Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 6. března 2009 ve 20:06® sgt.mooody
-
Bandog> V poho,já bych to neudělal…jen nechápu proč bys mi bral papíry za to že chytám na rousnice?Kdybych měl na obyčejnym háčku např dvě rousničky a normální průběžnou montáž,tak nwm za co bys mi bral papíry ty bys byl asi hodně přísnej rř:Dnic ve zlim…
- Pátek 6. března 2009 ve 20:02® Bandog
-
sgt.mooody>nechci se tě dotknout,ale když budeme ochcavat rř tak na co to je??na jednu stranu jsi proti a na druhu radiš jak to obejit,kdybych tě viděl u vody s tou sestavou(par rousnic(tak ti vemu papiry!!!jinak nic ve zlym.
- Pátek 6. března 2009 v 19:56® soj
-
chlapi verejne se tu vsem omlouvam,staci to nebo uz mam smulu odpustite mi to nebo ne
- Pátek 6. března 2009 v 19:49® sgt.mooody
-
adam> adam> Podle mě je prasárna chytat sumce v době tření a ještě k tomu porušovat rybářský řád…A když už je chceš chytat tak si myslim že bude stačit když si vezmeš 0,30 vlasec s normálnim průběžnym olůvkem a na háček dáš pár rousniček tak to už by šlo.A kdyby braly tak si myslim že by to i stačilo.Ale jinak sem rozhodně proti tomu!
- Pátek 6. března 2009 v 19:43® HaD
-
adam> mám stejný názor jako kluci
- Pátek 6. března 2009 v 19:36® Michall
-
adam> nechytám, protože chomáč rousnic a podvodní splávek je povážován jako lov dravých ryb(sumce), takže bych to radši nechal na později…těžko budeš potom RS překecávat, že chytáš něco jiného
- Pátek 6. března 2009 v 19:34® Bandog
-
adam>jj,ale ne v čechach na jaře.
)nejsou nahodou hajeny???
- Pátek 6. března 2009 v 19:32® adam
-
Zdravim, chytate někdo sumce na jaře na podvodni splavek a rousnice:-'??
- Pátek 6. března 2009 v 9:49® chosebaits
-
Pádík> ahoj. S Bandogem jsem včera hovořil,a tak ví co a jak.Rád bych jel na delší lapačku,ale zrovna v červenci to asi nepujde. Řekl bych,že naše první společná lapačka bude ve znamení pohodičky,ale taky nějaké ryby.
- Pátek 6. března 2009 v 9:33® Pádík
-
chosebaits>člověče ty jsi tady rozpoutal bouři(-: Je pravda, že kdyby chtěl, tak někomu řekne a pár fotek sem hodí… Jestli to má být o rybařině, tak můžem jet na déle. Jestli
, grilovačka, zavezení bojek pohoda jazz, tak stačí pár dní na Labi. Dejte hlavy s Bandogem dohromady. Já jsem časově nezávislý.
- Pátek 6. března 2009 v 0:03® Bubla
-
lasta> no to je prave ono
a podle tehlech stranek www.arni.it je tam i ted nadstav vody.tak ze to bude jeste sranda odhadnout nejlepsi termin.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:57® lasta
-
jj já mám v plánu 15 ale taky to možná posunu mám ale strach z toho sněho v alpách to až začne taá tak bude po rybach
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:40® Bubla
-
lasta> puvodne sme s liborem chteli 18teho ale posunuli sme to na zacatek dubna protoze brezen by byl o nicem.ale mozna ze nakonec ten termin budem muse posunout jeste dal.uvidime podle stavu vody a pocasi
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:29® lasta
-
bubla takže tam budeš ted v terminu 14-???
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:29® Bandog
-
dawe4>j,j tak to je jina,mam o nem same dobre reference,proto jsem ti daval nan echo.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:29® chosebaits
-
Dobrou a nehádat se tu,dnes to stačilo.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:26® dawe4
-
lasta> díky zkusím se jim ozvat
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:25® dawe4
-
Bandog> ahoj jo už jsem ho kontaktoval … jen teďka při tom kurzy měny to není skoro o ničem, sám mi radil ať počkám … zjišťuju jestli bych to nedokázal vyřešit sám ať nikoho neotravuju a ještě třeba ušetřím …
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:21® Bubla
-
lasta> ne ne.jednou sem snim byl ale letos jedu s kamaram Liborem.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:18® lasta
-
bubla nejedeš nahodou s wallysem taky na pád
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:17® lasta
-
to ne jmenovala se tuším JB nebo tak nějak je to taková malá špulka se žlutou samolepkou ale ta už se mi dávno sloupla takže nevím jak se jmenuje
tuším že byla ze 100% kevlaru kupoval jsem ji cca 2001–2
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:17® Bandog
-
dawe4>Ahoj.s tim co jsem ti posilal kont.to nevyšlo???
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:13® Bubla
-
lasta> To neobjednaval.akorad Radek(wallis) mi pomohl vydrazit jeden proutek na ebay
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:11® Bubla
-
lasta> nemyslis nahodou navazcovku od Raptoru?
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:10® lasta
-
bubla neobjednával ti náhodou nikoš loni multíky
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:07® lasta
-
dawe4 v tomhle by ti moh poradit nikoš nebo wallys
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:04® big-fish1
-
cus porad tu resim jesi je spravne NOVÝ E-SHOP PAVLA TOMI
) nemelo by to byt PAVLA TOMIHO celej den na to cucim:))
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:04® lasta
-
Bubla jasně vše je OK a pravda je taková že jsem si tím co jsem napsal byl jistej jen na 99% testoval jsem takhle těch šnůr už nekolik a nemůžu si všechno pamatovat
hlavne jsem měl obavu jestli jsem si ji nespletl s jednou žlutou návazcovkou zasvěcení budou asi vedět o jakou jde ta je ale ještě o neco pevnější
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:03® Bubla
-
Bandog> no štempl sem si na ni nedal ale kalibrace probehla slusna
a jak sem si ji krasne nakoril kdyz ta snura prdla.no lahoda
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:00® dawe4
-
máte někdo vlastní zkušenost s objednáváním zboží ze zahraničí (přímo, ne přes zprostředkovatele)??? potřebuji poradit … jen osobní zprávy díky