Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. prosince 2008 v 0:51® Bubla
Bubla

Marek Opluštil> Vubec neni zac.sem rad ze to aspon nekoho inspirovalo.funguje to supr a usetris za chemicky svetylka a rolnicky.vzdycky me vytoci kdyz po zaseku rolnicka uleti pul kylaku do pryc:-)) a jeste seknu do prazdna:-)) zejtra udelam jeste naky fotecky

Úterý 2. prosince 2008 v 0:36® Marek Opluštil

Bubla – díky moc. Já se marně pokouším vymyslet něco podobnýho, ale tohle je bezva nápad. Gratulace a dík.

Pondělí 1. prosince 2008 ve 22:02® Bubla
Bubla

Marek Opluštil> Poslal sem ti ji mailem tak snad se ti zobrazi ta spravna:-)

Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:55® Bubla
Bubla

Marek Opluštil> nevim jak je to mozny ale pokazdy kdyz sem chci dat fotku na ktere je to nejlip videt tak sem skoci jina,kterou uz ani nemam v pocitaci:-((

Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:53® Bubla
Bubla

Marek Opluštil> Zatim mam jenom tyhle ale kdyz na to nezapomenu udelam jeste naky zejtra a poslu ti je.Zkusim jeste udelat naky videjko.K příspěvku byly přiloženy i fotografie (3 ks), které administrátor regulus posoudil za nevhodné a byly jím smazány.

Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:39® Marek Opluštil

Bubla – nemůžeš sem hodit ještě pár fotek? Ty co už tu nejsou mám zkopírované, ale úplně je nechápu. Díky.

Pondělí 1. prosince 2008 ve 21:07® yerrx
yerrx

Malovec> jezisek nechodi, zastihla ho financni krize…

Pondělí 1. prosince 2008 v 15:45® Malovec
Malovec

HaD> Nazdar Davide chtěl jsem se zeptat jak to vypadá s tou knížkou ? Napsal jsem si o ni ježiškoj ale prej ještě není k sehnání :-D

Pondělí 1. prosince 2008 ve 13:57® HaD
HaD

mako> pod vodu nevidíš a někdy to klapne, někdy ne. taková je rybařina :-)

Neděle 30. listopadu 2008 v 19:56® chosebaits
chosebaits

Bubla -dobrá vychytávka

Neděle 30. listopadu 2008 v 19:56® chosebaits
chosebaits

Malovec -pípak na prut jde udělat.Kamarád to má udělaný,ale po záseku musíš přehodit čnuru z pípaku nebo to kolečko vně pípaku ten tlak při souboji neustojí.

Neděle 30. listopadu 2008 v 17:54® Malovec
Malovec

Bubla> to ne ale myslel jsem spíš na to když máš brzdu povolenou (třeba podvodák)

Neděle 30. listopadu 2008 v 17:25® Bubla
Bubla

Malovec> nebo uz se ti snad stalo ze by ti jel sumec pres brzdu(kdyz si mel brzdu sestelovanou na zasek).

Neděle 30. listopadu 2008 ve 14:43® Malovec
Malovec

Bubla> tak to potom jo :-)

Neděle 30. listopadu 2008 ve 14:09® Bubla
Bubla

Malovec> to by samozdrejme slo ale pipak by signalizoval jenom az kdyz by sumec odvijel snuru z multiku a to je pozde.Takhle to pipa hned jak se prut pohne.A kdyz sou vlny tak akorad staci snizit citlivost na pipaku nebo skratit vydlicku a tim se pipak dostane do tuzsich mist prutu.

Neděle 30. listopadu 2008 ve 14:01® Malovec
Malovec

Bubla> A nešlo by ten pípák dát přímo na tu sumcovou šnůřu?

Neděle 30. listopadu 2008 ve 13:36® Bubla
Bubla

Had-Davide prosimte vymaz ty fotky co se opakujou.Nevim proc ale porad se objevuje stejna fotka i kdyz vkladam uplne jinou.dik

Neděle 30. listopadu 2008 ve 13:24® Bubla
Bubla

Zdravim.Sliboval sem naky ty vychytavky tak sem zas pro inspiraci neco hodim.Jedna se o signalizator na sumcak za pouziti pipaku,joja na permice a spadavaciho policajta.Zatim sem zabery simuloval akorad rucne ale fungovalo bezvadne tak treba si to taky nekdo zkusi udelat.Pridavam par fotecek.K příspěvku byly přiloženy i fotografie (3 ks), které administrátor regulus posoudil za nevhodné a byly jím smazány.

Sobota 29. listopadu 2008 v 17:40® farnas
farnas

Jo to mam taky..

Sobota 29. listopadu 2008 v 16:34® mako
mako

HaD> Jo jo, tak jest … a o zkušenosti odhadnout, kam to zrovna kdy a kde nastražit … -o))

Pátek 28. listopadu 2008 v 19:28® Iwory
Iwory

Dobrá práce hupře…škoda že se ale nesejdem a nepustíme společně sumce do vody a alkac do krvepivo

Pátek 28. listopadu 2008 v 18:38® sgt.mooody

HaD> Tak jsem si neska koupil tu šnůru od Sufixe a musim říct že je to fakt třída dík za tip:-)

Pátek 28. listopadu 2008 v 18:37® sgt.mooody

jojo,taky jsem to v rabářství viděl:-)
A na Labi jakmile to tam hodim s rousnicema tak jsou záběry někdy i okamžitě po náhozu:-) ale od prcků

Pátek 28. listopadu 2008 v 15:44® chosebaits
chosebaits

HaD -hlavně,že jssi rozumíme.

Pátek 28. listopadu 2008 v 15:42® HaD
HaD

chosebaits> v klidu, vůbec se mě to nedotklo :-) navíc to není „moje“ montáž :-)

Pátek 28. listopadu 2008 v 15:42® HaD
HaD

mako> je to o místě, době apod. Pokud sumci honí ryby ve sloupci a pod hladinou, tak je podvodňák neúčinný, někdy berou dobře všude a někdy zase jen u dna.

Pátek 28. listopadu 2008 v 15:40® chosebaits
chosebaits

HaD -nezlob se,je to tak jak píše mako.Montáž je fajn, funguje a nemotá se, ale nic se na ní nechytá .) U nás jsou sumci nějaký rozmlsaný. Omlouvám se,jestli se tě to nějak dotklo.

Pátek 28. listopadu 2008 ve 13:21® mako
mako

HaD> Myslím, že chosebaits má stejný problém jako já. Montáž je fajn, funguje a nemotá se, ale nic se na ní nechytá … -o)) Za což ta montáž asi těžko může … aspoň u mě …

Pátek 28. listopadu 2008 ve 12:45® HaD
HaD

chosebaits> co nefunguje? ta montáž?

Pátek 28. listopadu 2008 v 10:48® týpek
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img21124.jpg