Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. února 2009 ve 13:27® BuBu99
-
perfiku ja bych se asi bal z toho vabit
- Sobota 7. února 2009 ve 12:30® HT
-
petfiku> Neřekl jsem že by to nešlo,možná že když by jsi tam byl sám,že by to šlo.Jednou jsem chytal na vábku ve dvou z pramičky 3m x 1m,zabral sumík 160cm,to bylo tóčo.Na pramičce se nedalo vůbec stát,tak jsme ho nechali,ať si nás potahá.Než se unavil,tak to chvíli trvalo,do loďky jsme ho ani raději nedávali,uvázali jsme ho a jeli ke břehu se vyfotit.
- Sobota 7. února 2009 ve 12:21® HT
-
soj> Těžko poradit,okuma nemá špatné věci,až na nějaké vyjímky.Ta TICA je odzkoušená,pokud chceš multík,tak ho budeš muset prubnout.
- Pátek 6. února 2009 v 18:51® soj
-
chlapi,este mi prosim poradte rozhoduju se mezi multikem okuma clarion nebo druhym navijakem tica cybernetic jeden cybernetic uz mam a sem s nim moc spokojenej tak co bude lepsi
- Pátek 6. února 2009 v 18:14® petfiku
-
Nooooo myslel jsem spíš na vábničku, tak vám teda děkuju.
Jdu hledat dál. kdyby jste měli tip, sem s ním . Díííík
- Pátek 6. února 2009 v 17:01® chosebaits
-
petfiku> asi tak jak píše HT
- Pátek 6. února 2009 v 16:59® HT
-
petfiku> Pokud chceš s toho chytat,bude to adrenalinoví sport,na zavážku by to mohlo stačit.
- Pátek 6. února 2009 v 16:44® petfiku
-
čau chlapi, chci se poptat na váš názor na tuto loďku. Chci něco levnějšího menšího na sumíky, tak teba jestli nemáte s touto lodí zkušenosti a tak. Díky za odp. aquazona.majorshop.cz
- Pátek 6. února 2009 v 11:58® siluri
-
skuste prosim vas poradit> rozhodujem sa medzi snurami 68kg Tuff Line a 84kg Sangerom na daleke vyvazky na tuhej udici. dik
- Pátek 6. února 2009 v 11:46® mako
-
soj> Zdar, já mám zrovna Penny jak zmiňuješ, plus ještě GT 330LD a Okumu Magda, myslím, že je to model 270× nebo tak nějak. Je to právě hvězdice a na tvrdo dotáhnout nejde .. -o)) Jinak 68kg je na ČR podle mě ok …
- Pátek 6. února 2009 v 10:19® chosebaits
-
soj –68 by měla stačit,aspon tady v ČR.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 21:58® cruel00
-
Zdar nechytal ste náhodou nekdo ve Chřešťovicích na Orlíku, jak to tam vypadá s chytáním, rybama a tak.je tam nějaká pujčovna loděk v okolí?jo a nebydlel ste někdo náhodou tady.jak to tam vypadá.jak daleko k vodě?jaký dno? www.chatatour.cz
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 21:40® HT
-
Leonardo> Většinou ho chytám tam kde jsou nějaké překážky,tak by byla škoda,kdyby do nějaké zajel,i kdyby byl jen metroví.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 21:37® Leonardo
-
HT> děkuji a proč ty sumíky tak rvete z vody? To si ten souboj ani nevychutnáte, když mu trošku nepovolíte?
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:50® HT
-
Leonardo> To je těžko,někdy jsou i levné věci kvalitní.O té brzdě,určitě je tam hvězdicovka,ta asi uplně na fest dotahnout nepujde.Ještě jsem neviděl multík s hvězdicovkou co šel na fest dotahnout,netvrdím že to u některého nejde,ale co jsem se setkal s hvězdou tak to nešlo ani na jednom.Jinak s tím zatahnutím při lovu je na každém jak si brzdu nastaví,někdo to dělá tak a druhý jinak,já ji mám téměř natvrdo,málokdy se stane že si sumík trochu vezme.
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:50® soj
-
chlapi staci na ty sumce tuf line na 68 kilo nebo radsi tu na tech 91 kilo budu ji myt na cybernetic
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:13® LojzaRybka
-
Leonardo>koupil jsem SPRO a musim říct že jsem ho skoušel a byl jsem překvapen co to vydrží,tahal jsem křeslo
,vydržel i prut
- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:07® Leonardo
-
Dobrý den, myslíte, že když si koupím multík za 1200Kč, že něco vydrží?Nebo je lepší připlatit? Něco jsem slyšel, že když je multík lacinej, tak u něj nejde moc dotáhnout brzda, myslíte že to vadí, když to nejde na fest utáhnout? Tomu sumci se přece musí trochu povolit, aby se mu to nevyřízlo?
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:07® soj
-
mako>diky za tvy rady davidovo dvd mam a je vyborny co sem koukal tak on pouziva multiky penn rady graph lite gld a ty si nemuzu dovolit a i mi pripadaj zbytecny ale to je kazdyho vec co si koupi jaky multiky pouzivas ty myslim konkretni typ a znacku
- Čtvrtek 5. února 2009 v 9:38® mako
-
soj> Ahoj, jestli začínáš se sumcema ( což podle Tvých výsledků tak nevypadá … -o)) ), tak doporučuji si koupit nějakou publikaci nebo třeba Davidovo DVDčko …edice.chytej.cz Tam nejdeš odpověď na většinu otázek, možná i těch, které Tě ještě nenapadli … -o))
Jinak já ( asi jako většina sumcařů ) jsem si prošel od smakcího navijáku, přes hvězdici až k pákovce bez řadiče. Já preferuji poslední jmenovaný, ale jsou situace, kdy nemusí být jednoznačně nejlepší. Záleží na tom, jak chceš převážně chytat.
Měj se
- Středa 4. února 2009 ve 21:49® dawe4
-
soj> určitě ne … cybernetic tady spousta lidí hodnotila kladně … já ji nemám .. jen říkám že u těch smekáčů je problém při zavážení, když jen povolíš brzdu a neodklapneš překlapěč, že se kroutí šňůra … každej má rád něco jinýho … já mám dva multíky a jeden smekáč (zatím
)
- Středa 4. února 2009 ve 21:17® soj
-
dawe4>ten cybernetic myslis ze je spatnej
- Středa 4. února 2009 ve 21:00® dawe4
-
soj> u šňůry je dobré nešetřit na pevnosti a nic nepodcenit dobrá je např. Tuf Line www.tomi-korda.cz nebo tahle www.tomi-korda.cz nosnost radši tu vyšší, druhá varianta objednat ze zahraničních stránek vyjde podstatně levněji, taky si chci letos objednávat … na chytání na bojky s vyvážením je spíše lepší multík, chová se lépe a nekroutí šňůru má většinou vetší kapacitu … problém by mohl být s nahazováním ale kdosi tu jednou říkal že to s trochou cviku jde …
- Středa 4. února 2009 v 18:12® soj
-
hosi,diky za odpovedi ale mam jeste 2 dotazy,1.jakou snuru by ste mi doporucili k lovu sumcu,2.furt si nejsem jistej s tema multikama a navijakama vlastnim jeden kus navijaku tica cybernetic gg100 a zatim sem s nim spokojenej vytah sem na nej sumce 223cm sumce ktery vazil neco pres 65kg u nas v cechach a par prcku do 150cm a navijak slape jako hodinky jaky mate s timto navijakem zkusenosti ja zatim dobry jaky vy,ale furt nevim jestli si mam koupit druhej kousek tohodle navijaku nebo radsi nakej ten multik poradte mi prosim diky.
- Úterý 3. února 2009 ve 22:55® slimak
-
soj> je to o vkusu a co ti líp padne do ruky…ale já mám radši s pákovkou – třeba ten titus nebo tld25
- Úterý 3. února 2009 ve 22:33® dawe4
-
soj> je to individuální o pocitu a zkušenostech … ale pákovkou a řadičem nic nepokazíš
- Úterý 3. února 2009 ve 22:32® dawe4
-
soj> lepší brzda je páková … je lépe ovladatelná … co se týká řadiče v ničem nevadí a pokud bys měl pocit že ti vadí dá se odmontovat … ze začátku je možná i lepší mít multík s řadičem … toť můj názor
- Úterý 3. února 2009 ve 22:28® BuBu99
-
mam ten s hvezdicovkou a ted budu kupovat ten s tou pakovkou taky me tam to pocitadlo sz kraje vadilo ale jde o zvyk a hlavne jsou na spravnou ruku
- Úterý 3. února 2009 v 19:38® soj
-
chosebaits-diky za odkaz ale me tam vadi to pocitadlo
- Úterý 3. února 2009 v 19:25® chosebaits
-
soj-www.milobrno.cz tady máš cormorány,jeden s pákovou a druhý s hvězdicovou brzdou.Mám oba a jsem spokojen.Mě víc vyhovuje ten s pákovou brzdou,nehledě na to má rychlejší převod.