Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 6. prosince 2008 ve 21:12® Salmo
Salmo

týpek> Zubatá krásná.A škoda že nějací čů.áci kazí pověst naší země.Holt masaři jsou všude :-((

Sobota 6. prosince 2008 ve 20:25® týpek

ctverec> Jo,máme filmy z každé výpravy. Kolega jeden film udělal v doprovodu s Apokalyptikou. Kuwa musím uznat,že se mu fakt povedl. Jezdíme do přírodní rezervace,patřící mezi deset nej ve SWE. Není problém nachytat za týden přes dvěstě kusů v šesti lidech. Vše jde ZPÁTKY DO VODY. Je fakt,že sem tam nějakou uděláme na roštíku (60cm). Největší fešanda zatím má 112cm. Bohužel,tak jako všude jinde ve světě,nám dělá ČESKÝ rybář ostudu i tam. Narazili jsme na kokoty,kteří si fotili svůj dopo úlovek. Asi 30ks vykuchaných štik od 40–90cm leželo na zemi nachystaných na focení.Vedle nich leželo vypasené prase v řeznické košili s úsměvem na ksychtu.

Sobota 6. prosince 2008 v 19:49® ctverec
ctverec

Nemáš náhodou nějaký svůj filmeček z tama, říkals že ses pokoušel něco stříhat…bych se rád podíval

Sobota 6. prosince 2008 v 19:45® ctverec
ctverec

Pěkná, pěkná takovou jsem ještě nebodl..můj tajný sen

Sobota 6. prosince 2008 v 19:42® týpek
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21261.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21262.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21263.jpg
Sobota 6. prosince 2008 v 19:40® týpek

Něco tu teda hodím.

Sobota 6. prosince 2008 v 19:18® ctverec
ctverec

Martine dost často to problém tam v těch vodách na sumce bohatých je, akorád se o tom moc nepíše… tak sem hoď alespoň nějakou metrovku ze SWEDEN ikdyž to sem nepatří…

Sobota 6. prosince 2008 v 16:46® týpek
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21257.jpg
Sobota 6. prosince 2008 ve 14:16® týpek

ctverec> Tož to je zajímavé. Každý z mých rybářských předchůdců a učitelů mi říkali,že kdo nepije,nechytá. Naštěstí jsem tomuto řemeslu nikdy nepodlehl. Dám si fakt jen na těch rybách. Jsem rybář tělem i duší,psychopat do přírody a vodních ploch. Rybařím už pěknou řádku let,avšak sumcařině jsem pořádně propadl za poslední asi tři roky. Fotek mám milión,spíš jen přírodu a vše kolem ní,nebo rybičky,které spadají do jiné kategorie. Ale co není,může být,proto trpělivě čekám na toho správného fešáka,který bude zdobit moji náruč,a se kterým se budu moci pochlubit. Můj největší je zatím z Ebra,ale sám dobře víš,že tam to není problém.

Sobota 6. prosince 2008 ve 13:13® ctverec
ctverec

Týpek: čus CYPE :-) radši sem hoď fotku nějaké té rybky, dělat si neustále reklamu na chlast není to pravé ořechové na rybářském serveru :-)) )

Sobota 6. prosince 2008 v 11:20® týpek

ctverec> Čau panáčku. Chválím tě. Jsi všímavý a pozorný. Dávám ti do žákovské knížky jedničku. Ano,jsem to já. Vždyť na té fotce jim to přec sluší i proti sluníčku. Bohužel kapitán lodi měl svůj směr,který nehodlal ani hovno měnit. No počkat,SPEJBL a HURVÍNEK na fotce jsou,já mám být jako ŽERYK? Jo jo,vlastně,spěcháme za MÁNIČKAMA. Vzhledem k tomu,že jsi mě odhalil,připíjím na tvé zdraví a pokud máš někde po ruce beer,tak si se mnou můžeš cvaknout. Nevím,jak to s těma selebritama na lodi bylo,já viděl jen jednu,ve svojich trenkach :-)) ))))))))))

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21254.jpg
Sobota 6. prosince 2008 v 8:17® sgt.mooody

Ferro> Za kolik?chtěl bych asi rovnou dva,ale ještě nevim za kolik teda sou no…

Sobota 6. prosince 2008 v 8:16® sgt.mooody

ctverec> Nádhera,tak oni ty sumejši jsou přece ještě trochu při chuti.

Pátek 5. prosince 2008 ve 22:02® ctverec
ctverec
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21253.jpg
Pátek 5. prosince 2008 ve 22:01® ctverec
ctverec
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21251.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21252.jpg
Pátek 5. prosince 2008 ve 21:21® ctverec
ctverec

Týpek: nejsi ty Martin co jsme se nedávno viděli s Daláskem u Moravy? Že se nestydíš fotit sumcové celebrity proti slunci, ty siluety vypadají jak od Spejbla a Hurvínka (sranda):))) Přidám sem další fotky z dnešní prosincové sumcovačky…

Pátek 5. prosince 2008 ve 20:57® Leonardo
Leonardo

Ferro> tak to vlož do Rybářských TV, taky bych se na to rád podíval, aji ostatní by se určitě rádi mrkli, dík ;-)

Pátek 5. prosince 2008 v 18:06® big-fish1

Ferro> nechces mi naky videjko poslat??? teda jestli naky mas v pc

Pátek 5. prosince 2008 v 17:57® mako
mako

Ferro> Ty Ferro, vidět to „naživo“ bylo nějak lepší nebo co ..... -ooo)))

Pátek 5. prosince 2008 v 17:24® Ferro
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21243.jpg
Pátek 5. prosince 2008 v 17:20® Ferro

sgt.moody- tyhle proutky se jmenujou KvadrisFish, mam a muzu jen doporucit. Dodava Dalas, cena v pohode. Vydrzi velky veci, ale zaroven si na nej vychutnas i mensi sumiky. Zde v akci s cca. 25kg rybou. (kvalita fota bidna…kopie z videa)

Pátek 5. prosince 2008 v 11:53® slimak
slimak

ahoj chlapi, potřeboval bych poradit nějaký KVALITNI BIVAK pro dva ..nechci kvuli tomu zakládat nové vlákno, tak kdybyste o nečem věděli, tak čekám na vaše náměty a recenze.díky;-)

Pátek 5. prosince 2008 v 10:20® Leonardo
Leonardo

týpek> Jaký má název ten prut jak popisuješ že má jenmou práci? děkuji

Pátek 5. prosince 2008 v 10:17® sgt.mooody

týpek> No to jsou sice už na pohled nádherný pruty:-) ale já bych spíš potřeboval poradit kde bych je moch ještě sehnat.A jestli je ten HUPRSON s DALAS dělaj na zacházku tak bych možná určitě udělal obchod ale ještě podle toho kolik by stáli.

Pátek 5. prosince 2008 v 9:46® týpek

sgt.mooody> A pokud nevíš,kdo je HUPRSON a DALASON,tak tady je máš. Já jsem ten,co na ně prdí z vysoka.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21234.jpg
Pátek 5. prosince 2008 v 9:42® týpek

sgt.mooody> Vřele ti doporučím tady tento proutek. Kupoval jsem ho někde kolem roku 2008 před naším letopočtem od DALASE. Šlape,jak hodinky. Prostě jemná práce,jak cip.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21233.jpg
Pátek 5. prosince 2008 v 9:24® týpek
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21232.jpg
Pátek 5. prosince 2008 v 9:21® týpek

sgt.mooody> Ahoj. Je to prut,přesně,jak píše HaD. Ten,který vidíš na fotce,patří HUPRSONOVI. Já mám úplně ten samý,akorát na druhé straně lodˇky. Kupoval jsem ho někde kolem roku 2000 od Pavla TOMIHO. Kdybych na vlastní oči neviděl na EBRU,co s ním Pavel dělá,neuvěřím. Viseli na něm dva typci,jak hory a prut se jen usmíval a tiše šeptal,že právě on,je můj šampión.

Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:54® ctverec
ctverec

Binoš: ještě je čas, ještě nejsem připravený moja musí tak týden ještě vydržet, než bodnu nějakého vánočního candoša se nějak zatím mojim nástrahám těžce vyhýbají :-)) ) co na štěrku jde něco?

Čtvrtek 4. prosince 2008 ve 21:16® binos

čtverečku dobřýýýýý. jakto že máš čas na ryby já myslel,že už chováš.