Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 12. listopadu 2008 v 19:57® sgt.mooody

LojzaRybka> Tak to je macek:-D u Lysí když dám na dno rousnici tak jich chytnu třeba 5 během dvou hodinek:-)

Středa 12. listopadu 2008 v 19:38® LojzaRybka
LojzaRybka

tak pánové,v sobotu jedu na labe na ryby a jeden nám odpadl,tak kdo chce jet snáma ,tak ať se přihlásí,je to bomba sumčí voda,tam kam jedem,tam jsem v létě jednoho 35cm chytil:-D :-D

Středa 12. listopadu 2008 v 18:14® Bandog
Bandog

Aby>tak ty podklady mam skopirovany a emaily od neho všechny,počkam do ponděli jestli se ozve a jinak to zanesu na ten finančak,to povodi si zjistim a než tam pudu tak dam vědet,myslim že je bude zajimat ta nasada sivenu a bočny kšefty seniora,zatim čus.

Středa 12. listopadu 2008 v 18:07® Bandog
Bandog

Dalas> Bud zdrav,ja jsem neřek že jsi to uělal ty nebo Huprs,dnes mi volal Aby a jsem v obrazu jak se tam David-Pompo k tomu dostal,pochlubil se že tam s vama chytal to je fakt,ale to neni podstatne,čo se tyče toho bordelu ten tam byl a hned jsem mu řekl nech si to z předošlych vyprav uklidi a bez nejakyho remcani to uklidil Pompo, to mi může potvrdit i Matess,vykladal mi o Huprsovi jaky je…asi četl jak jsem se s nim chytl na mrk-u to je fuk,ale to co mi řekl Aby to vše plati a jen mne ujistil že to je šmejd.co se tyče tebe,nemam nic letos na Po když si přišel v květnu k nam tak ve vši slušnosti,at ti koušou dal.

Středa 12. listopadu 2008 v 17:56® Leonardo
Leonardo

Dobrý den, co říkáte na multík Shakespear Brutus? chci si ho koupit k vánocům, tak chci vědět jaké s ním máte zkušenosti abych nekoupil nějaký šmejd.:-)

Středa 12. listopadu 2008 v 17:09® mako
mako

HaD> Jo ale na ty šnůry nedošlo, měli jen 1200 yardů sice za 3 Kč metr, ale co s víc jak kilometrem šnůry .....

Středa 12. listopadu 2008 v 16:55® mako
mako

HaD> Ale vůbec těch věcí, co tam maj … Ale dostal jsem se jeden den na ryby na moře a mimo mraků nástražek různých druhů od 20 do 100 cm se podařili tři žraloci od 2 do 2,5 metru a dalších cca 10 záběrů. Neuvěřitelná bomba, ale i zkušenost. Škoda, že jsme tam byli jen dva rybáři a 4 amatéři … Ale i to vidět, co se stane, když uděláš triviální chybu bylo užitečné … -o))) Čekám na fotky, tak pak se podělím … Kdybych neměl tolik práce, tak bych přemýšlel i o článku …

Středa 12. listopadu 2008 v 16:50® HaD
HaD

mako> to se nedivím. jsou to príma mašinky

Středa 12. listopadu 2008 v 16:36® mako
mako

slimak> Díky moc ..... Měj se -o))

Středa 12. listopadu 2008 v 16:22® mako
mako

HaD> Byli po 219 USD a navíc za oba dohromady cca 1.500 Kč clo + DPH … -o)) Ale šel jsem nakonec jen do singl spídů … 309 za dual spídy už mi přišlo zbytečně dost … Ale jsou fakt super, už se kucí nemůžou dočkat akce …

Středa 12. listopadu 2008 v 15:48® slimak
slimak

mako> máš to v osobce…;-)

Středa 12. listopadu 2008 v 15:38® HaD
HaD

Pro rybaření na dírkách a vůbec pro pohyb v těžkém a kluzkém terénu (i na brození) jsme pro vás začali dodávat speciální návleky na obuv – tzv. NESMEKY. Více: www.edice.chytej.cz

Středa 12. listopadu 2008 v 15:38® HaD
HaD

mako> koliki to stálo?

Středa 12. listopadu 2008 ve 14:56® mako
mako

slimak> Ahoj, prosím, až se dostaneš k pecku, písni mi, kde se v těch Vysočanech dají nakoupit rybky, mohlo by se to v budoucnu hodit. Já to většinou řeším přes Tesca a Hypernovy … Moc díky

Středa 12. listopadu 2008 ve 12:44® Matess
Matess

No to s těma gorilama to byl právě ten nejlepší konec.To mi opravdu vyrazilo dech a udělalo tlustou tečku. Abych řekl pravdu tak se úplně stydím, že jsem takto naletěl. V sumcařině v čechách nejsem zas úplnej amatér ale v zahraničí se sumci mám tento jediný hnusný zážitek. Zlatý štiky ve Švédsku klid a pohoda. Já už o svý peníze přišel ale je mi líto ostatních kteří taky naletí.Ale co je horší než přijít o peníze je ten způsob jednání kterej jsem ještě nezažil a příště si dam jo velkej pozor a doufam že i ostatní.pa

Středa 12. listopadu 2008 ve 12:33® mako
mako

HaD> Ahoj, tak už mám dvě nový GLD 30 na ty velký ryby … -o)) Ale vychytali mě a musel jsem je proclít … -o))

Středa 12. listopadu 2008 v 11:58® Aby

Matess: Tak doufám hoši, že si to líbit nenecháte, ono na hrubej pytel je třeba hrubá záplata. Věřím, že se ozvou ještě další podvedení a zklamaní. Dobře, že jste to nahlásili!!

Středa 12. listopadu 2008 v 11:51® HaD
HaD

Matess: Já jen zírám. S těma „gorilama“ to myslíš vážně?

Středa 12. listopadu 2008 v 10:20® Dalas

Kua, tady je to hustý!! Ahojte. Bandog- já jen říct,– že na tom slavným místě jsem chytal jednu jedinou noc v životě. (Líbilo se mi tam, tuším 203ku černou jak uhel jsem tam měl, bordel tam žádnej nebyl.)

Středa 12. listopadu 2008 v 10:08® Matess
Matess

Ahoj. Jsem jeden z těch který se nechal spolu s Bandogem 6.11.08 od Pompa Davida Pokorného napálit a jel s ním 5.11.08 na řeku Ebro. Vše proběhlo jak již napsal Bandog to mohu potvrdit. Chtěl jaem jet s pruvodcem protože Ebro neznám, ale to co předvedl Pompo a otec nemá obdoby. Jediné věděl o dvou místech na řece, které mu předtím někdo ukázal a to evidentně. Když došlo k nějakému problému neuměl nic vyřešit ani se domluvit. čili o nějakém průvodcování nemůže být řeč. Jedině se tam od něj nechat odvést ale požaduje 20 tis. za půjčení auta, 15 tis. za půjčení nafuk člunu plus další náklady na naftu poplatky atd je 30tis. Což je na amatera dost. Když nepujde chytat kvůli vysoké vodě atd. máte po srandě protože nic jiného nezná. Loví zakázanými způsoby na živou rybu, v bivaku, v případě kontroly dá od vás ruce pryč. Takže za svý prachy jsme si užili 5 dní a nocí v autě a sračkách a když se ozvem že nejsme spokojeni s jeho službami, poslal na nás při příjezdu do čech tři gorily, který nám vyhrožovali zbitím a smrtí. Varuji všechny před touto osobou a jeho otcem nestojí to za to a budete zklamáni jako my.

Středa 12. listopadu 2008 v 9:10® Aby

Bandog: Když jsem na ně svého času na MRKu upozornil, tak se na mě sesypali spolu se svými věrnými, že si vymýšlím, že vozí lidi jen výjimečně a jen za náklady a podívejme, jak jim ty náklady narostly! předpokládám, že mají nějakou firmu, IČO a že řádně platí daně!Doufám, že to orgány činné v trestním řízení prošetří.

Středa 12. listopadu 2008 v 8:05® Bandog
Bandog

Aby>Jsem rad,že si potvrdil jaci jsou to šmejdi a o tom Po ještě,že jsem ho tam nevzal to bych se musel pak přepadnout hambou ukazat takovemu šmejdovi a on tam bude tahat lidi.dawe4-vše zle je na něco dobry,doufam že na sumce nezanevřeš a někdy se na ne vypraviš s někym normalnim,můžu ti s klidnym svědomim doporučit Ladu nebo Hrdlu jsou to bezva kluci a takovim jako je Pokorny jun.a sen.at nekoušou a nemaj dalši kluky ktere by podvedli,zatim se tu mnejte ja se musim jit sklidnit někam k vodě.

Středa 12. listopadu 2008 ve 2:06® dawe4
dawe4

A takových jako jsem já, kteří chtějí chytat a učit se a nemají kde a s kým je určitě hodně, jenže jak to vidím může se stát, že místo zachytat se spíše necháme nachytat. Samozřejmě to platí oboustranně. Škoda. Potom se nemůžu divit, že si každý svoje místa hlídá a nikdo s sebou „cizáka“ na sumíky nevezme. Začarovaný kruh.

Středa 12. listopadu 2008 ve 2:00® dawe4
dawe4

A můžu zodpovědně říct, že bych jel, nebýt mojí nemocné ruky se kterou jsem na neschopence. Já nikoho neznám, nemám kámarády sumcaře a se sumcema jsem letos začal, nemám se kde co dozvědět a nic jsem nechytl a už mě to štvalo. V létě jsem mohl jet do Španělska s jedním známým, ale dozvěděl jsem se to 4 dny před jeho odjezdem. Moc si chci zachytat, všechno se naučit a zajet si na sumíky někam za hranice. Nabídku Davida Pokornýho bych, nebýt té ruky, přijal, protože to byla moje jediná šance někam jet a něco se naučit. Tedka, když jsem si toho tady a na jiném serveru o něm „něco málo“ přečetl, jsem rád že jsem jet nemohl, protože pokud je to opravdu tak, mohl by mi sumce znechutit navždy. Tvrdil mi že příští rok už jezdit nebude, protože si našel lepší práci, takže třeba už taková škodná nebude mít čas škodit.

Středa 12. listopadu 2008 v 1:46® dawe4
dawe4

Tohle jsem 21.102008 našel v příchozích emailech: Ahoj četl jsem na chytej ,že jsi měl dotazy ohledně Španělska . Možná bych pro tebe něco měl . Odjíždím 6 listopadu a vracím se 16 tudíž 10 dnů . Vybavení mít nemusíš (pruty na sumce) to ti zapujčím, loď včetně veškerého ostatního vybavení samozřejmě mám . Mám dvě poslední místa . Vím ,že je to dost na rychlo ale co se dá dělat . Tahle výprava je letos určitě poslední a počítám že bude ta nej z celého roku . Ryby už budou futrovat před zimou, takže budou kouusat opravdu pěkně. Jezdím na řeku a ne na přehrady jako všichni ostatní na řece mám svatej klid od rybářů i lidí . Jediné, co bych žádal je diskrétnost co se týká místa , jistě pochopíš proč . Samozřejmostí je také pouštění sumců zpět , jedinou vzpomínkou je fotka . Pokud by jsi měl zájem určitě se mi nějak uryhcleně ozvi cena by byla 13 000 kč . Nic sebou vlastně nepotřebuješ jenom nějakej bivak či stan a spacák s lehátkem . Pokud jsi kupuješ občas nějaký rybářský časopis mám teď článek v časopisu Rybář jmenuje se to srpnová výprava za sumci na řeku ebro . Koukal jsem do tvého profilu že jsi z Vyškova . Mám tam kamaráda co se mnou ve Španělsku taktéž byl jmenuje se P.B. . Tak to rychle promysli a ozvi se . S pozdravem David Pokorný

Středa 12. listopadu 2008 v 1:00@ ???

Ahoj sumčiari. Na vianoce si môžem vybrať sonar do 25000, -Kč. Mám vyhliadnutý HUMMINBIRD Matrix 97 Combo. Je to dobra voľba, alebo je za tie peniaze niečo lepšie. Ďakujem za rady.

Středa 12. listopadu 2008 v 0:47® Aby

HaD> Smutný to je, já bych si nedovolil vozit za peníze cizí lidi do Španělska, kdybych neuměl např. ani kváknout anglicky, resp. španělsky. No možná už se David doučil. O jeho vynalázavosti svědčí to, že vozí lidi pořád bu´d na místo, co jsem mu ukázal já, nebo na to, co mu ukázal Garapata.U Pepy Hupáka to zjevně chlapec ale zmáknuté nemá, škoda, že jsem ho tam minul! Před 2 týdny jsem potkal na přehradě na Ebru pár členů skupiny Kabát a jejich loňská zkušenost s Jakubem jim prý uplně stačilaa nemohli mu přijít na jméno.Některé typy lidí se asi přitahují!

Středa 12. listopadu 2008 v 0:28® HaD
HaD

Aby> tak to je smutný

Středa 12. listopadu 2008 v 0:18® Aby

HaD: Za sebe mohu říct, že je to pravda na 100%. Níže jmenovaní „experti“, vydávající se za nejlepší přátele jakuba Wagnera, mu skutečně na pověsti nepřidají!

Středa 12. listopadu 2008 v 0:04® HaD
HaD

No jestli je tohle všechno pravda, je to docela drsný.