Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 31. března 2009 v 19:59® Leonardo
Leonardo

Dobrý den, jak máte připevněnou sondu od echolotu k loďce? Tohle si chci udělat, je pravda že musí být sonda rovnoběžně s hladinou vody ( pod hladinou vody)? A pod ůhlem 90 stupňů k loďce?

foto/diskuze/sumcarina/2009/th-img22865.jpg
Úterý 31. března 2009 v 18:05® soj
soj

R-a-d-e-k:to ma bejt provokace?ale pokud to myslis vazne tak se omlouvam,kdyz tak mi napis jestli chces fakt poradit nebo jenom vtipkujes

Úterý 31. března 2009 v 17:51® R-a-d-e-k
R-a-d-e-k

soj> Zdarec! chci letos zacčít se sumcařinou, ale zatím chci chytat jenom ze břehu. Muzes mi třeba dát nějakou radu?

Úterý 31. března 2009 v 17:37® soj
soj

ja sem myslel ze se tady treba priucim nejaky figly kolem ryb jak vidim asi ne a kdo si mysli ze chci prudit tak se seredne mily,timto se OMLOUVAM vsem kteri si mysli ze chci prudit PS nemohli bychom se bavit o sumcich?

Úterý 31. března 2009 v 17:33® soj
soj

chlapi,prudit nikoho z vas nechci ja nejsem typ cloveka kterej se schovava za monitorem a nekoho prudi to fakt ne a nazory cizych nekopiruju ani nevim proc vlastne tohle vsechno zacalo dal sem sem obrazky vabnicek tak to zacalo asi tim?jinak si to fakt nedovedu vysvetlit

Úterý 31. března 2009 v 17:20® Rico
Rico

tak panove, ja se nezastaval jeho prispevku obsahove, ani to ze si nevymejsli, taky se mi nelibi s cim tu prudi ale nechce mu to nahravat a to tu nekteri delaj uplne s libosti, ze?

Úterý 31. března 2009 v 16:57® Michall

Dalas> nemá to cenu, na ty jeho příspěvky se nemůžu ani dívat, za týden bude prodávat vábničky po celém světě…vždycky vymyslí nějakou lež a pak tomu začne sám věřit :o) soj> nezlob se, ale to co sem píšeš jsou pouze okopírované názory jiných lidí…nesnaž se hrát si na někoho, kdo nejsi (možná se nudíš a tento profil používáš pouze na „prudění“ lidí, ale to nevím)…věčer si to zkontroluju podle IP adresy

Úterý 31. března 2009 v 16:40® Dalas

ale dobrá, dobrá, furt se nerozčiluj, proč jsi je teda předělával, když jsi byl s nima tak spokojený.. vábit se dá přece i metrem, hlavně ať ti koušou- v jezírku.

Úterý 31. března 2009 v 16:07® soj
soj

Dalas-to co tu o me pises je ubohy nevim proc bys mel smekat ze sem se naucil vabit za tyden vabit umim dost dlouho ty moje vabnicky sem jen zkousel a ne ve vane,ale u me na zahrade v jezirku,ty hlavy sem vedel od zacatku ze nejsou dokonaly jen sem je tak nechal protoze vabily stejne dobre jako ty kupovany ted uz vim ze az priste budu delat vabnicku tak ze ji ani nemusim zkouset protoze tobe staci fotka a reknes jestli bude fungovat co?:-)

Úterý 31. března 2009 v 15:39® Dalas

Rico- ahoj, díky za poklonu. Zkusil sis přečíst jeho příspěvky, nebo jsi si udělal závěr z jednoho mého?? Myslím si,že umím poradit, pokud mi dotyčný přijde normální. Omlouvat se necítím potřebu, neřekl jsem, že to nedokáže, řekl jsem že smekám, že se to naučil za týden. Řekl jsem, že jeho dřívka jsou na první pohled na oheň, už mu Bubu řekl proč,už to sám uznal, když má nějakej pátek tím způsobem odchytáno, mohl na to dojít sám. Do hlavy se mohl prásknout v kluzké mokré koupelně o hranu vany při svých toulkách za sumci:). Buď zdráv, neprožívej to tak, bav se.

Úterý 31. března 2009 ve 14:55® soj
soj

Malovec-promin,ale nejsem si vedom toho ze bych se zminil o nejakem vyucovani neceho.pouze sem pridal zde na chytej.cz foto mych vabnicek a padik dalas a spol mi je zkritizovaly ted uz vim ze nejsou dokonaly,ale nemyslis ze stacilo rict treba ty hlavy u tech tvejch vabnicek by potrebovaly zuzit? PS nemyslim si ze bych rozpoutal hadky prave ja,jinak sem pro aby se tu opet zacali resit pouze sumci veci!:-)

Úterý 31. března 2009 ve 14:52® BuBu99
BuBu99

hajan> souhlasim s malovcem patris asi k tem silakum u klavesnice a nedivim se co ti napsal nikos ta fotka mluvi za vse musis byt asi hodne inteligentni clovek

Úterý 31. března 2009 ve 14:39® soj
soj

Nikoš-mozna je to na MRKu ted i klidnejs:-)

Úterý 31. března 2009 ve 14:39® Malovec
Malovec

hajan> jseš docela hustej , zajímalo by mě jestli by jsi to samý dokázal říct i z očí do očí , ono skovávat se za monitorem to je odvada , jinak byl bych pro aby se tady začaly konečně zase řešit věci co se sumců týká a nehádalo se to tady kvůli jednomu chytrákoj kterej se jeden týden něco učí a druhej týden už by to chtěl vyučovat

Úterý 31. března 2009 ve 13:48® hajan

Nikoš> Věděl jsem, že určo někdo ozve. Gratuluju byls první. Jinak s tím fackováním, sobě to neumím, ale kdybys měl zájem, stačí říct.

Úterý 31. března 2009 ve 13:37® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Nikoš> ahoj Honzo tak jak válčíš??No koukám tady se to morduje a ještě jsem myslel že jsem na nějakým arabským webu :-)) )

Úterý 31. března 2009 ve 13:30® Nikoš
Nikoš

hajan> člověče kluku, než tady moralizovat, tak jen ta tvoje image-fotka s tím zmrdem arabským mluví za vše. běž k zrcadlu, nafackuj si, a pak už radši jen šoupej nohama!

Úterý 31. března 2009 ve 13:24® Nikoš
Nikoš

Tady nám to nějak MRKovatí… :-)

Úterý 31. března 2009 v 10:58® hajan

Kucí sumcařský, buďte na sebe hodní a nehádejte se. Určitě je způsobeno půstem chytání fousáčů. :-)) A nadávejme fšici Dalasovi za to, co předvádí zde i sousedů. Myslím fotky neskutečnejch zandrů a veškerý vodní havěti, která v těch velikostech snad ani nemůže existovat, (asi to s kompem bravůrně ovládá) :-)) )

Úterý 31. března 2009 v 9:56® Rico
Rico

Padiku myslim si ze ucta mezi cleny by mela byt, a dalasek to trosku prehnal ale koukam voni ty samcari budou asi stejnyho razeni, ja vedel proc je nechytat…

Úterý 31. března 2009 v 8:18® Pádík
Pádík

Rico> vábím už taky hrozně dlouho. Vábím na vodě, ledě, louce. V lese i na ulici.V baru i na pláži … Moje vábení je tak dokonalý, že místy přechází v tokání a dalo by se přirovnat k povznesení. Mám slušnou řádku úlovku, ale radši je nefotím, protože by to doma neprošlo. Vyhrál jsem mezinárodní mistrovství světa ve vábení, které se konalo na Brdském potoce. I když jsem se zúčastnil sám, tak jsem obsadil hned první tři příčky! Takže uznáš, že k tématu mám co dodat. Takže co z toho plyne? Naprosto s tebou souhlasím! Když o něčem vím howno, tak se dotoho nemontuju.

Úterý 31. března 2009 v 0:33® Rico
Rico

DALAS (star??) hele sice se vo tom howno vim ale ty se chovas jak povysenej magor, treba jeho prispevky jsou ujety ale ty by ses mel zamyslet nad tim, jak reagujes a koooord jak tady rikas, ze uz vabis 13 let… Fakt zapni mozek a mozna na miste by ses mu mel omluvit, a treba mu poradit, a treba ho presvedcit ze to nikdy nedokaze… ale rozhodne ne, tak jak se chovas ted… S úctou Rico

Pondělí 30. března 2009 ve 23:13® soj
soj

Dalas-ja se z tebou porad nechci hadat uvital bych kdybychom se nejak usmirili mel si pravdu ty vabnicky nebyly idealni,ale kvuli tomu me nemusis hanit…Take ti preji bohatou sezonu… PS nevim kde nabyvas toho dojmu ze jsem se prastil do hlavy

Pondělí 30. března 2009 ve 23:00® Dalas

no vidíš- a neříkal jsem ti to-na třísky dobrý- jedna už padla. Myslím že nejsem sám, komu se zdá, že jsi se někde pořádně práskl do hlavy. Já přečetl možná jen půlku tvých příspěvků a nabyl jsem toho dojmu. Jinak vkládej vesele fotky ulovků, já ti slibuju, že už nebudu závidět a rušit tě svým názorem. Bohatou sezonu ti přeje dalas

Pondělí 30. března 2009 ve 22:39® soj
soj

Bubla-jasny v poho ja se taky rad divam na fousace sou to nadherny ryby

Pondělí 30. března 2009 ve 22:36® Bubla
Bubla

soj> to neni otom jestli ti verim nebo ne.v zasade je mi to uplne jedno a vubec otom nepremejslim jestli mas nachytano nebo ne.proste sem jenom zvedavej a rad se na fotky podivam.

Pondělí 30. března 2009 ve 21:59® soj
soj

Malovec-jasne ucime se vsechno a vsichni celej zivot…Preji ti hodne stesti do dalsi sezony,ale asi brzo jeste je dost casu÷)

Pondělí 30. března 2009 ve 21:43® Malovec
Malovec

soj> v pohodě určitě to vypiluješ , jen se pleteš v tom že tomu rozumím , v době kdy Dalas tahal první sumci na vábničku tak my dva jsme ještě tahaly kačera po dvorku :-)) )

Pondělí 30. března 2009 ve 21:36® soj
soj

Bubla-stipla se mi noha az k ty pukaci hlave uz sem tu vabku rozbitou vyhodil koukam ze mi porad neveris ze chytam sumce dlouho ja sem dam naky fotky a dalas a spol me zase zkritizujou kdepak ta jedna musi stacit,ale kdybys mel zajem nejaky fotky ti muzu poslat mailem÷)

Pondělí 30. března 2009 ve 21:06® Bubla
Bubla

soj> nevim jak se ti to stiplo ale pokud si nezlomil noho tak jinak vse se da spravit. koukam ze mas v profilu vlozenou fotku.tak to by si sem moh hodit fotecky nakejch fousu.kdyz uz umis vkladat fotky