Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 15. března 2009 ve 22:20® HT
-
Bandog> dám to ještě sem
- Neděle 15. března 2009 ve 22:18® HT
-
Bandog> někdo kdo dělá s nerezkou,nebude ti ta hrazda zavazet při zdolávání?
- Neděle 15. března 2009 ve 22:14® chosebaits
-
HT>Taky na to nějak prdim,ale třeba na to má někdo nějakou fintu a něco se přiučíme.Já vím,jsou to blbosti,ale o čem psát,kdyš je sezona v čr ještě docela daleko.O lovnýh místeh tu psát nehodlám,aspoň teda já ne.Kterej blázen by to dělal,že?
- Neděle 15. března 2009 ve 22:13® Bandog
-
HT>tak přemyšlim nad tyma držaky na ten můj titanic a nejspiš udělam tu hrazdu na zrcadlo a na to světlo a po straně držaky,akurat musim najit typka co to uděla
- Neděle 15. března 2009 ve 22:11® HT
-
Bandog> uteče to jako voda
- Neděle 15. března 2009 ve 22:10® HT
-
Bandog> Mám taky ty nacvakavácí,když je šupnu pod očko,tak uletí,ale možná,když se nějak šprajcnou do očka,by tam mohli vydržet.Se.. na to nebudu to řešit,když uletí tak uletí.
- Neděle 15. března 2009 ve 22:09® chosebaits
-
Bandog> tak to budou ty,co mám ve sklepě.Neprovokuj,já jsem taky spokojen,ale nikam nejedu.)Krom toho,že jedu v uterý do práce.
- Neděle 15. března 2009 ve 22:08® Bandog
-
HT> 16.6.kua to je hodně dlouha doba!!!
- Neděle 15. března 2009 ve 22:06® chosebaits
-
HT> to jo,to je svatá pravda
- Neděle 15. března 2009 ve 22:06® Bandog
-
chosebaits> rolny???co zasek jsou někde za mnou
)loni jsem koupil u karly v arianu takovy jak štipec a ty kua drži!!!nejak je tam zašprajcuji a pak problem je dostat pryč pri zdolavani
)ja su dnes…max.spokojen,ještě par dni a pryč na fousače :o)
- Neděle 15. března 2009 ve 22:04® HT
-
chosebaits> to máš sice pravdu,ale když je ryba pořádná,tak se hledat ani nemusí.
- Neděle 15. března 2009 ve 22:03® HT
-
Bandog> kua ale o čem psát,šak sezona je daleko,zážitky žádné,toš uvidíme co sa bude dět po 16.6 to má naša malá narozky,oslavím to jedu na ně.
- Neděle 15. března 2009 ve 22:02® chosebaits
-
HT>k pořádný rybě pořádnej ruch.)Mě nevadí že uletí ,ale kdo jí pak hledat s čelovkou někde v kopřiváh.Mám nový rolny ve sklepě,kupoval jsem je v Praze a prej zaručeně držej,tak čas ukáže jestli držej.
- Neděle 15. března 2009 ve 22:01® Bandog
-
HT>Bud zdrav,jenom se přidaj,alespon to nebude jenom ja s chose
)
- Neděle 15. března 2009 ve 22:01® HT
-
chosebaits> jinak ty plastové co jsi popsal jsou na prd,na WK jsem je nedostal a teď mám Penn a ani jsem je nezkušel.
- Neděle 15. března 2009 ve 21:58® HT
-
chosebaits> Mám ty co lítají po záseku,nic s tím neuděláš,nebo je přilep páskou,ale jak je zase zděláš,když ti po záseku uletí,aspoň to tolik nehrká když zdoláváš.
- Neděle 15. března 2009 ve 21:57® chosebaits
-
HT> mužeš se přidat,nové téma je na place.
- Neděle 15. března 2009 ve 21:55® chosebaits
-
Bandog> neboj se nic,ryby budou a i ty fousatý.(doufám) No co,aspoň to tu žije,jinak by to tu asi umřelo.Ať se někdo přidá a mužem kecat o sumcařině,samozřejmě v rámci mezí.Nahazuji další téma né jen pro tebe.Chlapci,hoďte jsem nějaký fota rolniček s kterýma jste opravdu spokojený.Já furt řešim rolničky,jedny lítaj po záseku někam do háje,druhý praskaj při instalaci,ty moje poslední svítící na baterky to vydrželi pouhý dva měsíce.Tak,do toho.
- Neděle 15. března 2009 ve 21:55® petulka
-
Davide, vyřiď velkou gratulaci lovci !!!!!
- Neděle 15. března 2009 ve 21:53® HT
-
Bandog> kua zase to tu je jen vaše,aspoň máte prostor
- Neděle 15. března 2009 ve 21:42® Bandog
-
chosebaits> když tak na e-maila,aby sme to tady nezabouchali jenom mi:))to čerpadlo tě šlechti,koukej načapat nastražky až přijedu,jedem na ně!!!
- Neděle 15. března 2009 ve 21:32® chosebaits
-
Bandog> a taky jsem dnes dával čerpadlo do jezírka,abych mohl sledodat dástražky na fousáče,navim kolik jih tam vubec je.
- Neděle 15. března 2009 ve 21:27® chosebaits
-
Bandog> já furt čekám na ten pokojíček,malá a máma budou spokojený,ale já to těžce ponesu,vždy´t to mohla být třeba dovča va španěl.)))Pak pošlu foto.
- Neděle 15. března 2009 ve 21:18® Bandog
-
chosebaits>přiteli,ja se včera taky činil,aby moje neremcala že jedu venku na ryby a dnes jsem ji to oznamil a byla v klidu,až jsem byl s ni v šoku,jak jsem udělal kvartyr tak mam od ni klidek-tabaček
)
- Neděle 15. března 2009 ve 21:14® chosebaits
-
Bandog> nedělám,neboj,taky mě už to táhne k vodě.Včera jsem byl u vody na kus řeči a chlapci se činili.
- Neděle 15. března 2009 ve 21:09® Bandog
-
chosebaits> nedělej zagorku
)když jsem viděl hošana jak zdolaval v ty psotě lopataka/cejna/tak jsem mu tiše zaviděl
- Neděle 15. března 2009 ve 21:04® chosebaits
-
Bandog> no nejsou ty rybáři blázni tam čučet na nějaký hulky.-)Já bych šel taky k vodě,ale nějak nestíhám a nebo spíš nedráždim mámu.Víš co,abych neměl vybráno ještě před sezonou.-)Přez zimu hodnej tatík a přez léto furt u vody.
- Neděle 15. března 2009 ve 20:56® Bandog
-
chosebaits>jj,nezlob porybnych:((dnes jsem se byl podivat u vody a i přes psotu počasi/dešt,vitr/jsem viděl rybaře
- Neděle 15. března 2009 ve 20:50® chosebaits
-
Bandog>no to ještě nějaký pátek potrvá,měnim dno.Používám normální spínací špendlíky,nebo ten přídavnej jednohák by některej porybnej nemusel skousnout.
- Neděle 15. března 2009 ve 20:44® HT
-
hanz.333> já