Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 9. února 2009 ve 12:38® HT
-
Leonardo> To je těžko,někdy malí někdy velký,spíš se teď začínám přiklánět k těm menším,to proto že používám menší nástražky,nevím přesně to číslo,ale myslím že je to OWNER stingertrebl,nebo tak nějak se to jmenuje,jsou černé.Dříve jsem používal ty stříbrné 4/0 nabo trojky a nebylo to ono.
- Pondělí 9. února 2009 v 9:27® BuBu99
-
mako> cau jeste ne uz jsem pro nej chtel jet ale nemaj koncem unora pro nej pojedu jeste se rozhoduji mezi dvema musim je okouknout na miste podle netu se to spatne posuzuje dik za odkaz
- Pondělí 9. února 2009 v 9:03® mako
-
BuBu99> Zdar, kapitáne … -o))) www.spspraha.cz/…zkousky.aspx
Už jsi koupil nějakej Titanic ?
- Pondělí 9. února 2009 v 8:49® vasek.sladek
-
dawe4>Prosim pošli mi taky ten ryb.řád na Pad!!!!Dik.
- Pondělí 9. února 2009 v 8:37® vasek.sladek
-
nazdar kluci co si myslite o tomto smekacim navijaku,ma pěknou kapacitu jen nevim jestli něco vydrží!!!!www.milobrno.cz
- Pondělí 9. února 2009 v 8:23® BuBu99
-
cau nemate nekdo nejakej odkaz podle ceho se naucit na zkousky vudce maleho plavidla hledal jsem to na Statni plavebni sprave ale nemuzu to nikde najit dik
- Pondělí 9. února 2009 v 7:47® Leonardo
-
Dobrý den, jak používáte velké trojháčky? myslíte že jsou malé trojháčky Owner 2/0 ? nebo jsou lepší menší?
- Neděle 8. února 2009 ve 22:19® dawe4
-
stará štika> poslal jsem zprávu
- Neděle 8. února 2009 v 16:04® stará štika
-
ahoj kluci prosim Vás, kdo by mi poradil, kde bych sehnal nějaké podmínky lovu na Pádu. ještě jsem tam nebyl a nechtěl bych se dostat do nějakého problému. Dík.
- Neděle 8. února 2009 v 11:17® BuBu99
-
chosebaits> docela dost se pouziva tica cybernetic www.rsp-fishing.cz
- Neděle 8. února 2009 v 10:54® chosebaits
-
soj> díky,furt zvažuju.Já mam dva multíky a tak koukám ještě po smekáči.Zvažuji oba,hlavně abych zvážil a koupil dobře.Vždy když něco koupim,tak od toho také něco očekávám,krom poruch.
- Sobota 7. února 2009 ve 22:32® jájá
-
sgt.mooody> Mé zkušenosti jsou, že mám navijáky RYOBI ECUSIMA 8000 a RYOBI ECUSIMA 3000. 3ku mám na vláčení- bez problémů, 8ku na dravce na živou, byl i u moře v norsku a pracuje super. cena 1750 kč a 1340 kč.
- Sobota 7. února 2009 ve 20:30® soj
-
chosebaits>byt tebou jeste bych to zvazil kde chces sumce chytat.u nas nebo unas i v zahranici ja sumce chytam jak u nas v cechach tak i v cizine multiky nepouzivam,zvaz to protoze za jeden spinfisher mas dva tici cybernetic kazdy si mysly ze kdyz je neco drahe musi to byt nejlepsi ale to neni pravda ja mam oba navijaky a sem s obouma moc spokojeny pri zdolavani nepoznam rozdil jestli zdolavam sumce s pennem spinfishrem za 5000kc nebo s ticou cybernetic za 1600kc oba se pri zdolavani chovaji stejne dobre nevim jak si na tom financne ale ja sem nejdriv mel taky jenom dva cybernetici a mel sem potrebu si koupit neco drasiho protoze sem si myslel ze to bude jednoznacne nejlepsi ale dnes kdyz mam dlouholete zkusenosti tak vim ze je jedno jestli mi sumec zabere na cybernetic nebo na spinfishera oba sou vitecne navijaky timto ti nechci nic vyvracet ani ti cpat cybernetic ale jedno vim ze at si koupis cybernetic nebo spinfisher z ani jednim navijakem z techto dvou neslapnes vedle tot muj nazor.
- Sobota 7. února 2009 v 19:35® chosebaits
-
Michall a soj-díky,na www.parys.cz jsem nekoukal.v tom případě jsou někde pěkný …
- Sobota 7. února 2009 v 19:29® chosebaits
-
Michall> www.adler-dobruska.cz
- Sobota 7. února 2009 v 19:25® soj
-
chosebaits>mam s navijakama dlouholetou zkusenodt protoze multiky k lovu sumcu nepouzivam a ani je nehodlam pouzivat tenhle spinfisher vlastnim dva kousky a este mam i cybernetiky taky dva a s obouma sem nad miru spokojenej byt tebou tak bych si ho poridil je to spicka mezi smekacema na sumce ale koupil bych si ho na tom parysu jak ti dal michall tam ho maj za skvelou cenu kapacitu ma tusim jako cybernetic a to krasne staci mam tam na kazdym 200 m tuf line a to bohate staci pouziva ho spousta prednich ceskejch i svetovejch sumcaru je snim radost tocit stejne jako s cyberneticem gg100 ja byt tebou koupil bych siho tot muj nazor.
- Sobota 7. února 2009 v 19:22® sgt.mooody
-
No tak to je od 8000 velkej rozdíl
- Sobota 7. února 2009 v 19:14® Michall
-
chosebaits> www.parys.cz tady je ten navijáček…8000,– nestoji
- Sobota 7. února 2009 v 19:10® sgt.mooody
-
chosebaits> No tak to je jasný,jen mě zajímá co je to ta pusinka
- Sobota 7. února 2009 v 19:09® chosebaits
-
sgt.mooody> Tady stojí skoro 8000kč,tak je to cena trochu jiná,nebo se mylim.
- Sobota 7. února 2009 v 19:04® sgt.mooody
-
chosebaits> Za pusinku?
- Sobota 7. února 2009 v 18:58® chosebaits
-
pepos.93> v přepočtu je to za pusinku
- Sobota 7. února 2009 v 18:51profil byl smazán
-
chosebaits> říkal sem si že v německý stránce to bude jiná měna
ale schválně sem počkal kdo se ozve
- Sobota 7. února 2009 v 18:50® chosebaits
-
sgt.mooody> eur
- Sobota 7. února 2009 v 18:46® sgt.mooody
-
chosebaits> To si děláš legraci?Za 129kč?
To je zadarmo
Dá se to objednat? Jinak já používám smekáče na sumce LongBow II od Okumy 0,50mm 260m a největší spokojenost!
- Sobota 7. února 2009 v 18:23® chosebaits
-
Hoši,co my mužete říct k tomuto smekáči krom super ceny. www.anglershop-gerlach.de Mám namysli ten penn.
- Sobota 7. února 2009 v 18:22® chosebaits
-
Hoši,co my mužete říct k tomuto smekáči krom super ceny. www.anglershop-gerlach.de
- Sobota 7. února 2009 v 15:51® petfiku
-
moc vám děkuji, tak se po něčem podivam, stejně většinou jezdim s někým, to by asi nebylo ono.
- Sobota 7. února 2009 ve 13:46® HT
-
petfiku> Podivej se sem,někdy se tam něco slušného objeví www.plavidla.cz Podívej se i na starší.