Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. listopadu 2008 v 15:14® HaD
-
Dalas> registraci máš hotovou. Na mail jsem Ti poslal heslo
Taky chcípám, snad bude mému Koni příští rok více nakloněn
mako> Já už si nesáhl na pořádnou rybu ani nepamatuju. Musím to nějak změnit
- Sobota 1. listopadu 2008 v 8:46® sgt.mooody
-
chosebaits> Moc ti děkuju,sem rád že dou dobře protože jsem si je objednal ještě před tim než jsem sem dal ten dotaz.Moc se mi líbyli a už jsem je nákou dobu hledal,tak dikes.
- Pátek 31. října 2008 ve 21:15® chosebaits
-
út 28. října ve 4:57:09® sgt.mooody -Na dotaz ohledně toho prutu odpovídám pozdě,ale přece.Tyto pruty mám už druhou sezonu a naprostá spokojenost jak na trhačku tak na vábku.
- Pátek 31. října 2008 ve 20:53® marven
-
čus všem co měli moje icq mam nové 396831363
- Pátek 31. října 2008 v 9:16® siluri
-
vela vod bolo uz takto znicenych.. Staci spravit vzdy jednu fotku smerom ,,do vody,, – na zverejnenie.. Pocul som, ze teraz to dobre ide na stojaku menom Loch Ness (ale psst!)
- Pátek 31. října 2008 v 8:37® dawe4
-
hledal jsem to klapadlo a nenašel, ale jednomu kolegovi se asi zadařilo www.youtube.com
- Pátek 31. října 2008 v 8:29® mako
-
hupr, HaD > Jo, jo, přesně tak, chránit. Taky fotky raději kamufluju a to nechytám macky jako vy, ale pak koukat, jak se Ti tam „masař“ učí bouchat není moc dobrej zážitek …
Hupr > Super fotky !!
Mějte se, ať koušou .....
- Pátek 31. října 2008 v 5:28® sgt.mooody
-
Dalas> Takle to vždycky vypadá na Orlíku voda zelená jak brčál
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 23:30@ ???
-
dalas-ja sem ho tam nechal zamnerne jen sem mu vymazal tu treti ruku,cernobil je cernobil.pristi tyden nekam pojedem co ty na to?uvazoval sem o strbskem plesu
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 23:23® marven
-
tak už dost nebo jedu hned zítra
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 23:10@ ???
-
Jo!! David-tak to bych chcípnul. Já chodím, ale teď už jsem nebyl dva dny!! Jo, Hupr to je kujoon, když jede na velký, tak mě nepozve syčák… Jsem se sem pokoušel zaregistrovat, abych nemusel furt opisovat ty bláboly, ale jsem ztroskotal, jesti můžeš, udělej to nějak za mě, dík.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 23:02@ ???
-
jsem chtěl přidat fotku, zase to po mě chce zmenšit, tož třeba se to fčíl povede. Hupr – jsi měl vymazat hlavně toho týpka, co je tam s tebou, bo podle tý čepice každý vidí, že je to Rusák jak poleno.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:52® HaD
-
Dalas> o tom mi povídej. Už dva měsíce jsem téměř nonstop v kanclu
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:47@ ???
-
Kurňa tady má každý ohlý čagan…já chcu taky… Jsem si to tu přečetl, Darku fakt neuděláš dobře, když to zveřejníš, hupr to nemyslel zle.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:42® dawe4
-
říkal, že to bylo jakoby otevírací mušle a při tahu to klapalo … moc podrobně mi to nepopsal … každopádně mechanická hračka … jen mě zarazilo že to má být tak drahý … a slyšel jsem o tom poprvý
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:29® binos
-
Hupr se zachoval jako správný gentleman.A ti co čtou mezy řádky by měli udělat to samé.Nejsou mezi náma jen sportovní rybáři a všichni víme jak do vypadá na březích a vodách které byli takzvaně objeveny.Když se začne každá fotka rozebírat je možné,že někteří už raděj nebudou nic posílat.I houbaři mají své místa.!!!!!!
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:27@ ???
-
nebo žlutej
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:25@ ???
-
a pak us jen pockat na frajera as se ukaze.bud černej
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:18@ ???
-
ocka dolu jsou taky gut
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:12® Malovec
-
marven> neboj pozlobíme a nebo taky oni nás
hupr> a nebo očkama dolů , to už je jedno hlavně že se ohne
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:02@ ???
-
malinko inspirace
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:58® Bubla
-
dawe4> zdar.neni to vubec novinka.jedna se o voblera ktery ma na konci lopatku a ta se toci kolem osy voblera o puka.skusim nekde najit videjko toho voba v akci.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:56@ ???
-
nejde oto jestli lhat nebo nelhat. rybar ktery to bere vsecko srdcem a tokovych je doufam dost radeji rekne cokoli jen ne to co by mohlo radoby rybare privest po jeho tesce vyslapane pesince k zajimavym nebo zrovna top vodam.a udelat ste pesinky asfaltku po ktere se tam dostane kdejake pako.morava ,labe ,palavske jezera atd.taky to byly bomba vody.jak napsal Had top reviry je treba chranit.
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:53® HaD
-
dawe4> elektronický?
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:46® dawe4
-
Mám dotázek … vykládal mi v rybshopu prodavač, že kdesi nedávno zahlídl jakousi novinku na sumčí přívlač – jakési „klapadlo“ … že prý při zkouškách velká úspěšnost a cena zhruba 2500.- Dávám jak jsem koupil
)). Nevíte o tom někdo něco?
- Čtvrtek 30. října 2008 v 19:14® HaD
-
hupr> jo, revíry je potřeba chránit. Souhlas. Taky svá nej místa neprozrazuju. Jen výjimečně a jen těm nejlepším přátelům.
- Čtvrtek 30. října 2008 v 19:04® sgt.mooody
-
Už od začátku jsem si myslel že by hupr neměl za potřebí lhát
Hezký fotky!
- Čtvrtek 30. října 2008 v 18:28@ ???
-
a jestli se neco lapne tak to nesezrat
- Čtvrtek 30. října 2008 v 18:13® marven
-
Malovec> a zima před náma ješte je musíme pozlobit dokud koušou
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 13:54@ ???
-
mako _-vystihl si to perfektne dik.je mi vic nes jasne ze Darek dostal us ne jeden mail v kterem se ho lidi neschopni si vypatrat vlastni revir ptaji na ten revir.nezbejva nes apelovat na jeho rozum a uvazeni at si ho necha pro sebe,nebot je docela pravdepodobne ze se trefil.ja us jich taky par dostal a svete div se jeden frajer to vi ale jak napsal skurvenych vod je tolik že si to nechava pro sebe a poslal mi odkaz na nejakej program kterym udelam treba z mola cistou hladinu.pokud to tu das do nekolika let je po super reviru,na ktery nechodim jen ja ale spoustu lidi kteri jen nemneli stesti na takovou rybu.zduvodu neprozrazeni reviru tedy musim priznat ze jsem lhar a je vic nes pravdepodobne ze pokud de o reviry tak vzdycky budu .us moc krat sem se spalil ,ale promne je to mala obet pokud revir zustane jen v tve hlavě Darku.dik za pochopeni.