Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. března 2009 ve 22:06® Bandog
Bandog

soj> skoušel jsem to a jedině tufka na 91kg vydržela,s tou narovnam i pořadnej kovanej hak,jinak až budu v Mělniku rad s tebou pokecam o sumcich,jestli ti to neva.

Středa 4. března 2009 ve 22:06® soj
soj

Bubla>to mohlo jenom nahodne vydrzet zejtra ji zkusim doma znovu at se nehadame

Středa 4. března 2009 ve 22:06® Bubla
Bubla

soj> s tema prutama sem to myslel ironicky ale to je jedno.Ty never cracky jv sou dobry taky sem jeden mel ale pro me kratky.

Středa 4. března 2009 ve 22:04® soj
soj

HT>nerikam ze se mi nelibjej sou skvely mam dva,ale stejne to meno vagner mam prelepeny jinak ty pruty sou skvely,tynovy myslis ze sou spatny

Středa 4. března 2009 ve 22:04® Bubla
Bubla

Pravda je jenom jedna!a ted jde jenom o to kdo se kni vic blizi.mel sem snuru jak hemingvay tak tufku na 91kg a i senger PowerLine na 112kg(plus jeste naky dalsi).Bohuzel tu hemin. sem nezkosel co vydzi ale tufka je ok.To ze ta Hemin. vydzi vic nez udavaj se mi zda trosku pritazeny za vlasy ale brat ti to nebudu.

Středa 4. března 2009 ve 22:02® HT
HT

soj> Proč se ti nelíbí edice JV,já mám ty Cracky a jsou super.Navíc nemají v očkách výplň,tak jako ty nové cracky o kterých píšeš,někde s nima šlahneš a máš po prutech.

Středa 4. března 2009 ve 22:02® soj
soj

Bandog>schvalne si doma tu tufku vyzkousej pres vahu natahnout a uvidis

Středa 4. března 2009 ve 22:01® Bandog
Bandog

Pádík> na 3dni leda na Labe,nebo na tu tajnou???

Středa 4. března 2009 ve 22:00® Bandog
Bandog

Pádík> ten posledni termin byl delši,nebo ne?

Středa 4. března 2009 ve 21:58® soj
soj

Bubla>ja si pockam na brno tam koupim novy sumcaky sou to nova rada penn never cracku sou pry jeste lepsi a hlavne nejsou z edice JV

Středa 4. března 2009 ve 21:57® Pádík
Pádík

Bandog> já bych byl pro, ale Chosebaits psal něco o třech dnech, to by se nezvládlo (-: Lada to prodloužit…

Středa 4. března 2009 ve 21:56® soj
soj

Bandog>nekecam je to tak ale nikomu neberu to ze je tufka dobra kazdej ma jiny zkusenosti a laskave nerikej ze pisu bludy kazdej ma jiny zkusenosti

Středa 4. března 2009 ve 21:56® Bubla
Bubla

soj> sem rad ze si mi je schvalil ted muzu v klidu spat:-)) ))

Středa 4. března 2009 ve 21:54® soj
soj

Bubla>jo ty myslis pruty waller kalle ty sou v poho

Středa 4. března 2009 ve 21:53® HT
HT

soj> Já mám ještě větší než je klasická padesátka,je to Titus Silver TS50W a vůbec mě to nevadí,záleží kolik toho máš v rukách,já mám ruky jako lopaty a proto mě sedne akorát.

Středa 4. března 2009 ve 21:53® Bandog
Bandog

soj>nezlob se na mne ale co pišeš za bludy to nema obdoby,nejdřiv si tu tuflainu kup a pak uvidiš co to je zač,mněl jsem šnur spoustu a loni jsem si koupil i od Pennu na 120kg a nevidržela tolik jak tufka a 37kg co jsi psal že ste zvedali,tak tomu nevěřim ani nahodou

Středa 4. března 2009 ve 21:53® Bubla
Bubla

soj> dyt ti to pisu WKDF Boje

Středa 4. března 2009 ve 21:52® soj
soj

Bubla>ty mas snuru waller kalle a co mas za pruty

Středa 4. března 2009 ve 21:51® soj
soj

HT>nam vydrzela 61kg ale to mohla bejt nahoda ale je fakt dobra,uz jsem se rozhodl s tim multikem pro okumu titus ale nevim myslis ze kdys budu pouzivat tu hemingvaiku ze bude stacit titus 20l ta padesatka je totiz hrozna krava

Středa 4. března 2009 ve 21:49® Bubla
Bubla

soj> tak to se mi ani nechce verit,jestli je to pravda tak je to mazec.mam WKDFka Boje

Středa 4. března 2009 ve 21:48® HT
HT

soj> To bych netvrdil že vydrží víc než má napsáno,jednou jsem ji testoval a vydržela nejvíc ze všech,ale ne udávanou hodnotu.

Středa 4. března 2009 ve 21:45® soj
soj

Bubla>ta hemingveika vydrzi vic nez ma napsano,co mas prosimte za pruty

Středa 4. března 2009 ve 21:42® Bubla
Bubla

soj> zadna snura nevydrzi udavanou hodnotu!!pri kolika vam prdla ta hemingvejka?jinak zkus si na prutu zvednou 30kg a zjistis ze to nelze.proto kdyz snura vydrzi aspon 30kg+ tak pak je u ni smerodatna trvandlivost a pokud po trech sezonach nezmeni nostnos da se o ni rict ze je dobra.tohle je podle me u snur nejdulezitejsi a to jistli na ni pisou ze je na 50kg nebo na 150kg pro me neni dulezity.

Středa 4. března 2009 ve 21:27® soj
soj

HT>je fakt super ,mel si videt ten muj pohled kdys sem videl jak rupla pri zatezi 37kg a to ma na sobe napsano 91kg ja bych s toho blil co ty vyrobci tam napisou za zatez jenom aby videlali prachy

Středa 4. března 2009 ve 21:23® HT
HT

soj> jasně,neznám lepší,jedině Hemingwai.Používám 0.60,je super.Začínal jsem na 0.50,je to šest let a ještě ji sem tam použiju,máji totiž na smekáči.Ta Tufka může být taky dobrá,nemá s ní zkušenosti,ale cena je někde jinde.

Středa 4. března 2009 ve 21:13® soj
soj

Bubla>ja na ne budu davat hemingvay 0,60mm na 57kg asi nejlepsi snura na trhu pouziva ji napr.Pavel Tomi Pavel Straka a ty mi ji take doporucili je jedina ktera opravdu hodne drzi napr.tuf line nebo waller kalle sou nahovno jedna rupla pri zatezi 36kg a druha asi 41kg s Pavlem sme to zkouseli a to ma jedna napsano 91kg a druha 112kg ja pouzivam jenom hamingvay je i hodne oteruvzdorna a hlavne je levna myslim ze se mnou bude souhlasit i HT

Středa 4. března 2009 ve 21:12® Bandog
Bandog

HT> maš e-mail

Středa 4. března 2009 ve 21:07® soj
soj

leonardo-okuma clarion cl 553 l dobrej multik cena asi 2100kc

Středa 4. března 2009 ve 21:05® HT
HT

Leonardo> do dvojky snad tady tento www.rybarskepotreby-eshop.cz ,ale taky to není bůhví co,něco by měl vydržet,kdybych neměl prachy tak bych si ho do začátku koupil.

Středa 4. března 2009 ve 20:59® HT
HT

Cooper> teorii tu probrat můžeš,ale praxi ne.Co přesně potřebuješ?