Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. února 2009 ve 20:11® gadasnik
-
soj> ať tak či tak,hlavní je,aby KOUSALI.
- Pátek 13. února 2009 v 19:53® soj
-
gadasnik>je dobre ze do nich dete jak rikam kamos na ty mi vytah sumika 96kg a jak nekdo rika ze se do smekace nemuzes poradne oprit je to kravina kor u toho cybernetiku ma ten preklapec specialne tvarovanej a este za jedno shimano tld 25 das tolik co za tri cybernetici jinak diky za rady ja du do okumy titus 50l ale cybernetici stejne budu pouzivat furt
- Pátek 13. února 2009 v 19:44® gadasnik
-
Bandog> mně se ty kybernáči líbí,takže do nich stopro s mladým půjdeme.Ještě dilema v proutkách.2,70–3m,na značce jsme se ještě nedohodli,je to otázka stejně až tak kolem května – června.
- Pátek 13. února 2009 v 19:35® soj
-
HT>muzu se te zeptat jaky ty silvery sou vubec je neznam v cem sou leosi a sou drazsi dej mi na ne prosim nakej odkaz diky
- Pátek 13. února 2009 v 18:56® Bandog
-
gadasnik>taky ne,mněl jsem tufku nejdřiv 200m ale problem že spadavala s civky,mam je tři roky a šlapou bezva,na nahradnich ten spajdr a taky jsem s neho ubral,mněl jsem tam tych 250m
- Pátek 13. února 2009 v 18:49® HT
-
soj> Tak jak píše bubla,ten titus není vůbec špatný já mám taky tituse,ale Silvery,ty jsou o něčem jiném.Bral bych radši bez řadiče,i když začínáš ś multíkem,tak to nevadí,po páru návinech se naučíš ukládat šňůru prstem.K té šňůře,já používám tuto,maximální spokojenost www.adler-dobruska.cz .Mám ještě Sanger Powerline,ale s ní nejsem tak spokojený.
- Pátek 13. února 2009 v 18:48® gadasnik
-
Bandog> nechci se příst,ale tuším,že říkal něco o ± 250 metrech.
- Pátek 13. února 2009 v 18:42® Bubla
-
soj> Ja mit tvoje dilema jdu do Tituse.Delaj se s radicema a jestli to bude tvuj prvni multik tak bych ti radil toho Tituse.Mam tri(dvacitky)a nebyl sebemensi problem.A cena je taky velmi slusna
- Pátek 13. února 2009 v 18:34® Bandog
-
gadasnik>mam tufku na 90kg/180m max.a nahr.spajdr 68kg/230m
- Pátek 13. února 2009 v 18:30® gadasnik
-
Kluci vedle mě měli ty cybernetiky,nevím průměr šňůry,ale těch 160–180 metrů to úplně v poho zavezli a na cívce ještě slušná zásoba šňůry.
- Pátek 13. února 2009 v 18:15® Bandog
-
gadasnik>mam je taky už delši dobu a max.spokojenost,oproti multikum nevyhoda při vyvažkach
- Pátek 13. února 2009 v 18:13® soj
-
gadasnik>stejne ale multik je multik co co si o tom myslis ty jak sem rikal na ty cybernetici jje jenom chvala radodt tocit urcite si jeden na zkousku porid a nebudes zklamanej
- Pátek 13. února 2009 v 18:10® gadasnik
-
soj> na ty cyberneticy mám od známejch jen ty nej doporučení,teď maj i dobrou cenu a sám o nich taky uvažuju i s mladým.Chtěli by jsme si letos ještě nějaký pořídit.
- Pátek 13. února 2009 v 18:08® Bandog
-
soj>tuflajnou budeš max.spokojenej
- Pátek 13. února 2009 v 17:59® soj
-
HT>a jakou myslis ze snuru tuf line nebo radsi nakou jinou
- Pátek 13. února 2009 v 17:54® soj
-
HT>diky a myslis ze je lepsi nez titus fakt z multikama nemam ani nejmensi zkusenost
- Pátek 13. února 2009 v 17:48® HT
-
soj> Stačí ta 25,ta dvourychlostní 30 je fakt drahá.Jinak titus je taky dobrý,na tu padesátku dostaneš více šňůry.
- Pátek 13. února 2009 v 17:37® soj
-
chlapi,uz je mi to blby a predem se zato omlouvam ale chci se zeptat ten multik budu mit dlouho a nerad bych ty koupe litoval a furt nevim jestli to tld titus nebo nakej penn ale predem vylucuju penn gld graph lite a formulu ty sou moc drahy a ten tld staci normalni nebo radsi ten dvourychlostni ale ten se mi moc nechce kupovat protoze uz stoji moc ja z multikama nemam zkusenosti protoze sem do ted pouzival smekace tica cybernetic a sem s nima hrozne spokojenej je na nej vytazenej rekord ebra ktery je uz stejne prekonany sumik vazil 96kg ale nechyt sem ho ja ale znamej kterymu sem ti smekace pucoval a chtel bych si koupit multiky ale smekace si necham taky tak jakej ten multik moc vam dekuju za odpovedi
- Pátek 13. února 2009 v 17:08® gadasnik
-
sgt.mooody> už se tady probíraly
- Pátek 13. února 2009 v 17:07® gadasnik
-
OndraČ> ten večer ani Ň
- Pátek 13. února 2009 v 16:36® sgt.mooody
-
gadasnik> Co je to za pruty?
- Pátek 13. února 2009 v 15:10® OndraČ
-
Chytls něcoo??
- Pátek 13. února 2009 ve 14:35® gadasnik
-
soj> kua tadle fotka ne a ne prolézt...........
- Pátek 13. února 2009 ve 14:29® gadasnik
-
Nikoš> já momentálně akorát tak brousím po netu a slintám u uslizlejch videích o slizounkách.
Jinak loni testlý,paráda byla,když jsem na trhačku na ně pověsil šupináče 45–48,poznal jsem na proutcích i to,kdy si kapřík prdl,no prostě náááááádhera
soj:já do loňskýho roku chytal jenom na smekáče,a od loňska po debatách s Nikošem jsem si bral ty tld-éčka,max spokojenost,a proutky-ty jsem taky dost dlouho řešil a nakonez,kua zas s Nikošem,jsem si bral tyhle.Ale můj favorit,i když už starej,jsou voranžový sukovice,jedny z mála,který mi padly napoprvý do ruky.
- Pátek 13. února 2009 ve 13:13® mako
-
slimak> Čau, hele taky nějaký plány na Pád, ale teď je špatná doba v práci na úvahy o dovolený, tak nevím jak to dopadne. No jasný, musíme, snad to vyjde …I když my s Ferrem jsme to loni stihli … takže jsme asi vlastně vítězové nultého ročníku .. -o))
- Pátek 13. února 2009 v 9:15® slimak
-
mako> ahoj, celkem to jde…až na práci:(, chcem jet s kámošem nějak v březnu.V reichu to vůbec zmapovaný nemám..byl jsem u hor…plánuješ něco?Letos bysme mohli udělat tu „Pražskou vábničku“
- Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:46® Nikoš
-
soj> na sumcařinu jsou multíky určitě lepší. Mají větší kapacitu, jsou odolnější (ty kvalitní) a nekroutí šňůru jako smekáče.
- Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:25® HT
-
soj> Smekáč – multík,záleží co komu vyhovuje,někdo preferuje smekáče a někdo multíky,já mám obojí a smekáče používám jen občas.Záleží jak chytám.
- Čtvrtek 12. února 2009 ve 22:21® HT
-
soj> Za tu cenu je to tak jak píše Nikoš,oba dva jsou super.Dřív než je koupíš,vyzkoušej si je,který ti sedne víc do ruky.
- Čtvrtek 12. února 2009 ve 21:45® soj
-
a ty multiky sou asi lepsi nez smekace co