Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 4. března 2009 ve 20:46® Leonardo
-
marven> děkuju
- Středa 4. března 2009 ve 20:45® marven
-
Leonardo> okuma SD55 cena 1999kč
- Středa 4. března 2009 ve 20:29® Bubla
-
sgt.mooody> ten titus ma zhruba stejnou kapacitu jako tica c. neli mensi tak ze to zas tak velkej buben neni!
- Středa 4. března 2009 ve 20:19® sgt.mooody
-
Bubla> Já kterej chytám jen na smekáče a dávám naně okolo 260m 0,50 šnůry si myslim že se na ten buben aspon 250m 0,60 musí vejít v pohodě;)
- Středa 4. března 2009 ve 20:19® Bandog
-
chosebaits> Pádík-navrhuji Bodrog a Latoricu,povolenku na svk mam a vy jsi je koupite za oira
))
- Středa 4. března 2009 ve 20:15® Leonardo
-
soj> a nevíte o nějakém dobrém multíku do 2000Kč?
- Středa 4. března 2009 ve 20:06® Bubla
-
soj> neni zac.mam ty dvacitky tri a sou supr.akorad sem na ne natocil 0,80mm a moc ji tam neni tak ze bych potreboval naopak vedsi.nebo na ne natocit slabsi snury
jake snury budes natacet ty?te 0,60tky?? jestli to neni tajny
- Středa 4. března 2009 v 19:28® soj
-
Leonardo>bejt tebou tak ten brutus prodam nekomu tak za 700–800kc a koupim okumy titus to sou spickovy a neznicitelny multiky mam ty padesatky a to sou strasne velky kravy a proto chci kupovat ty dvacitky jinak ja mam pruty jv never crack bank cat 270 a na vabnicku 210 ale to je jina cenova relace ale sou to asi nejlepsi pruty to ti tady potvrdej temer vsichni,a ty cybernetici mam taky a to sou navijacky jedna basen
- Středa 4. března 2009 v 19:22® soj
-
sgt.mooody>-bubla-diky za odpoved mam titusi 50l a proto ze sem s nima spokojenej a znamej taky tak se ptam protoze ty 50l sou hrozny kravy vazej skoro kilo a pul proto se ptam na tu kapacitu ty 20l protoze bysme je chteli vymenit padesatky dat pryc a koupit dvacitky zatim diky
- Středa 4. března 2009 v 19:20® Leonardo
-
soj>Ten VMF Grizzly mám a je to moc pěknej prut, koupil jsem si ho v září a ještě jsem ho nezkoušel, na ten multík jsem si měl připlatit víc, ale snad vydží, když tak ho párkrát reklamuju a koupím si Okumu Titus, jinak je to pěknej multík, akorát ta brzda nejde dotáhnout na doraz, ale to bych vyžešil, že bych přidržoval bubínek, kdybych tahl nějakýho macka.
- Středa 4. března 2009 v 19:04® Bubla
-
sgt.mooody a podle ceho si ses tak jistej?? soj>ja bych rek ze se na ne vejde s hodne dotahlou snurou tak 250m.a bude naslaplej az na radic.
- Středa 4. března 2009 v 18:59® Cooper
-
Ahoj chlapy, rád bych začal s lovem sumců není tady někdo kdo by se mě ujal?
- Středa 4. března 2009 v 18:47® sgt.mooody
-
soj> Já si myslim že takovejch 260m určitě!
- Středa 4. března 2009 v 17:59® soj
-
chlapi je mozny ze se vejde na okumu titus 20l 250–280m snury o prumeru 0,60mm my sme se se znamym porad hadali jestli vejde nebo nevejde tak co
- Středa 4. března 2009 v 16:23® soj
-
Leonardo>ten esox catfish je docela dobrej prut ale podle toho jakej si vybral nepudes z cenou asi moc nahoru proto bych ti doporucil spis napr.esox vmf grizzly nebo esox siluro spider jsou to mnohem hezci pruty ale na vzhledu sumcum stejne nezalezi a myslim ze s nima budes mit mnohem lepsi pocit ze zdolavani ale ten esox catfish co si chces koupit tak je za tu cenu taky dobrej, s cyberneticem si fakt neslap vedle troufnu si rict ze je to nejlepsi navijak na sumiky v soucasny dobe a ten brutus no nevim nevim ale stim multikem asi nepudes taky moc nahoru a do 2000kc by bylo nejlepsi kdyby ses na nej vyprd a koupil sis druhej cybernetic dobry multiky si myslim ze se pohybujou od 4000kc nahoru
- Středa 4. března 2009 v 9:37® chosebaits
-
Hoši hoši,co pak jste mi to poradily.V pátek mi přijde ta x125 z parysu a tak abych nekoukal jak blb,tak jsem si stáhl emulátor .To má nějak moc funkcí ,kdo se to má naučit obsluhovat? Ještě,že jsem ho objednal v čas,abych mohl trénovat.
- Středa 4. března 2009 v 8:44® chosebaits
-
Pádík> nezvládnul.)))Tak to kam pojedem nechám na vás.
- Středa 4. března 2009 v 8:42® chosebaits
-
Bandog> já taky.))Neberu,já to pochopil,sranda musí bejt i kdyby ny chleba nebylo.
- Středa 4. března 2009 v 1:11® Pádík
-
No chosebaits by to jistě zvládnul, ale pomůžem mu s tím. Tak je jisté kam pojedem? Chlapi začínám se těšit.
- Středa 4. března 2009 v 0:26® Bandog
-
chosebaits> neber to ve zlem!!!kua,krkovička a gabina???to ja můžu
- Středa 4. března 2009 v 0:26® Bandog
-
chosebaits> neber to ve zlem!!!kua,krkovička a gabina???
- Úterý 3. března 2009 ve 23:53® chosebaits
-
Bandog>no tak.Já a pruvodce??? Já tam pojedu na ryby asi po třetí v životě.Já to tam znám akorád z nákladáku. Ale tu krkovičku vám udělám na několik spusobu,to jo.
- Úterý 3. března 2009 ve 23:46® chosebaits
-
Pádík> Tak červenec to asi vyhrál,tak sesmolte datum a pak už to budou jen mouchy.))Volna je vždy dost hlavně na ryby,vždyt já chodím do práce na 12náct až 14náct dní v měsíci.Z toho ještě pulku prochrápu.))
- Úterý 3. března 2009 ve 23:39® Bandog
-
červen bych nechal at se vyklepou panove a pak až se to trochu uklidni tak by nam mohl chose dělat průvodce,co ty na to Pádiku???
)
- Úterý 3. března 2009 ve 23:35® Pádík
-
chosebaits> to určitě taky a v tom červenci máš koukám hafo volna, tak zvládneš rodinu, rybačku i prase (-:
- Úterý 3. března 2009 ve 23:13® chosebaits
-
Pádík> zdar.Bude to i asi lepší,nebo na zahájení tam bude asi blázinec ne?
- Úterý 3. března 2009 ve 23:11® Pádík
-
chosebaits> Ahoj, mě by taky vyhovoval červenec. V červnu jsem 2× na jihu, tak bych horko-těžko stíhal.
- Úterý 3. března 2009 ve 23:10® chosebaits
-
Bandog> Ahoj.Jasnačka,já jen kdyby náhodou.Mužu mít volno i v jiný dny,ale zase nemužu chodid do práce jak na šipky.)) Jo a mame nějak v červenci dělat s klukama prase a sud a tak o to nechci přijít,nebo by mě to mrzelo.-))
- Úterý 3. března 2009 ve 23:00® Bandog
-
chosebaits> srpen jsem cely s moji sami na čudlach,letos opět itoška a slovač,vzal jsem si opět celosvk.
- Úterý 3. března 2009 ve 22:40® chosebaits
-
Bandog> v poho,to jsou termíny kdy nemam co dělat,jen snad že bych byl s rodinou.Tak doufám,že nějaké 3–4 dny dáme do hromady na společnou lapačku.Počkáme,co na to Pádík.Jinak pak mám ještě 14náct dní volno v srpnu a v září.