Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 18:50® chosebaits
chosebaits

soj> já si koupim taky jednu sadu.

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 17:16® chosebaits
chosebaits

Dalas-pošli mi černou- na tmavý sumce a bílou- na albíny.Touto větou si mě donutil k pláči.

Čtvrtek 2. dubna 2009 v 17:12® chosebaits
chosebaits

Zdar hoši,delší dobu jsem tu nebyl a je ti znát.Sem si to tu přečetl a jen pláču.

Středa 1. dubna 2009 ve 22:15® vasek.sladek
vasek.sladek

čau kluci jak to je s přívlačí na PO mužu použít trojháky?nebo to je taky zakázaný!!!!!!!!!!­!dik zaodpověd a už se nehadejte,jste jak puberťáci!

Středa 1. dubna 2009 ve 21:21® soj
soj

marven-ja to letos chci zkusit s plnou paradou,ale jak rikas vabnicku a bojku rozhodne nevynecham,ale myslim si ze me ta vlacka bude bavit

Středa 1. dubna 2009 ve 20:11® marven

soj> pokud dude čas už jsem to chtěl skusit několikrát ale raději jezdím vabničku nabo bojku

Středa 1. dubna 2009 ve 20:01® soj
soj

marven:ja to taky chci zkusit uvidime!!!:-)

Středa 1. dubna 2009 v 19:39® kubas
kubas

Pádík> no vidíš že to jde :-)

Středa 1. dubna 2009 v 19:22® Pádík
Pádík

kubas> o.k.? Tak já mažu na fotbal.

Středa 1. dubna 2009 v 19:20® marven

soj:chci se oto pokusit letos tak jsem nato zvědav

Středa 1. dubna 2009 v 19:12® soj
soj

chlapi,je tu nekdo kdo chyta rad sumce na vlacku?

Středa 1. dubna 2009 v 19:04® HT
HT

Někde tu byla diskuse o Ravenu,nikdy je nechválil.

Středa 1. dubna 2009 v 18:46® soj
soj

marven-ja si pred dvema mesici objednal z ravenu osminohy lehatko a normalne mi doslo 9 dni po objednavce,ale kdyz sem to objednaval tak mi taky nedosel zadnej mail ze moje objednavka byla prijata :-((

Středa 1. dubna 2009 v 18:33® sus1

marven> Čekali až rozmrzne:-) věděli, že dřív na vodu nepojedeš.:-)) )

Středa 1. dubna 2009 v 18:22® marven

čus tak musím pochválit hoši z RAVENU (RAVEN BRNO)mezi svátkama jsem si obědnal sedačky na lod neposlali žadnou odpověd natož potvzení obědnavky a ted se mi ve schránce oběvil lístek z posty že mam balík tak si namě po sokoro 4 měsících vzpoměli a ještě jsem měl v obědnávce držáky prutu tak ty bohužel nedorazili takže žaven dopouručuju

Středa 1. dubna 2009 v 17:02® kubas
kubas

soj: mohl by sis prosímtě aspoň vyplnit profil, ať všici víme s kým máme tu čest Pádík: ty tady kritizuješ někoho, nechci polemizovat o tom jestli jo nebo ne, nerad se hádám, ale taky by jsme mohli vědět o tobě víc

Středa 1. dubna 2009 ve 14:25® BuBu99
BuBu99

hajan> urcite je to lepsi

Středa 1. dubna 2009 ve 13:54® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Nikoš> Ahoj,nojo tak ty se pereš s takovejma obludama :-)) to tě už ryby bavit nebudou tady u nás tak netahaj.jak jsim to nandal loni na PO?To víš já jim snažil taky domlouvat,a jednou jen zamnou byla taková kolej od nohou v bahně a pak jsem koukal jsko péro z gauče :-)) To chce aspoň na tejden já frčím koncem Dubna,tak pak písni jak jsi dopadnul :-))

Středa 1. dubna 2009 v 10:40® Nikoš
Nikoš

SETR ONDRA> nazdar Ondro, člověče ty ses tady taky nějak odmlčel. Jak se daří, co ryby? Já tento rok sumcům moc nedám, byl jsem v lednu v teplých krajích, tak jsem si užil krásný souboje s barakudama, tuňákama a rejnokama a jinejma potvorama. Na sumíky mi už tím pádem nějak nezbyla dovolená :-(( Jen teď přes velikonoce valíme na takovou bleskovku na Po, tak už se těším jak děcka na Vánoce… Jinak se asi budu tento rok věnovat kaprům, amurům a štikám. Sumci mě u nás podle našeho řádu nebaví.

Středa 1. dubna 2009 v 6:57® hajan

Malovec> 1. Ano věř, že dokázal. 2. Naprosto s tebou souhlasím, nechť se už řeší jen sumci a ne pí*****y. Chtěl jsem jaen odlehčit téma a nějak se to zvrhlo. Omluvám se, nicméně nepotřebuju, aby mi někdo radil abych se propleskl. BuBu99: Je to lepší?

Úterý 31. března 2009 ve 22:05® wallys
wallys

Leonardo> já na nafukovačce nejezdím,ale kdysi dávno jo .....zeptej se kaprařů … funguje to :-)) ))))))))

Úterý 31. března 2009 ve 22:03® Leonardo
Leonardo

wallys> na řekách nechytám, na nafukovačce sem jenom v lomu a jak to řešíš ty na nafukovačce? to s tou skleničkou se mi nezdá? máš to vyzkoušené?

Úterý 31. března 2009 ve 21:58® wallys
wallys

Leonardo> ale jak budeš v proudu tak ti to bude ukazovat šílené hloubky a blbosti …stačí jen když hneš pádlem …

Úterý 31. března 2009 ve 21:44® Leonardo
Leonardo

wallys> nee na nafukovajdě to jen přehodím přes stěnu, ale dělám to hlavně na lodku.Na nafukovačce to jde jenom přehodit.

Úterý 31. března 2009 ve 21:38® wallys
wallys

Leonardo: nebudeš stím moc na vábničku :-) ,ale jinak to fungovat určitě bude … :-) pokud tos chtěl dělat na nafukovačku za 1200 tak to se na držák vybodni ..... stejně bys neměl naco jej přidělat

Úterý 31. března 2009 ve 21:36® soj
soj

R-a-d-e-k:tak my napis osobku co konkretne bys chtel vedet ja ti pak zase osobkou odpovim,takovy veci je lepsi resit takhle soukromne,omlouvam se ti za to napadeni ze to je provokace!promin!

Úterý 31. března 2009 ve 21:32® R-a-d-e-k
R-a-d-e-k

soj> Proč provokace? Já jsem to myslel vážně.

Úterý 31. března 2009 ve 21:25® Leonardo
Leonardo

wallys> myslíš, že to bude fungovat?, když dám do nafukovačky třeba zavařovací sklenicu a co toho šoupnu sondu, tak to bude fungovat? já mám levnej echoš, tak nevím jestli to půjde i s tím levným?

Úterý 31. března 2009 ve 21:02® wallys
wallys

Leonardo> ahoj,pokud máš návod k echu tak to tam je docela dobře popsané a znázorněné ...... držák se dá udělat a nebo koupit si myslím za 800kč na e.shopu …(jde jen o zružnosti a materiálu … se dá dát na držák motoru ,na motor, přímo do lodi a pokud máč nafukovačku tak stačí sklenice s vodou a do ní sondu položit a dát na dno a funguje to také :-)

Úterý 31. března 2009 ve 20:59® Bandog
Bandog

Leonardo> ahoj,kup si orig.držak od lawrenču a maš pokoj.