Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. února 2009 v 18:56® soj
-
chlapi ,poradte mi prosim este z brzdama a radicema u multíků budu ho pouzivat jenom k lovu sumcu jaka je lepsi brzda a proc a jeste ty radice mam si koupit multik s radicem nebo bez radice.
- Úterý 3. února 2009 v 18:53® soj
-
slimak-diky za radu jaky myslis ze bude uplne nejlepsi
- Úterý 3. února 2009 v 18:49® soj
-
chosebaits-cormoranům moc nevěřim jaky konkretni typ ste myslel
- Úterý 3. února 2009 v 16:48® chosebaits
-
BuBu99> depka musí bejt,o to to pak lepší chutná
- Úterý 3. února 2009 v 16:47® chosebaits
-
soj> a co cormorány
- Úterý 3. února 2009 v 15:27® BuBu99
-
zdar panove tak jsem tu asi tri dny nebyl a koukam ze depku s toho kolik casu jeste zbyva nez na ne pojedu nemam zdaleka sam at uz je aspon kveten
- Úterý 3. února 2009 ve 13:56® slimak
-
soj> penn gti 330, shimano tld 25, okuma titus 30. ..........
- Úterý 3. února 2009 ve 13:45® soj
-
Chlapi poradte mi prosim s multíkem na sumíky napiste mi prosim konkretni typy
- Úterý 3. února 2009 v 9:58® sgt.mooody
-
chosebaits> No to teda jo
a právě od tý doby jsem si tu rybu oblíbyl,neznám krásnějšího koníčka,hrozně se mi líběj ty sumínci z labe okolo těch 60cm na žížalu nebo když mám nahozenou rybičku na candáta tak se mi ještě nestalo aby se mi nákej nechytil:D asi je jich tam mraky…
- Úterý 3. února 2009 v 9:55® chosebaits
-
sgt.mooody> 146 cm,to už válčí dobřě.
- Úterý 3. února 2009 v 9:52® sgt.mooody
-
chosebaits> To je sice fakt ale sou roztomilí
Já sem si teda ještě žádnýho pořádnýho sumce nepovodil,ale mám svůj zážitek z Orlíku neni to žádnej velikán ale 146cm na 0,30mm vlasec je celkem sranda.
- Úterý 3. února 2009 v 9:48® chosebaits
-
sgt.mooody> nojo,jenže tu si moc nepovodíš.Každá ryby je svím spusobem krásná,i ta nejmenší.
- Úterý 3. února 2009 v 9:44® sgt.mooody
-
chosebaits> Jojo,ty metrovky sou nejlepší jak pěkně klepou se špičkou
- Pondělí 2. února 2009 ve 23:48® chosebaits
-
Bandog -jdu na kutě,tak zas někdy dáme řeč.Zatim čus.
- Pondělí 2. února 2009 ve 23:37® chosebaits
-
Bandog-vím,taky my řekli,že montáž oken si mohu udělat sám,ale tím příjdu o záruku a tak jsem je to nechal udělat.Na ryby semnou taky občas jela,ale co máme prcka,tak už nejezdí,max.někam na dovolenou do chaty.Občas přijede zamnou na výpravu s nějakym jídlem a čistym prádlem a to zas není špatnej servis,co??To jestli jí najdu doma jsem si taky několikrát řekl,nebo přes sezonu jsem furt v trapu.Hold,nemaj to s námy jednoduchý.
- Pondělí 2. února 2009 ve 23:26® Bandog
-
chosebaits>ja bych je namontoval sam,ale pak bych nemněl zaruku,ja mam taky hodne tolerantni holku,kolik-krat si řikam jestli ji najdu ještě doma,když se vracim z vypravy domů,v letě ji dostanu i na ryby a loni srpen na Po a sami,bolo to supr
- Pondělí 2. února 2009 ve 23:18® chosebaits
-
Bandog -tak to bych je dotáhl okamžitě,než si to pani domácí rozmyslí.Né,vážně.Moje paní v tomto směru je tolerantní a chápe mého coloživotního koníčka.Vždyt já bych bez rybařiny asi umřel.Sice někdy remcá,ale vždy to dopadne ve prospěch ryb.Vždy v září říká,ta vaše rybářská sezona je nějaká dlouhá.)
- Pondělí 2. února 2009 ve 23:10® Bandog
-
chosebaits>když jsem ji včera oznamil,že bych jel někam tak s ni vypadlo,nejdřiv okna a pak můžu jit kam chci,tak jsem dnes urgoval oknaře at spěchaj!!!asi maš fakt něco špatně,chlape.
- Pondělí 2. února 2009 ve 23:00® chosebaits
-
Bandog -u mě je vše v poho,závada bude na tvém pc.
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:51® Bandog
-
Malovec> Jo počitam že to bude hardcore,ale už mam pořadnou depku,nejak se mi seka pc,i vam???
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:50® chosebaits
-
Malovec -Já mám dávno navázáno a pojedu tak možná zejtra do práce.)
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:49® chosebaits
-
Bandog -ty jako pojedeš na slizounky dle oken ,jo ?? Okna mám dávno v plastu a paní mě nikam neposlala .Asi to mám špatně zařízený,nebo co.
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:44® Malovec
-
Bandog> tak to já si ještě chvilku počkám ale taky tam zajedu
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:43® Bandog
-
Malovec>jestli mi přidou do středy namontovat okna tak večer jedu,mam pak povolene od bytny.
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:41® Bandog
-
chosebaits> to si napsal ty-ja ne,ale libiš se mi,nemusiš byt špatnej do party chlape
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:40® Malovec
-
Bandog>
chosebaits> tak hoši já už mám navázáno
tak kdy jedem?
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:38® chosebaits
-
Bandog -tak a je zřejmé,že mé obavy jsou na místě.Že by ti to vadilo,to jsi mě rozesmál.Scela chápu,slyšel jsem toho dost a proto vím jaký je duvod toto napsat.Češi se musí ukázat jako dobytek i ve světě.
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:26® Bandog
-
chosebaits>tak poprve když se zamyslim,jsem chtěl jet hned domů když jsem tu vodu viděl,hodně jsem se přemlouval abych tam ostal,ale pak mně nejak okouzlila a mam tu řeku moc rad,pro jeji nevyspitatelnost a kouzlo,ale znam hodně lidi co ji po prvni navštěve zatratilo,ne žeby mi to vadilo
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:18® chosebaits
-
Bandog -já to beru tak jak to je,nic není zadarmo.Ty už to znáš,tudíš to bereš už trochu jako normál,ale když jsi jel poprvé,tak jsi také měl nějaké to ale.
- Pondělí 2. února 2009 ve 22:08® Bandog
-
chosebaits> nesmiš to tak brat!!!z každy vody mam respekt či je takova nebo onaka,ještě hezči než ružovou zahradou,když ti v noci takovej pořadnej strom urve trhačku a ty mysliš to je pořadnej macan!!!je to někdy adrenalin,ale to k ty řece patři a proto jsou tam takovy kousky.