Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 7. března 2009 v 0:30® chosebaits
chosebaits

Tak dobrou.Bandog ,zitra sem hodím foto tý samolepky.

Sobota 7. března 2009 v 0:26® BuBu99
BuBu99

soj> naprosto souhlasim s chosebaitem nejde vubec o to kdo ma jakej cajk a uz vubec ne za kolik penez je hezky ze se tady kazdej zepta co ma koupit na fousky ale je plno lidi co na to nemaji penize neni to zrovna nejlevnejsi to neni jako kdyz jdes na plavacku na brko ale prece si kvuli tomu nemusi vymejslet svoji vybavu omluva se prijima chyt a pust to je nase heslo nebo alespon moje

Sobota 7. března 2009 v 0:17® chosebaits
chosebaits

Bandog>koukal si na to??

Pátek 6. března 2009 ve 23:45® Bandog
Bandog

chosebaits> pak Domaši,ta je kousek dal a tam to projety mam pořadně anebo Vah,ten mam kousek od baraku

Pátek 6. března 2009 ve 23:35® chosebaits
chosebaits

Bandog> tak jsem koukal a moc pěkný.Ještě překecám pani domácí.))

Pátek 6. března 2009 ve 23:17® chosebaits
chosebaits

Bandog> pošli víc o tý slovači,třeba osobkou.Jo,za chvilku ti cinknu.

Pátek 6. března 2009 ve 23:15® Bandog
Bandog

chosebaits>ten echač maš ok.pořadně zapij toho klučinu a inf.ti radši zavolam,ju?

diutrius> Blahopřeji,kluk jak buk!!!:-)) )

Pátek 6. března 2009 ve 23:12® Bandog
Bandog

chosebaits>néé

Pátek 6. března 2009 ve 23:11® chosebaits
chosebaits

Bandog> nespíš??

Pátek 6. března 2009 ve 22:28® diutrius
diutrius

to mě chceš honit 24 hodin v práci? mě ty 16ctky stačí :-)

Pátek 6. března 2009 ve 22:22® chosebaits
chosebaits

diutrius> zdar,co tu děláš??Nemáš náhodou pracovat.

Pátek 6. března 2009 ve 22:16® diutrius
diutrius

chose-si piš zitra budeš na maděru,včera 4.20KG ve 3 odpo a pak že neberou .jinak zdravim všechny

foto/diskuze/sumcarina/2009/th-img22699.jpg
Pátek 6. března 2009 ve 22:09® chosebaits
chosebaits

Bandog> vážně,je něco slyšet,asi signáli nebo co.Chlastat budu zítra,nebo kámoš zapíjí kluka.Au au au,to zase bude masakr.S tim slovačem to proberu s pani a dám vědět.Pošli mi nějaké podrobnosti o tý slovači.Jinak,jaký spisovatel.Není to snad pravda??

Pátek 6. března 2009 ve 22:03® Bandog
Bandog

chosebaits> ok.v červenci by sme mohli udělat to Labe,Orlik je pěkny ale ta vabka :-( (srpen prvni 10dni chci jit s mladou na jih a pak rovnou z Vidně na slovač,co skusit tam ty Nosice,pov.vam tam seženu,co ty na to,je to kousek za čarou???cvakani-nepi tolik!!!

Pátek 6. března 2009 ve 21:55® chosebaits
chosebaits

Bandog> né,v červenci mužu jed tak na 2–3 noci,nebo muším bejt taky s rodinkou,když si pani bere dovču a školka má prázdniny.Srpen -září,tam už je to v poho i na delší lov.Bouhžel, pro změnu jsi ty v srpnu kdesi na jihu a nebo na slovači.Echo mám už doma.Je normální,že když mám sondu na suchu,že slyšim cvakání.

Pátek 6. března 2009 ve 21:37® Bandog
Bandog

chosebaits> Zdar pan spisovatel:-)) )ten červenec jsi cely zasekany???

Pátek 6. března 2009 ve 21:32® chosebaits
chosebaits

Bandog> zdar,tak samolepu mám na stole,ale baterky z foťáku v nabíječce.

Pátek 6. března 2009 ve 21:20® chosebaits
chosebaits

soj> v pohodě,omluvu beru.Ber to tak,že tu ze sebe nemusíme dělat blbce.Každý máme hold jiný možnosti a zkušenosti.To že má někdo vercajk za málo peněz,neznamená že musí být špatný rybář tělem i duší.To samozřejmě platí i na opak.Někdo si třeba špičkovim vercajkem jen něco dokazuje.S radama je to v dnešní době těžký.Rybářskýho nádobíčka je na trhu spousta a kdo se v tom má vyznat.Ohledně lovu je to ještě o něco horší nebo nevíš, kdo to tu všecno čte a také nemohu vědět, kdo sedí na druhý straně kompu,jestli masař nebo pohodovej člověk který chytá ryby jen proto, aby si vyčistil hlavu od všedníh problému,prostě jen tak pro radost.

Pátek 6. března 2009 ve 20:21® soj
soj

sgt.mooody>je prasarna aby se nekdo vubec nekdo vo sumce na jare pokousel ulovit

Pátek 6. března 2009 ve 20:18® sgt.mooody

Bandog> Radit sem nechtěl jen sem řikal jak bych to jako ještě já za sebe spolknul kdybych takle někoho viděl;)Ale jinak nic,prostě se to nedělá…v tom se schodneme!

Pátek 6. března 2009 ve 20:15® soj
soj

sgt.mooody>HT-doufam ze tu omluvu prijmou vsichni

Pátek 6. března 2009 ve 20:14® Bandog
Bandog

sgt.mooody-o tom by se dalo dlouho polemizovat,ja to popisoval,jak jsi mu radil,že to jde aby si nemněl problem s RS

Pátek 6. března 2009 ve 20:13® soj
soj

sgt.mooody>ja sem se o tu fotku dnes pokousel sem dat,ale nejde mi to,ukazuje se mi ze fotka ma moc velke rozliseni nebo tak neco

Pátek 6. března 2009 ve 20:12® sgt.mooody

soj> Ok v pohodě,jen škoda že nemáš nákou fotečku..ale tak to necháme bejt.

Pátek 6. března 2009 ve 20:11® soj
soj

HT>jak sem psal mooodymu asi 4 roky jen sem predtim se svym sumcovim cajkem nebyl spokojen

Pátek 6. března 2009 ve 20:11® sgt.mooody

HT> Přesně tak;)

Pátek 6. března 2009 ve 20:10® soj
soj

sgt.mooody>ja sumce chytam dele asi 4 roky fakt nekecam,na ty veci sem se chtel zeptat protoze se svym cajkem sem nebyl spokojenej proto sem se ptal na ruzny pruty a multiky

Pátek 6. března 2009 ve 20:10® HT
HT

sgt.mooody> kua,jsi mě předběhl.

Pátek 6. března 2009 ve 20:09® HT
HT

soj> vpohodě,určitě se na tebe zlobit nikdo nebude.Mohl by jsi nám ale osvětlit,jak to s tebou vůbec doopravdy je.Začínáš?Nebo už jsi fakt něco chytl,nebo jak to je?Určitě to tu bude zajímat více lidí.

Pátek 6. března 2009 ve 20:07® sgt.mooody

soj> Já tvou omluvu přijímám,jen chci vědět jestli jsi opravdu začátečník nebo chytáš sumce tak rok…