokeji lebo treneri jsou kamaradi a řeka je u vas hodně hezka ale ta dalka.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 v 19:06® olda
-
snajper> čau koukal jsem do karty máš hezké koníčky,taky jsem kdysi mněl takové.
- Čtvrtek 9. dubna 2009 v 15:39® snajper
-
TAK VAM TAKY OBČAS NECO MAPIŠU ALE JSEM HODNE NA RYBACH TAK JEN SPORADICKY. JSEM TU NOVEJ A MAM VIKEND ČAS LEBO JSEM SE VRATIL S EVROPY
- Středa 8. dubna 2009 v 19:51® chosebaits
-
Pádík> tak šťastnej dolet a pěknou rybyčku.
- Středa 8. dubna 2009 v 16:16® Pádík
-
chosebaits> ahoj, fotku nemám, ale bude na podzim při výlovu. Mě už tady nikdo neudrží a padám.
- Středa 8. dubna 2009 v 11:50® mako
-
petulka> Ahoj, a jak jsi dopadl, kousali ?
- Úterý 7. dubna 2009 ve 21:17® petulka
-
HaD v neděli jsem se vrátil z Ebra a až teď jsem je viděl. Velikánská gratulace lovcům !!!!!!!!!!!!!!!
- Úterý 7. dubna 2009 ve 20:27® chosebaits
-
soj> ukaž toho sumíka 81 kg,za něj se přeci nemusíš stydět.
- Úterý 7. dubna 2009 ve 20:24® chosebaits
-
Pádík> ahoj,na grilovačku to už je,ale na fousatý to ještě není,tedy v ČR.Už aby to bylo,nemohu se dočkat,až si zase povodim nějakýho fousáče. S těma karáskama je to dobrá práce.Tady u nás je na ně nouze.Karasci okolo 30 cm se chytaj jen málo,spíš berou jen ty okolo 20cm.Jednořádkovýho kapra jsem ještě na vlastní oko naviděl.Nemáš aspoň foto?Já naoplátku příští týden pošlu mateční kapříky a líny s potomkama.Také si nějakého pěknýho kapříčka dám do louže na zahradu,jako každý rok.
- Pondělí 6. dubna 2009 v 8:39® ctverec
-
soj> nemáš náhodou někde fotku toto tvýho sumce 81kg co máš napsanýho v kartě?
- Neděle 5. dubna 2009 ve 21:40® vitybor
-
bandog na horní 202 a 217 na bojku přes noc,vábnička zero
- Neděle 5. dubna 2009 v 19:55® Pádík
-
chosebaits> čau chlape, už se těším na grilovačku s rybačkou. Dnes jsem čapnul přes 20 karasů na Po a jednoho neskutečně krásnýho jednořádkovýho kapra. Hodil jsem si ho do rybníčku a zkusím z něj udělat chlapáka.
- Neděle 5. dubna 2009 v 18:07® soj
-
chosebaits:sem jeden
- Neděle 5. dubna 2009 v 18:07® soj
-
Padik:diky a neboj sem jedna osoba
- Neděle 5. dubna 2009 v 18:05® soj
-
Nikos:diky prave tento sem myslel
- Neděle 5. dubna 2009 v 10:21® Nikoš
-
soj> však ti dole píšu, že to je WFT. nevím přesně to celý jméno. WFT jakub vágner bank cat 2,7 m. Má fakt parádní akci…
- Neděle 5. dubna 2009 v 9:28® chosebaits
-
Pádík> ahoj,myslíš že jsou jenom tři??
- Neděle 5. dubna 2009 v 9:27® chosebaits
-
míra57> ahoj,žádná konkurence v tom není.Je to právě o tom ostatním.Jinak se této firmě omlouvám veřejně za pomluvu.
- Neděle 5. dubna 2009 v 9:06® míra57
-
chosebaits> ahoj už jsem se lekl, že tě podplatila konkurence.Na sportex nedám dopustit i když sumcáky sportex nemám,ale jinak v tom ostatním máš pravdu.
- Neděle 5. dubna 2009 v 8:39® chosebaits
-
marven>Malovec neberte to tak vážně.Ty hulky jsem ani v ruce neměl a věřim tomu,že sportex prodává dobré zboží.To jsem napsal kuli jednomu pánovy co to tu čte,protože to co tu napíšeš i popravdě je beztak k ho…a zanedlouho tato otázka bude v aktuálnim foru.
- Neděle 5. dubna 2009 v 8:18® Pádík
-
soj> je to čistě jen můj a kamošův názor, ale Sportex je prostě nejlepší.Musím se ho zastat. Zlomil jsem už pár prutů, ale Sportex ani jeden a zkoušel jsem to na předváděčce. Na bójky mám 3m CS 400g a když zdolávám sumce, tak je beru jako součást ruky a vůbec se na ně neohlížím. Přitáhl jsem na něj v proudu i 20m stromeček.Nejsem žádný drobeček a když je na prutu velká ryba, tak do toho jdu na plno a nikdy mě nezklamal. Pokud ho držíš jak máš. Udělej pro mě něco. Přečti si všechny svoje příspěvky a udělej ze sebe jednu konkrétní osobu. Příjde mě, že jste tři bráchové.
- Neděle 5. dubna 2009 ve 2:04® soj
-
tak kluci diky zustanu radeji u tech pennu(vlastne wftecek)
- Neděle 5. dubna 2009 v 1:57® soj
-
Malovec:mas pravdu ty sportexy sou hodne drahy asi to fakt bude tou znackou,ale pry hodne lidi na ne chyta,ale kdybych ho zlomil(sportex za 6 tisic)tak bych se asi zblaznil a vodvezli by me
- Neděle 5. dubna 2009 v 1:52® soj
-
marven:me ty penny zase pripadaj dost tvrdy,to jednou sem si od kamose zkusil na ebru zdolat sumce na sanger WKDF a ten bych si nikdy nekoupil i kdyby se jeste vyrabel,ten sanger je hrozna zvejka ty penny sou voproti tomu bydla jak prase
- Neděle 5. dubna 2009 v 1:49® soj
-
chosebaits:do te doby sem chytal na starsi radu beastmasteru od shimana,ale uz sem je prodal mel sem je asi tri roky,ale za ty tri roky mi stejne moc nesedly no a pred shimanama sem mel nejaky esoxy ale uz si nemuzu vzpomenout na typ
- Neděle 5. dubna 2009 v 1:45® soj
-
Nikos:jaky presne si ty nevercracky koupil?ja koupil ty jv nevercrack bank cat,ale uz to sou wftecka
- Neděle 5. dubna 2009 v 1:44® soj
-
tak kluci diky asi se na ty sportexy vyprdnu,nikde si ho totiz nemuzu osahat a sou vazne drahy zustanu radsi u tech pennu(dnes uz wft)
- Neděle 5. dubna 2009 v 1:40® soj
-
Nikos:myslis ten wft jv neverccrack bank cat?