Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 30. března 2009 ve 21:01® soj
soj

Malove-jasne ale minuly tyden se mi ty vabnicky nepovedly a tento tyden uz sem vedel jak je mam udelat a jakejm se vyhnout chybam tak se mi jakstaks povedly,ale zitra nebo tento tyden o vikendu az budu mit cas tak udelam uplne novou z mahagonu a verim ze bude dobra…snad÷)

Pondělí 30. března 2009 ve 20:57® soj
soj

Bubla-ty to mas vymysleny ty sikulo÷) zitra udelam novou ten mahagon mi na to pripada nejlepsi

Pondělí 30. března 2009 ve 20:56® Malovec
Malovec

soj> už ti odpověděl Bubla no to že máš sumců na vábničku víc než na bojku to já taky :-)) ) málo kdy totiž bojkuju ale ne v poho jen asi by jsi se měl vážně zamyslet nad tím co tady píšeš ne každej má tak krátkou pamět

Pondělí 30. března 2009 ve 20:51® Bubla
Bubla

soj> bude.ja si ty konce delam zvlast a pak si je na tu nohu lepim a drzi to perfektne.pak si jeste rozmicham lepidlo s pilinama a napatlam to na spoj.po zaschnuti prebrousim a je jak z jednoho kusu:-)

Pondělí 30. března 2009 ve 20:50® soj
soj

Bubla-to uz nespravim ustip se kus i z hlavy to by bylo nahovno jinak diky moc za snahu

Pondělí 30. března 2009 ve 20:44® soj
soj

Bubla-diky a myslis ze to bude fakt drzet

Pondělí 30. března 2009 ve 20:41® Bubla
Bubla

soj> tak to ses sikula.cim to brousis.ja to delam hrubim smirkem a v poho.jinak ten mahagon slepis vterinakem a drzi to jako bejk tak neves hlavu.a kdyz to zalepis a znova prebrousis tak to nebude ani videt.

Pondělí 30. března 2009 ve 20:32® soj
soj

Bubla-diky ta jedna svetla se mi povedla zuzit a tu tmavou mahagonovou sem pritom tu hlavu rozstip takze mam po jedny vabce

Pondělí 30. března 2009 ve 20:14® Bubla
Bubla

soj>

foto/diskuze/sumcarina/2009/th-img22852.jpg
Pondělí 30. března 2009 ve 20:13® Bubla
Bubla

soj> urcite to mit smysl bude.a taky noha vabky by nemala bejt moc masivni(3–4mm).prikladam nakres s mistama na ktere se zamer

Pondělí 30. března 2009 v 19:44® zany

Ahojky pánové mohl bych mít na vás dotaz a zároveň prozbičku???Jsem na rybářské škole v Třeboňi a dostal jsem zaukou prezentaco ..tak jsem si vybral téma sumec.Tak jestli by jsmte byli tak ochotní poslali by jstemi fotky vašich ulovků.určitě bych jetli by měl někdo zájem tak bych vám ji posal.Byli by tam i uvedeny Vaše jme kvuli tomu aby někdo nenamítalže se chlubím cizíma ulovkama…

HAD:jestli by jsi byl i ty ochoten mi něco poslat nějaké fotky a logo chytej.určitě bych ho tam uvedl…

Děkuji za pochopení .a kontakt je zany8999@seznam.cz

předem díky

Pondělí 30. března 2009 v 19:38® soj
soj

Bubla-diky myslis ze kdyz to zbrousim ze bude lepsi nebo uz to nepomuze

Pondělí 30. března 2009 v 19:36® Bubla
Bubla

soj> na tom obrazku vypadaj ze maj hrozne silnej nabeh te hlavy na nohu vabky.na tom by chtelo urcite jeste maknout.

Pondělí 30. března 2009 v 19:29® soj
soj

Bubla-jasne chapu a myslis ze ty moje vabnicky co sem vyrobyl sou spatny nebo ne

Pondělí 30. března 2009 v 19:21® Bubla
Bubla

soj> ne ze by klepaly lip ale chodim jenom na reku kde nejsou zadny mega hlobky a ty vabky s vypouklou hlavou nemaj tak ostrej zvuk.s plochou hlavou i kdyz klepnes citovku tak mi to pripada zbytecna rana.sem zastance toho ze pri vabeni nekdy mene znamena vice.kdyz vidim borce jak na vode do toho rezou jak hluchy do vrat a jejich klepani nezna konce tak na me jdou mrakoty.

Pondělí 30. března 2009 v 19:18® soj
soj

malovec-nerikam ze sem mistr ve vabeni,ale tech sumiku na vabnicku mam podstatne vice nez napriklad na bojku,ale ve vabeni rozhodne nejsem nejlepsi urcite mam jeste co trenovat,ale tech sumiku na tu vabnicku je dost jen sem je vabil z kupovanejma vabnickama

Pondělí 30. března 2009 v 19:14® soj
soj

Malovec-a muzes mi prosimte napsat co je na nich spatne,necham si od tebe rad poradit PS nic ve zlym jen by me opravdu zajimalo co je na nich blbe od tebe ten nazor beru ty vypadas ze tomu dost rozumis ja se nenastvu jen me to zajima diky

Pondělí 30. března 2009 v 19:04® Malovec
Malovec

soj> nechci tě nějak naštvat nebo urazit ale ty vábničky vypadaj opravdu spíš jak na oheň , vábit se dá s čímkoli dokonce tady někdo psal že i se skládacím metrem vyvábil sumce přikláním se k Dalasoj že vábit se rozhodně nenaučíš za pár let natož za nějakej ten pátek

Pondělí 30. března 2009 v 18:59® soj
soj

Bubla-ted sem koukal na ty tvy vabnicky jak si sem daval ty obrazky a koukam ze mas radsi z vypouklou hlavou myslis ze vabi lip jo protoze ja sem s tou vypouklou nikdy nevabil tak neznam jeji zvuk myslis ze vabi lip nebo to je stejny

Pondělí 30. března 2009 v 18:36® soj
soj

Bubla-presne tak ja sem si dve vyrobil konecne se mi povedly a dalas a spol mi hned zkazej radost ani ten zvuk ty moji vabnicky neslysely a rikaj ze bude na vohynek dobra a to sem si jeste nahral do mobilu zvuk vabnicky jak v dvd o sumcich vabi Pavel Tomi a je to uplne stejny jako ta moje vyrabena i ty co sem kupoval tak delaj stejnej zvuk jako ty co sem vyrabel

Pondělí 30. března 2009 v 18:29® Bubla
Bubla

jak to tady ctu tak az priste udelam nakou vabku tak ji ani nemusim skouset staci sem hodit fotku a zdejsi mistri uz mi z obrazku reknou jestli je funkcni ci ne.

Pondělí 30. března 2009 v 17:47® Bandog
Bandog

soj> kua chlape ještě tyd.a můžeš je dělat na kšeft,držim palce.kua nepukaj a už pukaj!!!BuBu ma ty vabla vychytany,když budeš strouhat tak ty tve na vohen dobry,mnej se fajn a těšim se na dalši supr přispěvek.:-)

Pondělí 30. března 2009 v 17:07® soj
soj

R-a-d-e-k-to asi tezko mozna treba z nakyho mola vletnich horkych dnech kdy sumec vyjizdi za potravou ke brehu

Pondělí 30. března 2009 v 16:49® R-a-d-e-k
R-a-d-e-k

soj> dalo by se teoreticky vabit ze břehu?

Pondělí 30. března 2009 v 16:46® soj
soj

BuBu99-mas pravdu ty hlavy se mi moc nevyvedly zkusim je trochu zbrousit

Pondělí 30. března 2009 v 16:41® soj
soj

Dalas- jako proc by to meli bejt kopyta vabej dobre PS vabit se neucim ja chytam a vabim sumce uz nejakej ten patek,nejsem si jistej jestli v tom trochu neni zavist i bunu mi je jakstaks pochvalil nerikam ze je pochvalil bubu uplne,ale psal ze to neni spatny,ale stvy strany no nevim nevim…

Pondělí 30. března 2009 v 16:28® Dalas

Soj-pošli mi černou- na tmavý sumce a bílou- na albíny:) Za každou litr jo?- ruční práce přece.. Ale jinak seš obrovskej talent, já se učím vábit 13 let a furt to neumím, tys to zmáknul za týden, ve vaničce, klobouk dolu. P.S.- i z fotky je vidět, že jsou to kopyta, ale na trísky na táboráček dobrý..

Pondělí 30. března 2009 v 15:58® soj
soj

BuBu99-dik alespon ty to chapes,minuly tyden sem ty vabla uplne posral a vcera sem je zkusil udelat ta prvni svetla tu sem delal jako prvni ta se moc nevyvedla,ale ta tmava mahagonova ta vypada mnohem lepe ta tmava i lepe puka PS co je na tech hlavach spatne me se zdaj dobry,jinak diky ze to chapes minuly tyden sem udelal par chyb,ale ted sem vedel ze se jim mam vyvarovat a povedly se

Pondělí 30. března 2009 v 9:27® BuBu99
BuBu99

padik on za to nemuze tak ho nech nevypadaj nejhur ale ty hlavy se mi moc nezamlouvaj chce to jeste trosku upravit

Pondělí 30. března 2009 v 7:32® soj
soj

padik-bandog- ja jsem se vo ne pokusil znova a vcera se mi povedly chce to jenom chytit ten styl a uz to vyrabet de a myslim si ze se mi povedly…a nevim jestli ty nadavky sou nutny proste se mi minuly tyden ty vabnicky nepovedly