Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 16:17® diutrius
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 16:16® diutrius
-
s těmi pruty rovněž maximální spokojenost,jak na loď tak i na břeh, za ty prachy i kdybych měl každý rok koupit nový
- Sobota 8. listopadu 2008 v 6:09® sgt.mooody
-
HT> Já na šnůru nic nedávám,neni to chyba?Neměl bych tam dát rači nákej návazec s nákou silnější šnůrou?Já chytám rovnou už na tu šnůru na kterou chytám.
chosebaits>
- Sobota 8. listopadu 2008 v 5:49® sgt.mooody
-
BuBu99> Bylo to myšleno tak že se mi líbí.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 1:45® BuBu99
-
sgt.mooody docela by me zajimalo jak muzes psat ze je to skvelej prut za super cenu kdyz si ho pred chvilkou koupil a rikas ze si ho u vody jeste nemel ptas se chosebaita jak pracujou a pak napises tohle treba je to skvelej prut ale premejslej nez neco napises
- Sobota 8. listopadu 2008 v 1:19® HaD
-
šňůry je nejlepší otestovat. zkuste si na ní zvednou těžký předmět. Jsou šňůry se šílenejma údajeme a rupnou jako nit, a jiné s nižšími udávaným parametry vydrží. Etikety nečtěte
- Sobota 8. listopadu 2008 v 1:18® HaD
-
HT> začni to dělat, alespoň při reálné šanci velké ryby. Už se mi to stalo a párkrát jsem tomu byl svědkem u kolegů a věř, že e to trpká zkušenost.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 1:17® HaD
-
sgt.moody: u ryby ani tak nezáleží na její délce. Některé dvoumetrovky fakt vytáneš lehce, a pak s Tebou zacvičí i 160tka. Záleží kde to je a jak je ryba bojovná.
- Sobota 8. listopadu 2008 v 1:17® HaD
-
dawe4: s dobrou vábničkou a šikovnou rukou uděláš jakýkoliv zvuk. Více vábniček je už spíše o vkusu a sběratelství, i když někdy i změna může být ku prospěchu. Kup si vábničku u Pavla Tomi v Praze. poradí Ti dobře!
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:07® chosebaits
-
HT -lovu zdar
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:06® chosebaits
-
HT-Já jsem dával hadičku ze začádku jen jako sichr.Protože dávám rybu na spínací špenlíky a háčky i šnura je na volno,tak se to občas zamotalo.Po té co tam dávám tuhé hadičky,tak se to už nikdy nestalo.Hadička u mne plní dvě funkce.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:05® HT
-
Dnes se s vámi loučím,lovu zdar
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:59® HT
-
chosebaits> Jo dost lidí si takto sichruje montáž,já to nedělám.Mám pocit že když je tam ta hadička tak ryba nemá tak volný pohyb,ale to je jen můj názor.Ještě se mě nestalo že by mě sumec přebrousil návazcovku,stát se to může já vím,ale doufám že to nikdy nepřijde.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:56® chosebaits
-
HT-když chytám na trhačku,tak dávám jěště přes šnuru hadičku. Šnura je chráněna a aspon jse nestane,že jse zamotá trojhák do šnury.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:50® HT
-
chosebaits> Používali jsme ji tam když jsme chytali na pelety,byla tenká a pevná,musela se po každé rybě skontrolovat,když se dostala sumcovi na kartáče začala se malinko třepit,ale to ti udělá každá šnůra.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:46® chosebaits
-
HT – zatím jsem cni problém neměl
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:41® HT
-
chosebaits> Jo ale po chvilce používání změkne,je to dobrá návazcovka.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:39® chosebaits
-
HT -byla hrozně tuhá.Chodíš ještě klepat a nebo letos už konec.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:30® chosebaits
-
sgt.mooody -jj,né jen zítra nebo zima bude dlouhááááááá.)
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:29® HT
-
chosebaits> tahle se v tak malém balení neprodává,ale asi vím co ti to prodával,vozí to ze Španělska,taky jsem tam na ni chytal,je stejně černá,ale hustějc pletená.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:26® sgt.mooody
-
Já pádim hoši,tak zatim zdarec,doufám že se tu zas uvidíme zítra.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:26® chosebaits
-
HT-vypadá stejně jako jsem kupoval u tomiho,prodával to jako návazcovou protioděrovou šnutu a v baleni bylo 10m.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:26® sgt.mooody
-
HT> Máš ho dole na těch fotkách.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:25® sgt.mooody
-
HT> RAPTOR/unlimited 300 délka 2,7m výrobce:Sema skvělej prut za malou cenu 790kč.Fakt se to vyplatí.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:23® HT
-
sgt.mooody> Co je to za prut co tu o něm diskutujete a kolik to vůbec stojí?
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:22® HT
-
chosebaits> Na návazce bych ji nepoužil na to není dělaná,není tak moc hustě pletená.Před tím jsem měl od sangeru,ne že by byla špatná,ale tato vydrží hodně,oproti té sanger.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:22® chosebaits
-
sgt.mooody -podívej se někde na krámě,co by jsi za ty prachy pořídil a sám uznáž,že toto je prut a tamto lešenářský trupky.)
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:17® chosebaits
-
HT -něco podobnýho a možná tu samou mam na návazce.Jinak slušná cena.
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:15® sgt.mooody
-
chosebaits> Za tu cenu vypadaj uplně skvěle,tak až přemejšlim že si koupim rovnou ještě jeden
- Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:13® chosebaits
-
sgt.mooody -pracujou pěkně a věř,že tě za tu cenu překvapí.Nejsou to žadný kolíky k rajčatum.)