Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. září 2008 ve 23:09® slimak
-
mako> ahoj, já bych na Po na jaře jel..měl jsem jet teď v říjnu ale práce mi do toho hodila vidle a zítra odjížím na pár mesíců do Reichu..tak si to snad vynahradim na jaře..kdybys měl zájem tak se domluvíme…samo že s Láďou..:))
tak se tu zatim mějte…
- Pondělí 29. září 2008 ve 20:59® misi6
-
nevite kde by se mohl vyskytovat sumec ( asi pet jich tam je ) na rybníku kde je nejvetsi hloubka tak 2 m až 2,5m před hrází a jinak je na tom rybní rákosí okolo rybníka ?? děkuji ale to asi nepocjopite ja spatne vysvetluju
- Pondělí 29. září 2008 ve 20:08® marven
-
Leonardo>delám je tak 70–100cm
- Pondělí 29. září 2008 v 19:20® Leonardo
-
ještě dotaz na délku návazce, musí být vždycky dlouhý? nebo stačí aby byl dlouhý třeba 40cm? napiště prosím jak dlouhé si děláte návazce, strašně moc děkuji za nějakou radu
- Pondělí 29. září 2008 v 18:19® Leonardo
-
dobrý den, já bych ctěl jet příští rok do Španělska, neznáte někdo nějaké cestovky které to nabízí?na přehradu Rio Ebro.
- Pondělí 29. září 2008 v 17:20® Leonardo
-
Dobrý den, nevíte prosím na kolik udic se může chytat vě Španělsku na Ebru na přehradě Riba Rocha??abych věděl jestli si mám koupit ještě jednu s multíkem
- Pondělí 29. září 2008 ve 13:06® mako
-
HaD> Jo jo, já bych do Itálie. Ale ještě jsem se úplně nerozhod. Variant je víc podle obsazení party nebo jestli budu úplně sám … S Láďou jsem mluvil, že se domluvíme začátkem roku, tak ještě uvidíme. U Itálie se trochu bojím, že můžou být na jaře povodně a vyhoříš ( to taky znáš, ne ? -o))) ), ale zas Ebro je o peletách a strachu, že Tě někdo chytne s kaprem na trojhákách …Co Ty, plánuješ něco ?
- Pondělí 29. září 2008 v 11:32® HaD
-
mako> Itálie?
- Pondělí 29. září 2008 v 9:58® mako
-
HaD> Taky si myslím … -o)) Ale letos už na bójku nebude čas. Tak ten záběr snad přijde na jaře někde venku .....
Jinak skoro vůbec nebrala bílá ryba a ani rybky v jezírku moc nežraly … asi to počasí jim nesedlo.
- Pondělí 29. září 2008 v 9:49® HaD
-
mako> až to přijde, poznáš ho
- Pondělí 29. září 2008 v 9:38® mako
-
HaD > Čus, tak ten koncák funguje. No teda funguje… za celý večer se to nezamotalo a hloubka se dá pohodlně měnit. Akorát jsem to neodhadl a udělal ho moc velkej, tak jsem to musel dát „tavrdo“. Ale jak se pozná záběr to ještě nevím .. -o)) … a ni na druhej na bójku nic.
Ae díky moc za radu !
- Neděle 28. září 2008 ve 22:42profil byl smazán
-
mako> zdarec,hele promin ze jsem ti nedal potom vedet,ale dostal jsem se k tomu az ted..JInak kontakt nevim,byl jsem tam o prazkach na dovce,tak jsem to tam zkouknul..Jinak taky at kousou
- Neděle 28. září 2008 ve 20:23® BuBu99
-
Marven zdar tak to se nedivim prace se da jeste nejak osulit ale jak je v tom zenska tak to ti nepomuze nic ta moje uz se s tim pomalu smiruje nic jineho ji nezbyde ve stredu to balim a pojedu do nedele asi po sesti letech zkusim kapra ale fousaty budou stejne priorita takove ukonceni sezony ale na vabku budu jezdit i potom
- Neděle 28. září 2008 v 19:03® chosebaits
-
Zdravím.Včera a dnes vábka a ještě nějakej sumec kouše,ale ten mobil co spadl do vody to už neroskouše.
- Neděle 28. září 2008 v 15:40® marven
-
Láďa_vydra>jel bych hned ale .........tak to nechám na jaro ještě budou brát tady tak je ještě pozlobím nebo oni mě
.
- Neděle 28. září 2008 v 15:38® marven
-
BuBu99> copak práce ženská je vtom tak není moc času ale sleduju to tu neboj horší je to z rybama ale snžím se.
- Neděle 28. září 2008 v 9:15® BuBu99
-
marven zdravim te nejak dlouho jsi sem nepsal co je moc prace
- Neděle 28. září 2008 ve 2:19® Láďa_vydra
-
marven> jedu 2.10 na Pád … ale sotva lezu tak sem na to zvědavej :-/
- Neděle 28. září 2008 v 0:01® marven
-
HaD>Lada Vydra: tak to se asi k vodě moc nedostanete ale já taky ne jen občas tak se dejte dokupy at jim dáte fousáčum
- Sobota 27. září 2008 v 18:26® Leonardo
-
Láďa_vydra> moc děkuji za tip na nabíječku, hned jsem si ji objednal
- Sobota 27. září 2008 v 16:09® sus1
-
HaD> Vrat ji tam zpátky.
- Sobota 27. září 2008 ve 13:55® HaD
-
mako> no doufám že ne, mám do konce tolik práce, že to nějak musím rychle zmáknout
Láďa: tak hezká fotka to tu jen hyzdila
- Sobota 27. září 2008 ve 12:17® Láďa_vydra
-
HaD> připrav mi ten držák a sondu . Pošlu sem jednu starší fotku co sem našel v PC
- Sobota 27. září 2008 v 9:54® mako
-
HaD> Drobný dotaz : neměl by ses kurýrovat a ne chatovat -o) co píšeš, tak to vypadá, že plánuješ marodit dýl, tak to snad není nic vážnýho .......Máš nějakýho slušnýho doktora ? Já mezitím chytil dva cejny okolo 25, tak už jsem optimista … A to už jsem to balil … Zdar a nech už ten počítač, ať si brzo u vody. Tady na Orlíku nějak ještě okouni nic, tak to ještě stihneš ne ? Ale boleni to honěj sem tam. Před týdnem mi za popem vylít skoro až na břeh ..... Měj se
- Sobota 27. září 2008 v 9:20® HaD
-
mako> kéž by…chtěl bych alespoň na okouny…díky
Láďa: ok. Snad to do tý doby nafotim. Ale zajezdit si asi moct nebudu.
- Sobota 27. září 2008 v 9:05® mako
-
HaD> Zdar, ty máš taky s tím zdravím pech … Dej se hlavně dohromady, fousači nám aspoň přes zimu povyrostou ..... Jinak dneska nevím, nevím, ranní bobkařina dopadla podle očekávání blbě a přes den se už na nastražky asi nedostanu ...... No uvidíme, třeba přijde nějaký zázrak -o) Drž se a dej se dohromady !
- Sobota 27. září 2008 v 0:09® dawe4
-
:)) jo a to DVD můžete pojmenovat „Vleže i vsedě“ … a já vám za to jednoruč zatleskám
)
- Pátek 26. září 2008 ve 23:56® Láďa_vydra
-
marven> zdar chlape
HaD> čus náměstku
kurňa asi natočíme DVD o invalidech já mám v pytli kolena a ty páteř
tak se brzo uzdrav . 1.10 jedu do Tábora tak se stavím
- Pátek 26. září 2008 ve 23:54® HaD
-
ted si par dni polezim, takze se na to muzu psychicky pripravit
- Pátek 26. září 2008 ve 23:41® dawe4
-