Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 14. února 2009 v 18:15® soj
-
Nikoš>ono de taky vo prachy nechci hned kupovat treba tld nebo titus kdyz nevim jestli mi multiky padnou do ruky
- Sobota 14. února 2009 v 18:15® sgt.mooody
-
Nikoš> Taky si řikám:Dto je den co den něco novího..
- Sobota 14. února 2009 v 18:13® Nikoš
-
soj> fakt už nechápu co pořád řešíš.
- Sobota 14. února 2009 v 18:05® Nikoš
-
gadasnik> tu brzdu sešteluješ tím černým kolečkem na brzdě. Si s tím trochu pohraj
Jestli sháníš smekáč, tak mrkni na tohle: www.hobby-g.cz Nejlepší z nejlepších, normálně stojí kolem 9 litrů, tady je za 3400. Fakt paráda…
- Sobota 14. února 2009 v 18:02® soj
-
chlapi,jeste mi poradte v pondeli du kupovat jeden multak na zkousku a tldecko nebo titus nechci zatim kupovat protoze se bojim ze mi zadnej multik nesedne do ruky a vratim se ke smekacum ale uvidime takze koupim od okumy multik clarion asi za 2300kc a pokud mi tedle padne do ruky koupim si na jeden prut tld a na druhej tituse
- Sobota 14. února 2009 v 17:56® soj
-
gadasnik>a budes teda kupovat cybernetici jo
- Sobota 14. února 2009 ve 13:15® gadasnik
-
Nikoš> tak jsem to dohledal,po tvojem „dokecání“ s majitelem 173 éček. Kua už jsemn to tu kdysik řešil,jak mám správně seřídit u těch tld éček brzdu.Myslím tím ten kovovej čudrment,co dotahuje brzdu,když mám pákovku zaraženou o ten zamačkávací čudlík,co mi páku pustí ještě volnějc.Furt mám nepříjemnej pocit,že to mám zbytečně moc na „krev“
- Sobota 14. února 2009 ve 13:08® gadasnik
-
Nikoš> jak jsi to teď napsal,tak mě to taky trklo do očí.Zkusím pohledet ten dodák,kdesik ho mám založenej a dám vědět.Jak jsem koukl na tvoje poslední fotky,doufám,že nehodláš přesedlat ze slizounků na mořský potfory
- Sobota 14. února 2009 ve 13:05® gadasnik
-
soj> nené,mulťáky nedám,jen si chci koupit ještě dva proutky a ty chci okovat smekáčema,uvažuju o délce 2,70 m.
- Sobota 14. února 2009 ve 13:04® gadasnik
-
Bandog> nauč babu čubat ryby jako já,kup jí rybářskej lístek a cajk a bude v poho jako ta moja robka.Plus naše dvě chytající ratolesti 14+16 let a je z toho rybářská rodinka jako u nás.
- Sobota 14. února 2009 v 10:59® slimak
-
mako> Kdyby jste se s Ferem rozhejbali, tak chcem jet koncem března…byla by partička
jinak doufám, že se letos na vodě uvidíme…
- Sobota 14. února 2009 v 10:55® Nikoš
-
gadasnik> ty Leitnery stály tuším 175 Eur za kus. Ale už si taky nejsem jistej…
- Sobota 14. února 2009 v 10:13® Dalas
-
soj- není důležité, že na nějaký naviják byl vytaženej 100 kg sumec, to se může podařit i na Stabila, důležitý je, jak se ten naviják bude tvářit a točit po 10 letech používání, já ten cybernetic neznám, ale že třeba na TLDéčko by chytali ještě tvoje děcka jsem přesvědčenej, záleží kolik toho natočíš a jak daleko hodláš nahazovat potažmo zavážet, není na sumcích většího nasrání a prdele, než hodinu vyměřovat, kam si dát bojku, konečně tam přivázat nástrahu a 10 metrů od břehu zjistit, že 11m šňůry chybí..
- Sobota 14. února 2009 v 9:07® HT
-
Jsem se díval že OKUMA dělá trochu jiné titusi než dřív. www.landbigfish.com
- Sobota 14. února 2009 v 8:59® HT
-
soj> ty klasické titusi nejsou špatné,ty moje jsou oproti jim s kovovím tělem a mají o ložisko navíc,páku brzdy kovovou.Když jsem na nich dělal po dvou letech servisní kontrolu ve Znojmě u dovozce okumi,servisák tvrdil že to mají trochu jinak uvnitř než ty klasiky,v čem jinak nevím,ale jsem s nima spokojený,můžu se du nich opřít,aniž bych měl strach,že něco povolí.Když se na ně podíváš,tak už na první pohled zjistíš,že s normálním titusem mají společnou jen ručku.Dělají je i dvourychlostní,ale tam už jde cena dost nahoru,ale jsem zastáncem toho,co je jednoduché to hodně vydrží.
- Sobota 14. února 2009 v 8:35® soj
-
gadasnik>takze ty koncis z multikama a des zase jenom do smekacu chapu to spravne
- Sobota 14. února 2009 v 8:25® soj
-
HT>muzes mi rict v cem sou ty titusy silvery lepsi nez normalni titusy ty normalni titusi sou spatny nebo co nejde mi to do hlavy
- Sobota 14. února 2009 v 0:07® Bandog
-
gadasnik>tak toho se ja držim a moje z toho šili
- Pátek 13. února 2009 ve 23:56® Bandog
-
gadasnik> tak skus adlera,jakub vagner a je to milenium float cat
- Pátek 13. února 2009 ve 23:54® gadasnik
-
Bandog> jak jsem už psal,nejsme tak bohatý,aby jsme si kupovali levný věci a navíc,prachy byly,jsou a budou,ale mi nebudem,tak je potřeba si jich užít,dokud můžem.
- Pátek 13. února 2009 ve 23:39® Bandog
-
gadasnik> ted jsem je hledal a nejak mi to nejde,je to raketa 10papiru/kousek
- Pátek 13. února 2009 ve 23:32® gadasnik
-
Bandog> máš odkaz na ty milénia??
- Pátek 13. února 2009 ve 23:27® gadasnik
-
Bandog> nejsem si teď jistej,Nikoš by to mohl vědět přesněji,tuším něco kolem sedmičky.
- Pátek 13. února 2009 ve 23:25® Bandog
-
gadasnik>oni jsou tušim kolem 3m a kolik si za ně daval
- Pátek 13. února 2009 ve 23:20® gadasnik
-
Bandog> ty proutky jsou měkkčí,ale pokud šly háky na jisto,zásek vždycky seděl
- Pátek 13. února 2009 ve 22:39® Bandog
-
gadasnik>ty lajtnery nejsou měky při zaseku?ja ted počkam a milenia jsou moji favoriti
- Pátek 13. února 2009 ve 22:36® Bandog
-
gadasnik>ty lajtnery nejsou měky při zaseku?ja ted počkam a milenia jsou moji favoriti
- Pátek 13. února 2009 ve 22:15® gadasnik
-
Bandog> o proutkách zatím jenom diskutujeme,loni jsme kupovali každý po dvou ty lajtnery,s nima max spokojenost.Ale nebránil bych se ani Milu nebo koukáme po sportexech
- Pátek 13. února 2009 ve 20:32® Bandog
-
gadasnik> myslim za ty penize,budeš spokojen a klacky zaleži na co a za kolik
- Pátek 13. února 2009 ve 20:18® HT
-
soj> tady jeden odkaz,u nás je neseženeš,pokud by jsi je chtěl,musel by jsi je objednat někde z USA www.tackledirect.com