Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 4. března 2009 ve 20:46® Leonardo
Leonardo

marven> děkuju

Středa 4. března 2009 ve 20:45® marven

Leonardo> okuma SD55 cena 1999kč

Středa 4. března 2009 ve 20:29® Bubla
Bubla

sgt.mooody> ten titus ma zhruba stejnou kapacitu jako tica c. neli mensi tak ze to zas tak velkej buben neni!

Středa 4. března 2009 ve 20:19® sgt.mooody

Bubla> Já kterej chytám jen na smekáče a dávám naně okolo 260m 0,50 šnůry si myslim že se na ten buben aspon 250m 0,60 musí vejít v pohodě;)

Středa 4. března 2009 ve 20:19® Bandog
Bandog

chosebaits> Pádík-navrhuji Bodrog a Latoricu,po­volenku na svk mam a vy jsi je koupite za oira :-)) ))

Středa 4. března 2009 ve 20:15® Leonardo
Leonardo

soj> a nevíte o nějakém dobrém multíku do 2000Kč?

Středa 4. března 2009 ve 20:06® Bubla
Bubla

soj> neni zac.mam ty dvacitky tri a sou supr.akorad sem na ne natocil 0,80mm a moc ji tam neni tak ze bych potreboval naopak vedsi.nebo na ne natocit slabsi snury:-) jake snury budes natacet ty?te 0,60tky?? jestli to neni tajny

Středa 4. března 2009 v 19:28® soj
soj

Leonardo>bejt tebou tak ten brutus prodam nekomu tak za 700–800kc a koupim okumy titus to sou spickovy a neznicitelny multiky mam ty padesatky a to sou strasne velky kravy a proto chci kupovat ty dvacitky jinak ja mam pruty jv never crack bank cat 270 a na vabnicku 210 ale to je jina cenova relace ale sou to asi nejlepsi pruty to ti tady potvrdej temer vsichni,a ty cybernetici mam taky a to sou navijacky jedna basen

Středa 4. března 2009 v 19:22® soj
soj

sgt.mooody>-bubla-diky za odpoved mam titusi 50l a proto ze sem s nima spokojenej a znamej taky tak se ptam protoze ty 50l sou hrozny kravy vazej skoro kilo a pul proto se ptam na tu kapacitu ty 20l protoze bysme je chteli vymenit padesatky dat pryc a koupit dvacitky zatim diky

Středa 4. března 2009 v 19:20® Leonardo
Leonardo

soj>Ten VMF Grizzly mám a je to moc pěknej prut, koupil jsem si ho v září a ještě jsem ho nezkoušel, na ten multík jsem si měl připlatit víc, ale snad vydží, když tak ho párkrát reklamuju a koupím si Okumu Titus, jinak je to pěknej multík, akorát ta brzda nejde dotáhnout na doraz, ale to bych vyžešil, že bych přidržoval bubínek, kdybych tahl nějakýho macka.

Středa 4. března 2009 v 19:04® Bubla
Bubla

sgt.mooody a podle ceho si ses tak jistej?? soj>ja bych rek ze se na ne vejde s hodne dotahlou snurou tak 250m.a bude naslaplej az na radic.

Středa 4. března 2009 v 18:59® Cooper

Ahoj chlapy, rád bych začal s lovem sumců není tady někdo kdo by se mě ujal?

Středa 4. března 2009 v 18:47® sgt.mooody

soj> Já si myslim že takovejch 260m určitě!

Středa 4. března 2009 v 17:59® soj
soj

chlapi je mozny ze se vejde na okumu titus 20l 250–280m snury o prumeru 0,60mm my sme se se znamym porad hadali jestli vejde nebo nevejde tak co

Středa 4. března 2009 v 16:23® soj
soj

Leonardo>ten esox catfish je docela dobrej prut ale podle toho jakej si vybral nepudes z cenou asi moc nahoru proto bych ti doporucil spis napr.esox vmf grizzly nebo esox siluro spider jsou to mnohem hezci pruty ale na vzhledu sumcum stejne nezalezi a myslim ze s nima budes mit mnohem lepsi pocit ze zdolavani ale ten esox catfish co si chces koupit tak je za tu cenu taky dobrej, s cyberneticem si fakt neslap vedle troufnu si rict ze je to nejlepsi navijak na sumiky v soucasny dobe a ten brutus no nevim nevim ale stim multikem asi nepudes taky moc nahoru a do 2000kc by bylo nejlepsi kdyby ses na nej vyprd a koupil sis druhej cybernetic dobry multiky si myslim ze se pohybujou od 4000kc nahoru

Středa 4. března 2009 v 9:37® chosebaits
chosebaits

Hoši hoši,co pak jste mi to poradily.V pátek mi přijde ta x125 z parysu a tak abych nekoukal jak blb,tak jsem si stáhl emulátor .To má nějak moc funkcí ,kdo se to má naučit obsluhovat? Ještě,že jsem ho objednal v čas,abych mohl trénovat.

Středa 4. března 2009 v 8:44® chosebaits
chosebaits

Pádík> nezvládnul.)))Tak to kam pojedem nechám na vás.

Středa 4. března 2009 v 8:42® chosebaits
chosebaits

Bandog> já taky.))Neberu,já to pochopil,sranda musí bejt i kdyby ny chleba nebylo.

Středa 4. března 2009 v 1:11® Pádík
Pádík

No chosebaits by to jistě zvládnul, ale pomůžem mu s tím. Tak je jisté kam pojedem? Chlapi začínám se těšit.

Středa 4. března 2009 v 0:26® Bandog
Bandog

chosebaits> neber to ve zlem!!!kua,krko­vička a gabina???to ja můžu :-)

Středa 4. března 2009 v 0:26® Bandog
Bandog

chosebaits> neber to ve zlem!!!kua,krko­vička a gabina???

Úterý 3. března 2009 ve 23:53® chosebaits
chosebaits

Bandog>no tak.Já a pruvodce??? Já tam pojedu na ryby asi po třetí v životě.Já to tam znám akorád z nákladáku. Ale tu krkovičku vám udělám na několik spusobu,to jo.

Úterý 3. března 2009 ve 23:46® chosebaits
chosebaits

Pádík> Tak červenec to asi vyhrál,tak sesmolte datum a pak už to budou jen mouchy.))Volna je vždy dost hlavně na ryby,vždyt já chodím do práce na 12náct až 14náct dní v měsíci.Z toho ještě pulku prochrápu.))

Úterý 3. března 2009 ve 23:39® Bandog
Bandog

červen bych nechal at se vyklepou panove a pak až se to trochu uklidni tak by nam mohl chose dělat průvodce,co ty na to Pádiku???:-)) )

Úterý 3. března 2009 ve 23:35® Pádík
Pádík

chosebaits> to určitě taky a v tom červenci máš koukám hafo volna, tak zvládneš rodinu, rybačku i prase (-:

Úterý 3. března 2009 ve 23:13® chosebaits
chosebaits

Pádík> zdar.Bude to i asi lepší,nebo na zahájení tam bude asi blázinec ne?

Úterý 3. března 2009 ve 23:11® Pádík
Pádík

chosebaits> Ahoj, mě by taky vyhovoval červenec. V červnu jsem 2× na jihu, tak bych horko-těžko stíhal.

Úterý 3. března 2009 ve 23:10® chosebaits
chosebaits

Bandog> Ahoj.Jasnačka,já jen kdyby náhodou.Mužu mít volno i v jiný dny,ale zase nemužu chodid do práce jak na šipky.)) Jo a mame nějak v červenci dělat s klukama prase a sud a tak o to nechci přijít,nebo by mě to mrzelo.-))

Úterý 3. března 2009 ve 23:00® Bandog
Bandog

chosebaits> srpen jsem cely s moji sami na čudlach,letos opět itoška a slovač,vzal jsem si opět celosvk.

Úterý 3. března 2009 ve 22:40® chosebaits
chosebaits

Bandog> v poho,to jsou termíny kdy nemam co dělat,jen snad že bych byl s rodinou.Tak doufám,že nějaké 3–4 dny dáme do hromady na společnou lapačku.Počkáme,co na to Pádík.Jinak pak mám ještě 14náct dní volno v srpnu a v září.