Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. února 2009 ve 21:12® soj
-
chosebaits>ja uz placu ted protoze letos nikam do ciziny nejedu a tak musim cekat na 16 cerven letos se chci zamerit na slizounky u nas v nasi maticce zemi jinak sem se te chtel zeptat co pouzivas za multiky nebo smekace k lovu sumiku
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:58® chosebaits
-
Bandog> zdar pane,tak co okna? Chci se zeptat,jezdíš k habakukovi do Plzně.Má tam něco ze sumcařiny?? Já byl dnes v Ustí a tam nemaj na sumcařinu skoro nic .
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:56® soj
-
Nikoš>tak ted sem si jeste mailoval s chlapkem kterej je machr pres tu francii abych pro tebe mel co nejvic informaci o ty rece a muzu ti rict ze on jezdi do ty francie a na multiky prej jeste nesah pouziva jenom shimano bigbaitruner a tica cybernetic a zadnej se mu nevysral a to jim dava kurva zabrat
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:55® chosebaits
-
soj> to nemusej bejt fota z Rhony,mě stačí fotky slizounku třeba z ČR jen pro nabuzení..A nebo rači né,já bych akorád dostal ještě větší depku a třeba bych plakal.-)
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:47® Bandog
-
chosebaits> tak se kochni
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:44® soj
-
Nikoš>na druhou stranu naky informace bych mohl prihodit k tomu clanku,ale svyho maila mi napis muzem vo ty Rhone pokecat
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:41® soj
-
chosebaits>momentalne zadny fotky nemam ale vydrz tyden dva budou ,jen porad nemam cas premejslel sem ze bych sem hodil clanek o ty Rhone ale az budou fotky protoze clanek bez fotek by byl k nicemu az budu mit cas tak se vsichni na clanecek o Rhone mohou tesit
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:38® soj
-
Nikoš>tu tvoji zpravu jsem si precet az dnes napis mi prosim sveho maila abych ti mohl napsat nerad bych to tady verejne ventiloval
- Pondělí 16. února 2009 ve 20:26® chosebaits
-
soj> tak kurna chlape,hod jsem nějaký fotky slizounku. Chci se aspon kochat,když na ně nemohu políčit.
- Pondělí 16. února 2009 v 19:25® chosebaits
-
Bandog> máš osobku
- Pondělí 16. února 2009 v 19:09® Bubla
-
marven> koupil sem desitku selvu(dvoutakt)
- Pondělí 16. února 2009 v 18:16® marven
-
Bubla> cos jsi senal?za motor
- Pondělí 16. února 2009 v 18:15® wallys
-
Bubla> máš zprávu v Os.poště :-'
- Pondělí 16. února 2009 v 18:04® wallys
-
Bubla> no ale já tě mám na skype
- Pondělí 16. února 2009 v 18:00® Bubla
-
wallys> valcim s lodi.porad je na ni co delat.vrazil sem do ni uz docela slusny prachy a jeste porad neni hotova.sem na ICQ
- Pondělí 16. února 2009 v 17:53® wallys
-
Bubla> já ho budu mít zavěšenej zítra ,vyhrála Susuki . jak jinak válčíš ? napiš mi do osobky tvé tel číslo …nebo zapni ICQ
- Pondělí 16. února 2009 v 17:33® Bubla
-
wallys> zdar.jj motor uz mam zavesenej na lodi
- Pondělí 16. února 2009 v 15:00® wallys
-
regulus> ahoj máš OP
- Pondělí 16. února 2009 ve 14:31® regulus
-
Nikoš> odpověď pozdě ale přece, je to zcela 100% do 150 EUR (dolar dle kurzu) – dřív to bylo 22EUR – bez cla i bez DPH. Takže si myslím, že i na naše drahý rybářský cajky se to dá uplatnit, záleží kde objednáváš. Když vezmu Cabelas, tak je doprava dle ceny, pokud to jde, tak si zboží rozdělím tak aby se vešlo do ceny kdy se DPH neplatí a nechám si poslat ve víc zásilkách. Pokud je to dražší, tak to je hold smůla.
- Pondělí 16. února 2009 v 8:55® gadasnik
-
Nikoš>
to je supr,tak snad to konečně vyjde
- Neděle 15. února 2009 ve 23:32® wallys
-
soj> Ahoj ,né mám 2 shimana XL a pak multíky 2× TLD 25 , 1× Penna 45GLD a 1× 245LD. A 113H jsem prodal smekače mám jen na moravu a revíry kde se nesmí zavážet a musím nahazovat přes dva pruty
- Neděle 15. února 2009 ve 22:49® marven
-
Nikoš> tak už si něco vymyslel?
- Neděle 15. února 2009 ve 22:09® Bandog
-
soj> Ahoj,jak psal gadasnik poreferuj o ty Rhone,maš nějakou fotečku?Nikoš-ten tvůj přistup k nakupum cajku mam podobnej
- Neděle 15. února 2009 ve 21:47® Nikoš
-
soj> moc dobře jsi pokoupil
Já doma ženský o nákupu vercajku vůbec neříkám. Ona se mi taky nezpovídá kolik má parfémů a jinejch srágor.
gadasnik – si piš, že se přidám. Tento rok mi výlet ven asi nevyjde, tak budu vrzat zubama u nás, když budu muset o půlnoci balit cajky…
- Neděle 15. února 2009 ve 21:37® gadasnik
-
wallys>
dyť jó,o tom jsme se bavili už loni,doufám,že se i Nikoš přidá.To by kua mohlo vyjít.
soj> zatím jenom pokukuju,kyber a penn byly smekáče,v kterejch jsem měl jasno a teď se k tomu přidal ještě tenfinn.O té francii bys mohl napsat nějakej pěknej článeček,určo hodně z nás by si to rádo přečetlo.
- Neděle 15. února 2009 ve 21:30® soj
-
wallys>ty pouzivas k lovu sumiku jenom smekace
- Neděle 15. února 2009 ve 21:04® soj
-
gadasnik>jestli ti muzu radit di bud do toho finnora nebo do cyberneticu do toho penna bych nechodil ma mensi kapacitu.ja mam ty cybernetici dva roky a zadnej problem krasne hladkej chod jako kdyz sem je koupil a to maj za sebou pad i francouzkou reku rhonu vsichni tady basnej vo italii ale ta rhona je taky kouzelna a sou tam paradni kousky sumiku NIKOŠ-diky za inspiraci uz mam doma okumu titus 50l a milo leviathan fakt krasnej proutek moc ti dekuju za inspiraci ten titus mam omotanej snurou tuf-line na 91kg ty multiky mi hned sedly do ruky mel si pravdu tak sem si udelal velkou radost ale pani s toho nemela doma radost tak ted mam dva proutky s cyberneticama jeden proutek z titusem a koupim jeste jeden ale az tak v kvetnu koupim este asi proutek sportex a asi druhej titus protoze bez toho radice mi ty multiky moc nesedej a kdyz mi ten radic jednou bude vadit tak ho muzu vzdycky sundat,jeste jednou moc diky za inspiraci s tim proutkem milo leviathan i ve dvou kramech je chvalili
- Neděle 15. února 2009 ve 20:20® wallys
-
gadasnik> myslel jsem k tobě na Moravu prohnat slizounky ,ale na Po můžem taky
- Neděle 15. února 2009 ve 20:06® gadasnik
-
wallys> jj,to by nebylo vůbec špatný.Akorát jsem tam nikdy nebyl,takže wo pádu nemám vůbec šajnu,jenom to,co tady nebo vedle přečtu.
- Neděle 15. února 2009 ve 20:04® wallys
-
gadasnik> tak pak se ozvi a vyjedem