Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 7. prosince 2008 v 19:37® Dalas

týpek- normální bobr. přejedu ho co chvíla

Neděle 7. prosince 2008 v 19:02® Bubla
Bubla

ctverec> neco sem uz videl a poreseny to prave moc nemaj.

Neděle 7. prosince 2008 v 18:59® týpek

ctverec> Ty woe,musíš vše propálit? Ne,ne,ne. Křeček s noční košilí to není.

Neděle 7. prosince 2008 v 18:58® týpek

regulus> To máš pravdu. Už nikomu. Fotka je z jednoho nádherného přírodovědného muzea. Bohužel jední na svět přicházejí,druzí pak odcházejí. To my,people,ovlivnit ale neumíme. Jedině sehnat vstupenku na PUNTANELU. Tam přec ten život ubíhá naopak,ne?

Neděle 7. prosince 2008 v 18:51® ctverec
ctverec

Bubla: To byla prča neber to nějak vážně, když už chceš tam cpát pípáky tak se podívej na Hrouzkovo DVD ti to tam tuším mají pořešený. Týpek :Mrtine není to váš zesnulý křeček nebo potkán? Chudák tvůj potomek, kdyby věděl že jsi ho jen tak šoupl mravencům:))) Pádík: To je dobrý sumcový DIP NA PELETY :-) …

Neděle 7. prosince 2008 v 18:50® regulus
regulus

týpek> už nikomu 9-)

Neděle 7. prosince 2008 v 18:50® LojzaRybka
LojzaRybka

týpek>a nebo žeby nutrie,ale nejsem si jistej jestli má takový stoličky??:-)

Neděle 7. prosince 2008 v 18:48® LojzaRybka
LojzaRybka
:-P :-P :-P
Neděle 7. prosince 2008 v 18:47® týpek

LojzaRybka> Tvůj čas vypršel. Špatná odpověď. Zapoměl jsem dodat,že kdo neuhodne,bude o hlavu kratší.

Neděle 7. prosince 2008 v 18:45® LojzaRybka
LojzaRybka

týpek>to je nějaká kapibara?? :-1

Neděle 7. prosince 2008 v 18:44® týpek

No honem,čas běží…tik tak…tik tak…tik tak…

Neděle 7. prosince 2008 v 18:43® týpek

Kdo jako první uhádne,komu tento ksychtík patří,má u mě 20 pyw značky RADEGAST.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21282.jpg
Neděle 7. prosince 2008 v 18:40® Bubla
Bubla

Pádík> Je to snura:-) kdyz sem to fotil nikdo nebyl po ruce aby tu snuru s montazi podrzel mimo zaber.tak sem ji nechal vyset a ted je to tam takhle blbe videt.

Neděle 7. prosince 2008 v 18:36® týpek

Pádík> Thank you za samochladící sud s 20 litry onoho moku. Nechceš přesedlat na lepčejší značku? RADEGAST? Dodá ti sílu,budeš dokonce místama i létat. Pak už se těch dvou fešáků nemusíš bát.

Neděle 7. prosince 2008 v 18:24® Pádík
Pádík
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21279.jpg
Neděle 7. prosince 2008 v 18:20® Pádík
Pádík

For Týpek

Neděle 7. prosince 2008 v 18:13® Pádík
Pádík
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21277.jpg
Neděle 7. prosince 2008 v 18:12® Pádík
Pádík

Bubla – bude mě to chvilku trvat, ale pak ti to pošlu. Chtělo by to video, taky jsem chvilku přemýšlel a navíc ti na tom obrázku vede drát na pětí nebo co to je a lidi si myslí, že to patří k tomu. Dalas – ty bejku, tobě to pálí. Čtverec – neboj se, nebudeš moct chodit nikam a ten tvůj nový způsob chytaní jde vylepšit. Já takhle nenápadně sleduji Dalase, jak vábí a hážu mu gumy k lodi. On si myslí, že to jsou netopýři, když mu kopyta lítají kolem hlavy.Co jsi to psal o alkoholu na rybách(-:? Týpek – já se taky nebojím čertů, ale Dalase a Hupra jo.

Neděle 7. prosince 2008 v 15:27® Bubla
Bubla

big-fish1> Funguje to tak ze kdyz sumec zacne lomcovat s prutem signalizator zacne rvat.To jojo za sign. zajistuje ze je ten vlas porad naplej tudiz sign. muze pipat pri pohybu prutu do zadu i do predu. Dalas>Ja to vyuziji misto rolnicek a chem.svetylek ale da se to pouzit i tak jak pise ctverec. ctverec>Nikomu to tu samozdrejme nenutim.Dal sem to sem jako inspiraci pres zimu ktera je dlouha a kazda blbina ktera ma neco spolecneho se sumcarinou neni na skodu.Pokud se ti ta „Bublovina na vystreleni oka“ nezamlouva v poradku nikdo ti to taky nenuti.

Neděle 7. prosince 2008 v 15:05® ctverec
ctverec

Dalas: nj tak toho Hupra měl trochu rozmlžit nebo začernit tak jak to dělají v TV se zločincema, na těch siluetách nevidím nic estetického ještě foceno s pomocí šulínkového stativu :-)) Ta Bublovina (tipuji) je asi na vystřelení voka, sranda…

Neděle 7. prosince 2008 ve 14:55® Dalas

čtverec- nerozumíš tomu- Týpek je, jak sis jistě všimnul estét a Hupr je tak strašně škaredý, že nás musel vyfotit tak, aby ho nebylo moc vidět. Odhalil to akorát Pádík- jediný komu to tu trochu myslí. Bubla- k čemu to jako je?

Neděle 7. prosince 2008 ve 14:21® big-fish1

Bubla : ja to porad nemuzu pochopit jak to funguje

Neděle 7. prosince 2008 ve 14:03® Bubla
Bubla

Pádík> Ahoj.Sem moc rad ze se to libi.Az budes mit hotovo hodis mi sem naky fotky?moc rad bych videl tvoje reseni.prikladam ti sem jeste jedno foto.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21268.jpg
Neděle 7. prosince 2008 ve 12:17® ctverec
ctverec

Pádík: našel jsem nový způsob lovu sumce v zimních měsících: Řežu u břehu do vody vábkou a při tom vláčím gumy je to šíleně náročné, ale účinné viz fota bohužel jen menší kusy, ale ještě piluji techniku :-) vyzkoušej, pozor nikomu ani muk!!! pssst…

Neděle 7. prosince 2008 ve 12:13® ctverec
ctverec

Týpek: můžeš to DVD poslat po Daláskovi? Chtěl bych se tam na sever na ty zubejdy někdy podívat docela mě to láká… Pádík: Zdar, kdepak Kazaši, ale naše krásná Moravěnka… našemu malému se zatím nechce z břicha ven, tak žádné dlouhé výpravy jen nahoďku k řece a být připravený na telefonát „Valíme do porodnice“ hehe to bude Ježíšek:))) Nestraš mě s tou rybářskou abstinencí:)))

Neděle 7. prosince 2008 ve 12:01® týpek

Pádík> Ta nástražní ryba se jmenuje ZUBAKOS RYCHLOPLAVALOS. A proč fotka těch pánů? Sám ani nevím. Říkáš,že se děti budou bát? V dnešní době se už děti ČERTA a MIKULÁŠE nebojí.

Neděle 7. prosince 2008 v 11:10® Pádík
Pádík

týpek – co je to za nástražní rybu? Proč jsem dáváš fotku těch pánů? Vždyť se na to koukají i malé děti a teď se budou bát! Čtverec – to nevypadá na jarě na Kazachstán, viď? Mně když se to narodilo, tak jsem měl půl roku zákaz vycházení. Málem bylo vyhlášené stanné právo. Bubla – chlape neinspiroval jsi jen někoho. Ten tvůj nápad je zralý na patent. Signalizace už při ohnutí prutu je super.Já to mám dopnutý na krev a při stormy weather se můžu bát v bivaku a né se krčit pod děštníkem.Už na tom makám v nerezu.

Sobota 6. prosince 2008 ve 21:36® chosebaits
chosebaits

Češi jsou kapacita všude .