Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 4. dubna 2009 ve 22:36® Nikoš
-
soj> je to věc názoru. mě se sportex (myslím tím nový modely) nelíbí ani trochu. jsou drahý jak prase a kvalita není o nic lepší než ostatní značky. díky oranžový sukovici se ze sportexu stal takovej mercedes, ale ve skutečnosti to je jen předražená oktávka…
mám teď nejnovější přírůstek WFT bank cat a je to nádhernej prut se super akcí. Ale někdo zase napíše, že je měkkej…
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:49® Malovec
-
chosebaits> používám Sportexy asi tři roky , jsem na pruty celkem ras to jako že nekoukám jestli s ním někde ťuknu nebo ho přidřu nebo tak něco a pár prutů už jsem taky zlomenejch viděl ale Sportexy nejsou špatný pruty jsou dost přeceněný polovinu ceny platíš jen značku to jo ale rozhodně to nejsou klacky k rajčatům
- Sobota 4. dubna 2009 ve 21:06® marven
-
chosebaits>ocenuju tvuj nazor ale já mam taky svuj nazor hrouzek naně chytá jakou dobu a sumcu taky naně vytáhl dost ale praskne cokoli i já ho měl zlomenejmam ho po opravě ale ted je gut odsoušenej
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:47® chosebaits
-
marven> přečti si ten muj příspěvek,ty pruty jsou vážně jen někam k rajčatum.
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:46® chosebaits
-
soj>na co si chytal sumce do této doby?
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:45® marven
-
soj> ty penny jsou dobrý ale strašně měký taky jsem ho měl o proti sportexu
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:42® marven
-
soj>mam ho na prodej nechytal jsem na něj ale měl jsem předtím jiný sportexi jsou to skvělí proutky tenký tuhý
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:42® soj
-
chosebaits:jasne ze kazdemu sedne neco jineho ja mam dva nevercrack bank cat 270 a ptam se na ty sportexy protoze bych chtel jeden na zkousku a prave nevim jakej protoze nikde v obchodech je k osahani nemaj,ale s tema pennama nemam jeste zkusenosti protoze sm je koupil teprv asi pred dvema mesicema a ty se mi celkem libej nelituju ze sem koupil ty penny jen me zajimali ty sportexy
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:34® chosebaits
-
soj>já jsem nenapsal,že je máš.Já se tě ptám kolik máš sumcovíh prutu,nehladě na to odpovědět na tvou otázku je marné,nebo se budeš neustále ptát dokola.Je hezké se zeptat na nějaké pruty,ale pokud tomu trochu rozumíš (vypadá,že jo)a pár sumcu si vytáhl tak jsou tyto otázky trochu divné.Každému sedne něco jiného a každý od toho prutu očekává také něco jiného.Já ti teda odpovím.Jsou to pruty k ničemu,max.k rajčatum a nebo ještě k okurkám do skleníku.Hrozně se lámou,rychle odchází očka a dost poškozujou pletenku.
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:23® soj
-
marven:diky a jak si s nim spokojenej?je to team waller boat?
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:22® soj
-
chosebaits:ja nerikam ze je mam jen ze se mi libej a chtel bych nejakej
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:15® chosebaits
-
soj> nemám skušenosti s pruty sportex,ale mám skušenosti stebou.Kolik už máš prutu???
- Sobota 4. dubna 2009 ve 20:05® marven
-
soj> soj jeden mam 275/400g zanovní 3500kč
- Sobota 4. dubna 2009 v 19:49® soj
-
ahoj nemate nekdo zkusenosti se sumcovymi pruty sportex?mam zajem nejake koupit jenze nevim ktere tak poradte diky PS potrebuju aby meli delku minimalne 270 chci je na bojku,diky
- Sobota 4. dubna 2009 v 18:31® marven
-
HT> dík ale už to mam vyřešený to maš parvdu ale zse obornou ruku to potřebuje ale tohle jsem už pořešil
- Sobota 4. dubna 2009 v 15:12® HT
-
marven> co potřebuješ,opravu nebo jen údržbu.Nejsem od vás,tak nevím,ale pokud by jsi chtěl jen nějakou údržbu tak ti doporučím si ji udělat sám,všichni jsou drazí jak pra..
- Sobota 4. dubna 2009 ve 13:22® marven
-
čus scháním nějakej servis na lodní motory okolí kolína dik.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 21:49® Robur
-
sus, kecá, já kajmana nemám, ale psal o něm Sander a právě Susík
- Pátek 3. dubna 2009 ve 21:36® sus1
-
R-a-d-e-k> Zeptej se Robura.
- Pátek 3. dubna 2009 ve 21:05® R-a-d-e-k
-
Hosi mate tu nekdo Kajmana na duben?
- Pátek 3. dubna 2009 ve 20:28® soj
-
Padík:Moc hezký článek o sumcích v časopisu Rybář!!!Dnes sem ho cetl,poved se ti!!
- Pátek 3. dubna 2009 v 18:25® chosebaits
-
BuBu99> to nevím a ani bych to neřekl,ale myslím že ho bandog nažene sám
- Pátek 3. dubna 2009 v 17:01® BuBu99
-
Pádík> ja nevim jen ze se ptal nevim o co jde
- Pátek 3. dubna 2009 v 16:08® Pádík
-
BuBu99> nemusí ho nahánět, myslím že se u něj zastaví.
- Pátek 3. dubna 2009 v 15:50® BuBu99
-
chosebaits> cau nevis kam presne jel bandog schanel se po tom garapata na mrku tak sem mu psal ze to zkusim zjistit dik
- Pátek 3. dubna 2009 ve 14:34® BuBu99
-
Dalas> a co mam delat z te co mam hotovou z tresne ta je do cervena prece nebudu tahyt cervene sumce jeste ze nemam zelenou nebo modrou
- Pátek 3. dubna 2009 ve 12:44® chosebaits
-
Dalas> budu,to je hláška jako prase.Až pojedu na nákup do Prahy,tak se na to schválně zeptám na krámě.Doufám,že mě neodvezou za roh do Bohnic.))
- Pátek 3. dubna 2009 ve 12:40® chosebaits
-
Pádík> počasíčko je fajn,už aby bylo 16,6.Taky se jedeš podívat dolu,to se teda máš.Bandog už je někde na vodě.Ve středu mi volal a zrovna jsme dostaly gool,ten řval že mi málem upadlo ucho a bylo mu divný,proč taky neřvu gool.Koukal sem,že si se tady trochu rozčiloval.To chce klid,já se tomu už jen směju.
- Pátek 3. dubna 2009 v 9:44® Dalas
-
Chose- bohužel-je vyprodáno.Teď frčí černý- kupují je ve velkým aktivisti z Prahy,prý prima dárek pro jakousi návštěvu:), kdyby si chtěla zapukat. A už nebeč..
- Pátek 3. dubna 2009 v 7:52® Pádík
-
chosebaits> koukám, že jsi tu včera zasahoval jen ty. Počasíčko nám začíná přát! Čekám, až na jihu přestane pršet a na pár dní se tam podívám.