Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. března 2009 ve 20:06® sgt.mooody

Bandog> V poho,já bych to neudělal…jen nechápu proč bys mi bral papíry za to že chytám na rousnice?Kdybych měl na obyčejnym háčku např dvě rousničky a normální průběžnou montáž,tak nwm za co bys mi bral papíry ty bys byl asi hodně přísnej rř:Dnic ve zlim…

Pátek 6. března 2009 ve 20:02® Bandog
Bandog

sgt.mooody>nechci se tě dotknout,ale když budeme ochcavat rř tak na co to je??na jednu stranu jsi proti a na druhu radiš jak to obejit,kdybych tě viděl u vody s tou sestavou(par rousnic(tak ti vemu papiry!!!jinak nic ve zlym.

Pátek 6. března 2009 v 19:56® soj
soj

chlapi verejne se tu vsem omlouvam,staci to nebo uz mam smulu odpustite mi to nebo ne

Pátek 6. března 2009 v 19:49® sgt.mooody

adam> adam> Podle mě je prasárna chytat sumce v době tření a ještě k tomu porušovat rybářský řád…A když už je chceš chytat tak si myslim že bude stačit když si vezmeš 0,30 vlasec s normálnim průběžnym olůvkem a na háček dáš pár rousniček tak to už by šlo.A kdyby braly tak si myslim že by to i stačilo.Ale jinak sem rozhodně proti tomu!

Pátek 6. března 2009 v 19:43® HaD
HaD

adam> mám stejný názor jako kluci

Pátek 6. března 2009 v 19:36® Michall

adam> nechytám, protože chomáč rousnic a podvodní splávek je povážován jako lov dravých ryb(sumce), takže bych to radši nechal na později…těžko budeš potom RS překecávat, že chytáš něco jiného

Pátek 6. března 2009 v 19:34® Bandog
Bandog

adam>jj,ale ne v čechach na jaře.:-)) )nejsou nahodou hajeny???

Pátek 6. března 2009 v 19:32® adam
adam

Zdravim, chytate někdo sumce na jaře na podvodni splavek a rousnice:-'??

Pátek 6. března 2009 v 9:49® chosebaits
chosebaits

Pádík> ahoj. S Bandogem jsem včera hovořil,a tak ví co a jak.Rád bych jel na delší lapačku,ale zrovna v červenci to asi nepujde. Řekl bych,že naše první společná lapačka bude ve znamení pohodičky,ale taky nějaké ryby.

Pátek 6. března 2009 v 9:33® Pádík
Pádík

chosebaits>člověče ty jsi tady rozpoutal bouři(-: Je pravda, že kdyby chtěl, tak někomu řekne a pár fotek sem hodí… Jestli to má být o rybařině, tak můžem jet na déle. Jestlipivo , grilovačka, zavezení bojek pohoda jazz, tak stačí pár dní na Labi. Dejte hlavy s Bandogem dohromady. Já jsem časově nezávislý.

Pátek 6. března 2009 v 0:03® Bubla
Bubla

lasta> no to je prave ono8-( a podle tehlech stranek www.arni.it je tam i ted nadstav vody.tak ze to bude jeste sranda odhadnout nejlepsi termin.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:57® lasta

jj já mám v plánu 15 ale taky to možná posunu mám ale strach z toho sněho v alpách to až začne taá tak bude po rybach

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:40® Bubla
Bubla

lasta> puvodne sme s liborem chteli 18teho ale posunuli sme to na zacatek dubna protoze brezen by byl o nicem.ale mozna ze nakonec ten termin budem muse posunout jeste dal.uvidime podle stavu vody a pocasi

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:29® lasta

bubla takže tam budeš ted v terminu 14-???

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:29® Bandog
Bandog

dawe4>j,j tak to je jina,mam o nem same dobre reference,proto jsem ti daval nan echo. :-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:29® chosebaits
chosebaits

Dobrou a nehádat se tu,dnes to stačilo.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:26® dawe4
dawe4

lasta> díky zkusím se jim ozvat

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:25® dawe4
dawe4

Bandog> ahoj jo už jsem ho kontaktoval … jen teďka při tom kurzy měny to není skoro o ničem, sám mi radil ať počkám … zjišťuju jestli bych to nedokázal vyřešit sám ať nikoho neotravuju a ještě třeba ušetřím …

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:21® Bubla
Bubla

lasta> ne ne.jednou sem snim byl ale letos jedu s kamaram Liborem.

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:18® lasta

bubla nejedeš nahodou s wallysem taky na pád

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:17® lasta

to ne jmenovala se tuším JB nebo tak nějak je to taková malá špulka se žlutou samolepkou ale ta už se mi dávno sloupla takže nevím jak se jmenuje:-) tuším že byla ze 100% kevlaru kupoval jsem ji cca 2001–2

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:17® Bandog
Bandog

dawe4>Ahoj.s tim co jsem ti posilal kont.to nevyšlo???

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:13® Bubla
Bubla

lasta> To neobjednaval.akorad Radek(wallis) mi pomohl vydrazit jeden proutek na ebay

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:11® Bubla
Bubla

lasta> nemyslis nahodou navazcovku od Raptoru?

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:10® lasta

bubla neobjednával ti náhodou nikoš loni multíky

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:07® lasta

dawe4 v tomhle by ti moh poradit nikoš nebo wallys:-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:04® big-fish1

cus porad tu resim jesi je spravne NOVÝ E-SHOP PAVLA TOMI :-)) ) nemelo by to byt PAVLA TOMIHO celej den na to cucim:))

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:04® lasta

Bubla jasně vše je OK a pravda je taková že jsem si tím co jsem napsal byl jistej jen na 99% testoval jsem takhle těch šnůr už nekolik a nemůžu si všechno pamatovat:-) hlavne jsem měl obavu jestli jsem si ji nespletl s jednou žlutou návazcovkou zasvěcení budou asi vedět o jakou jde ta je ale ještě o neco pevnější:-)

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:03® Bubla
Bubla

Bandog> no štempl sem si na ni nedal ale kalibrace probehla slusna:-D a jak sem si ji krasne nakoril kdyz ta snura prdla.no lahoda

Čtvrtek 5. března 2009 ve 23:00® dawe4
dawe4

máte někdo vlastní zkušenost s objednáváním zboží ze zahraničí (přímo, ne přes zprostředkova­tele)??? potřebuji poradit … jen osobní zprávy díky