Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:59® chosebaits
-
Bandog>dobrá pane
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:57® Bandog
-
chosebaits>j,j to neva,klidně zitra pane,ještě jsi ji nenalepil?
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:57® Bubla
-
lasta> beru to jako ze omluvu prijimas. neber to spatne sem sice na tyhle veci co se tykaj rybariny hodne maklej ale posilat si snurky postou!?to uz by bylo moooc
tak a ted kdyz mame tohle za sebou pustime se do pacijenta jmenem sol ......ne delam si prdel
sem taky rad ze se to tu trosku hlo
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:56® Bandog
-
Bubla>to co se ti povedlo s tou vahou,neřika se tomu-cejchovani. :o)))
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:54® chosebaits
-
Bandog>mám jí blejsknout a hodit sem??? Jestli jo,tak až zítra,nebo jí mám v autě.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:47® Bandog
-
chosebaits>jestli ti to neva tak ji udělej,ja na to nemam nerva,pane
)
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:46® lasta
-
tak to jsem měl štěstí že jsem váhu ne
našel jinak by taky asi byla KO ted ale musím přemejšlet kde ji mám
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:43® lasta
-
Bubla tak to nechápu mi asi budeš muset poslat metr tý tvojí a já ji testnu svojí metodou
protože oba jsme ji testovali dvakrát a rozdíl je fakt markantní. omlouvat se nemusíš jen si z toho vem ponaučení že každej jsme měli svoji pravdu a každej jsme si za ní stáli
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:41® Bandog
-
Bubla>proto ne přes vahu!!!
)
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:40® chosebaits
-
Bandog> samolepu mám,ale né nafocenou
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:37® Bubla
-
lasta> podivej.nejsem tip cloveka kterej bude nekomu prikyvovat a myslel si opak.byl sem presvedcen o tom co tufka vydrzi a tak sem to dal najevo.i kdyz sem to byl znovu zkusit a prdla mi nekde ke 40kg (coz je vic nez sem nameril predtim) tak musim pod tihou tvejch dukaznich fotek uznat ze si nelham a za to se ti omlouvam!!! Bandog..jen si nemysli ja ji taky skurvil
rucicka se mi protocila az to nebylo pekny ale nakonec sem z vahy sundal sklo,rucicku vratil na jeji misto a zase slape ale v prvnim momentu sem taky myslel ze si nafackuju
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:36® Bandog
-
chosebaits> tobě jsem taky daval tu nalepku od HaD-a,nemaš ju nafocenou?
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:35® chosebaits
-
HT> tak to máš pravdu.Byl to ale fičák.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:32® HT
-
chosebaits> aspoň se to pohlo,vody je dost a tak bude lepší seďet u kompu.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:32® Bandog
-
lasta>když jsewm viděl ty tvoji fotky tak ve mne hrklo a ja vzal tufku slabši ne 91-ku,zitra to skusim pro svůj klid,přes vahu ne,nechci o ni přijit,ale sečtu zatěže
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:25® chosebaits
-
Zdar,to by mě zajímalo,kdo tu udělal dnes takovej fičááák??? Kdo to má číst.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:18® lasta
-
Bandog tak soráč jsem ještě trochu vytočenej a to jsem normálne docela flegmouš co ho skoro nic nenaštve
jak jsi to testoval ty přes váhu nebojako já?? hlavně jsem rád že se tu nenašel nekdo kdo by řekl že je to fotomontáž to by mi za to fakt nestálo.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:11® Bandog
-
lasta>to nebilo na tebe,zaneprazdnenej on HT vi o kom jsem psal,to jsi si špatně vysvětlil chlape,ale ty fotky co jsi tady dal mluvi samo za sebe
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:08® lasta
-
bubla foto nedělej já ti to věřím
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:06® lasta
-
ale vubec nejsem zaneprázdněnej jen me sere když má nikdo jinou zkušenos a aniž by znal tu moji tak rovnou řekne že lžu, já taky nepíšu že lžete když ta vaše unese jen 35 už jsem zažil dost abych veděl že žádná vec ani žena není stejná
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:02® lasta
-
jo jako uzel používám neco jako grinera ale griner to není a praskla zase v uzlu, ten rozdíl nosnosti je divnej ale snad jsem tě přesvedčil, asi máme každej jinou várku
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 22:02® Bandog
-
HT>j,j uzel děla hodně,ale hlavně vše v klidu a bez uražek hošani,kym nejde o život jde vo h…,ten pan je asi hodně zaneprazdnenej
)
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:59® lasta
-
tak za toho chlapce promin ale byl jsem nasranej nesnáším když nekdo říká že lžu ne že bych nikdy nelhal ale tady jsem si byl jistej no dneska unesla o pět kg méne
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:55® HT
-
Bubla> když jsem kdysi dělal to co ty,podařilo se mě tu váhu sku…,myslel jsem že mě šlahne,naštěstí to šlo dát dohromady.Potom jsem to dělal tak že jsem přidával závaží a když to ruplo,teprve jsem to zvážil.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:53® HT
-
Bandog> pošli to foto toho loga,dám to sem,dej mi to na email.Jinak ten co jsem mu včera psal,se ještě neozval.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:52® Bubla
-
lasta> toho chlapce si nech od cesty.kdyz se podivas o par radek nize tak tam pise Bandog ze ji skousel taky a prdla mu na 35kg.mozna ten rozdil dela spusob mereni ale pochybuju.ja skouzel tak ze sem ji privazal k topeni na druhy konec sem si dal vahu.pomalu sem tahal dokud nepraskla a tata mi koukal na cifernik. skusim jesli jeste nemam v bedne kousek tufky a kdyztak udelam taky naky fotky
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:51® HT
-
Bandog> asi bude záležet na tom uzlíku.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:49® Bandog
-
lasta>Ahoj co pak jsi dělal za uzel,grinera?mně rupla v uzlu,ale v menši zatěži.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:46® lasta
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 5. března 2009 ve 21:42® lasta
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.