Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 3. února 2009 v 18:56® soj
soj

chlapi ,poradte mi prosim este z brzdama a radicema u multíků budu ho pouzivat jenom k lovu sumcu jaka je lepsi brzda a proc a jeste ty radice mam si koupit multik s radicem nebo bez radice.

Úterý 3. února 2009 v 18:53® soj
soj

slimak-diky za radu jaky myslis ze bude uplne nejlepsi

Úterý 3. února 2009 v 18:49® soj
soj

chosebaits-cormoranům moc nevěřim jaky konkretni typ ste myslel

Úterý 3. února 2009 v 16:48® chosebaits
chosebaits

BuBu99> depka musí bejt,o to to pak lepší chutná

Úterý 3. února 2009 v 16:47® chosebaits
chosebaits

soj> a co cormorány

Úterý 3. února 2009 v 15:27® BuBu99
BuBu99

zdar panove tak jsem tu asi tri dny nebyl a koukam ze depku s toho kolik casu jeste zbyva nez na ne pojedu nemam zdaleka sam at uz je aspon kveten

Úterý 3. února 2009 ve 13:56® slimak
slimak

soj> penn gti 330, shimano tld 25, okuma titus 30. ..........

Úterý 3. února 2009 ve 13:45® soj
soj

Chlapi poradte mi prosim s multíkem na sumíky napiste mi prosim konkretni typy

Úterý 3. února 2009 v 9:58® sgt.mooody

chosebaits> No to teda jo ;-) a právě od tý doby jsem si tu rybu oblíbyl,neznám krásnějšího koníčka,hrozně se mi líběj ty sumínci z labe okolo těch 60cm na žížalu nebo když mám nahozenou rybičku na candáta tak se mi ještě nestalo aby se mi nákej nechytil:D asi je jich tam mraky…

Úterý 3. února 2009 v 9:55® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody> 146 cm,to už válčí dobřě.

Úterý 3. února 2009 v 9:52® sgt.mooody

chosebaits> To je sice fakt ale sou roztomilí:-) Já sem si teda ještě žádnýho pořádnýho sumce nepovodil,ale mám svůj zážitek z Orlíku neni to žádnej velikán ale 146cm na 0,30mm vlasec je celkem sranda.

Úterý 3. února 2009 v 9:48® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody> nojo,jenže tu si moc nepovodíš.Každá ryby je svím spusobem krásná,i ta nejmenší.

Úterý 3. února 2009 v 9:44® sgt.mooody

chosebaits> Jojo,ty metrovky sou nejlepší jak pěkně klepou se špičkou :-D ;-)

Pondělí 2. února 2009 ve 23:48® chosebaits
chosebaits

Bandog -jdu na kutě,tak zas někdy dáme řeč.Zatim čus.

Pondělí 2. února 2009 ve 23:37® chosebaits
chosebaits

Bandog-vím,taky my řekli,že montáž oken si mohu udělat sám,ale tím příjdu o záruku a tak jsem je to nechal udělat.Na ryby semnou taky občas jela,ale co máme prcka,tak už nejezdí,max.někam na dovolenou do chaty.Občas přijede zamnou na výpravu s nějakym jídlem a čistym prádlem a to zas není špatnej servis,co??To jestli jí najdu doma jsem si taky několikrát řekl,nebo přes sezonu jsem furt v trapu.Hold,nemaj to s námy jednoduchý.

Pondělí 2. února 2009 ve 23:26® Bandog
Bandog

chosebaits>ja bych je namontoval sam,ale pak bych nemněl zaruku,ja mam taky hodne tolerantni holku,kolik-krat si řikam jestli ji najdu ještě doma,když se vracim z vypravy domů,v letě ji dostanu i na ryby a loni srpen na Po a sami,bolo to supr

Pondělí 2. února 2009 ve 23:18® chosebaits
chosebaits

Bandog -tak to bych je dotáhl okamžitě,než si to pani domácí rozmyslí.Né,váž­ně.Moje paní v tomto směru je tolerantní a chápe mého coloživotního koníčka.Vždyt já bych bez rybařiny asi umřel.Sice někdy remcá,ale vždy to dopadne ve prospěch ryb.Vždy v září říká,ta vaše rybářská sezona je nějaká dlouhá.)

Pondělí 2. února 2009 ve 23:10® Bandog
Bandog

chosebaits>když jsem ji včera oznamil,že bych jel někam tak s ni vypadlo,nejdřiv okna a pak můžu jit kam chci,tak jsem dnes urgoval oknaře at spěchaj!!!asi maš fakt něco špatně,chlape.

Pondělí 2. února 2009 ve 23:00® chosebaits
chosebaits

Bandog -u mě je vše v poho,závada bude na tvém pc.

Pondělí 2. února 2009 ve 22:51® Bandog
Bandog

Malovec> Jo počitam že to bude hardcore,ale už mam pořadnou depku,nejak se mi seka pc,i vam???

Pondělí 2. února 2009 ve 22:50® chosebaits
chosebaits

Malovec -Já mám dávno navázáno a pojedu tak možná zejtra do práce.)

Pondělí 2. února 2009 ve 22:49® chosebaits
chosebaits

Bandog -ty jako pojedeš na slizounky dle oken ,jo ?? Okna mám dávno v plastu a paní mě nikam neposlala .Asi to mám špatně zařízený,nebo co.

Pondělí 2. února 2009 ve 22:44® Malovec
Malovec

Bandog> tak to já si ještě chvilku počkám ale taky tam zajedu :->

Pondělí 2. února 2009 ve 22:43® Bandog
Bandog

Malovec>jestli mi přidou do středy namontovat okna tak večer jedu,mam pak povolene od bytny.

Pondělí 2. února 2009 ve 22:41® Bandog
Bandog

chosebaits> to si napsal ty-ja ne,ale libiš se mi,nemusiš byt špatnej do party chlape

Pondělí 2. února 2009 ve 22:40® Malovec
Malovec

Bandog>

chosebaits> tak hoši já už mám navázáno :-D tak kdy jedem? :-D

Pondělí 2. února 2009 ve 22:38® chosebaits
chosebaits

Bandog -tak a je zřejmé,že mé obavy jsou na místě.Že by ti to vadilo,to jsi mě rozesmál.Scela chápu,slyšel jsem toho dost a proto vím jaký je duvod toto napsat.Češi se musí ukázat jako dobytek i ve světě.

Pondělí 2. února 2009 ve 22:26® Bandog
Bandog

chosebaits>tak poprve když se zamyslim,jsem chtěl jet hned domů když jsem tu vodu viděl,hodně jsem se přemlouval abych tam ostal,ale pak mně nejak okouzlila a mam tu řeku moc rad,pro jeji nevyspitatelnost a kouzlo,ale znam hodně lidi co ji po prvni navštěve zatratilo,ne žeby mi to vadilo

Pondělí 2. února 2009 ve 22:18® chosebaits
chosebaits

Bandog -já to beru tak jak to je,nic není zadarmo.Ty už to znáš,tudíš to bereš už trochu jako normál,ale když jsi jel poprvé,tak jsi také měl nějaké to ale.

Pondělí 2. února 2009 ve 22:08® Bandog
Bandog

chosebaits> nesmiš to tak brat!!!z každy vody mam respekt či je takova nebo onaka,ještě hezči než ružovou zahradou,když ti v noci takovej pořadnej strom urve trhačku a ty mysliš to je pořadnej macan!!!je to někdy adrenalin,ale to k ty řece patři a proto jsou tam takovy kousky.