Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 12. března 2009 v 11:37® HT
-
chosebaits> Bandog – Kua chlapi ještě že to tu oživíte,připadá mě že je to tu jen vaše,měli by jsme ještě někoho přizvat.
- Středa 11. března 2009 ve 21:58® chosebaits
-
Bandog> no nic chlape,paní má mě volá,asi chce umýt záda nebo co.Musím jít,zatim čus.
- Středa 11. března 2009 ve 21:54® Bandog
-
chosebaits> sam se bojiš?vem si vestu plavouci
jj,ja taky,ale jenom v zimě,jinak nemam čas.
- Středa 11. března 2009 ve 21:47® chosebaits
-
Bandog> nemam ským jít stávkovat.)Jo velikonoce,to jsem v rachotě i ve svátek.Nic z tebe neďelám,pil jsi sám a dobrovolně.)Já jsem ted tak švorc,že nemám ani na rezervačku v krematoriu.)Já jsem skromnej,ale ženě dělám co jí na očíh vidím.
- Středa 11. března 2009 ve 21:34® Bandog
-
chosebaits>a proč nejdeš?dnes jsem obj.bungalov na ebru,snad mi to zitra potvrdi a velikonoce budu ve španělech
ja nepiju,nedělej se mne…dnes mi volal Pádík,jak jde život atd.
- Středa 11. března 2009 ve 21:24® chosebaits
-
Bandog> jo,tak to je jiná.Já snad budu stávkovat.Já chci jít už na ryby. Co jinak?Ty jsi se včera opil nebo ne?
- Středa 11. března 2009 ve 21:16® Bandog
-
chosebaits> to jsou lodě,do špice tvar a okouna toho asi znaš
- Středa 11. března 2009 ve 21:13® chosebaits
-
Bandog> já mám zatim plechovku.Loni o prázdnináh mi jí švihli nějaký parchanti,ale našel jsem jí přivázanou u skal.Taky jsem řekl,že až jí jednou nenajdu,tak koupim takovou,kterou mohu vozit vždy sebou.A hlavně,budu moc jezdit všude.Co to je dvě moniky?
- Středa 11. března 2009 ve 20:59® Bandog
-
chosebaits> dvě moniky a jednoho okouna
jj,ja jsem nazoru že se par jedinců s tim pěkne napakuje,lodě z hrach na orlik a z orliku na hrachy,nebo lipno a opak,vi se i o par jedincech ktery s tim kšeftujou a nestane se jim nic!!!a blby poctivci si ji koupi za tvrdě vydělane penize,to byl taky jeden z důvodu proč jsem si pořidil zodiaca.
))
- Středa 11. března 2009 ve 20:51® chosebaits
-
Bandog> hlavně to ne.Tady u mě na vodě se moc nekrade,ale na nechrankáh se kradou jak na běžícím páse.Pravděpodobně to nekradou rybáři,ale šroťáci.
- Středa 11. března 2009 ve 20:44® Bandog
-
chosebaits> jj,to znam,taky nemam štěsti,vždy se o něčem dozvim ale pozdě
aspon si ji budeš važit,ja jsem před loni celou zimu dělal lod a pak za měsic mi ji čorli,co nadělaš?ted jse tomu smeju,ale v ten okamžik bych zabijel.
- Středa 11. března 2009 ve 20:38® chosebaits
-
Bandog> toho černocha taky potřebuji.)Nemusej brát,ono je hezký je jen sledovat na obrazovce.Dnes jsem ještě dělal na lodi opravy a kámoš mi říká.Proč se sní opravuješ,proč si neřekl,před měsícem vyhazovaly dvě pramice na šachtě.Já myslel,že mi je…
- Středa 11. března 2009 ve 20:30® Bandog
-
chosebaits>už jsem to mněl napsano,ale pak jsem to smazal,pravěš kvůli tomu,že si to budeš myslet )))s těma kramama mi to povidej,potřeboval bych nějakyho černocha/nejsem rasista/ale ten kufřik ti pomůže při sumikoch,možna
(
- Středa 11. března 2009 ve 20:25® chosebaits
-
Bandog>už sem myslel,že mi to zhaníš.Nic jinýho mě nenapadlo než něco takovýho.Nejhorší je,že k vodě tahám už ted spousty krámú a ted ještě o kufr navíc.
- Středa 11. března 2009 ve 20:20® Bandog
-
chosebaits> že to maš hezky,ale si se lek,co????
- Středa 11. března 2009 ve 20:18® chosebaits
-
Bandog> zdar.Co to je h…Jinak sori za včerejšek,telefon jsem neslyšel,nebo nebyl se mnou.
- Středa 11. března 2009 ve 20:11® Bandog
-
chosebaits> to je h…
))
- Středa 11. března 2009 ve 20:00® chosebaits
-
Tak jsem se dnes činil a doufám,že tu starou botu s tímto kufříkem nechytím.
- Středa 11. března 2009 v 15:47® HT
-
vasek.sladek> www.musov.info
- Středa 11. března 2009 ve 13:55® vasek.sladek
-
Čau kluci nevíte kde bych v ČR sehnal yellow birt (žlutý ptak) na trolling.dík
- Středa 11. března 2009 ve 13:17® R-a-d-e-k
-
No konkrétně s lovem na řece ze břehu… Mám prut o gramáži do g a pětiložiskový navyják…
- Středa 11. března 2009 ve 13:12® chosebaits
-
R-a-d-e-k> kup si dvd o sumcíh od HaDa ,to je asi nej pro začátečníka.
- Středa 11. března 2009 ve 12:59® HaD
-
R-a-d-e-k> to je dost nekonkrétní a široký dotaz. Četl jsi články zde na chytej? :
- Středa 11. března 2009 ve 12:18® R-a-d-e-k
-
Jsem kaprař, tento rok chci začít se sumcařinou. můžete mi poradit…?
- Úterý 10. března 2009 ve 23:31® Bandog
-
chosebaits>ok.mnej se fajn
)
- Úterý 10. března 2009 ve 23:26® chosebaits
-
Bandog>Děkuji za pozvání,ale ne.Popíjení necháme na lepší počasí a pobyt v přírodě.Jsem nějaký ochrápaný,pujdu chrnět.Zejtra pokecáme,zatim čus.
- Úterý 10. března 2009 ve 23:22® Bandog
-
chosebaits>plzen-praga-lovosice,no tak potok,tulamorku a přijed naliju i tobě
)
- Úterý 10. března 2009 ve 23:19® chosebaits
-
Bandog> Kudy tudy tam jedeš?? Prej říčku.) Co to piješ?Já chci taky.
- Úterý 10. března 2009 ve 23:17® Bandog
-
chosebaits>nejdu lapat,povezu tam mat.a pak to pudu skouknut, tu řičku
)proč p.nezveda mob.???