Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 29. září 2008 ve 23:09® slimak
slimak

mako> ahoj, já bych na Po na jaře jel..měl jsem jet teď v říjnu ale práce mi do toho hodila vidle a  zítra odjížím na pár mesíců do Reichu..tak si to snad vynahradim na jaře..kdybys měl zájem tak se domluvíme…samo že s Láďou..:))

tak se tu zatim mějte…:-)

Pondělí 29. září 2008 ve 20:59® misi6

nevite kde by se mohl vyskytovat sumec ( asi pet jich tam je ) na rybníku kde je nejvetsi hloubka tak 2 m až 2,5m před hrází a jinak je na tom rybní rákosí okolo rybníka ?? děkuji ale to asi nepocjopite ja spatne vysvetluju

Pondělí 29. září 2008 ve 20:08® marven

Leonardo>delám je tak 70–100cm

Pondělí 29. září 2008 v 19:20® Leonardo
Leonardo

ještě dotaz na délku návazce, musí být vždycky dlouhý? nebo stačí aby byl dlouhý třeba 40cm? napiště prosím jak dlouhé si děláte návazce, strašně moc děkuji za nějakou radu

Pondělí 29. září 2008 v 18:19® Leonardo
Leonardo

dobrý den, já bych ctěl jet příští rok do Španělska, neznáte někdo nějaké cestovky které to nabízí?na přehradu Rio Ebro.

Pondělí 29. září 2008 v 17:20® Leonardo
Leonardo

Dobrý den, nevíte prosím na kolik udic se může chytat vě Španělsku na Ebru na přehradě Riba Rocha??abych věděl jestli si mám koupit ještě jednu s multíkem:-)

Pondělí 29. září 2008 ve 13:06® mako
mako

HaD> Jo jo, já bych do Itálie. Ale ještě jsem se úplně nerozhod. Variant je víc podle obsazení party nebo jestli budu úplně sám … S Láďou jsem mluvil, že se domluvíme začátkem roku, tak ještě uvidíme. U Itálie se trochu bojím, že můžou být na jaře povodně a vyhoříš ( to taky znáš, ne ? -o))) ), ale zas Ebro je o peletách a strachu, že Tě někdo chytne s kaprem na trojhákách …Co Ty, plánuješ něco ?

Pondělí 29. září 2008 v 11:32® HaD
HaD

mako> Itálie?

Pondělí 29. září 2008 v 9:58® mako
mako

HaD> Taky si myslím … -o)) Ale letos už na bójku nebude čas. Tak ten záběr snad přijde na jaře někde venku .....

Jinak skoro vůbec nebrala bílá ryba a ani rybky v jezírku moc nežraly … asi to počasí jim nesedlo.

Pondělí 29. září 2008 v 9:49® HaD
HaD

mako> až to přijde, poznáš ho :-)

Pondělí 29. září 2008 v 9:38® mako
mako

HaD > Čus, tak ten koncák funguje. No teda funguje… za celý večer se to nezamotalo a hloubka se dá pohodlně měnit. Akorát jsem to neodhadl a udělal ho moc velkej, tak jsem to musel dát „tavrdo“. Ale jak se pozná záběr to ještě nevím .. -o)) … a ni na druhej na bójku nic.

Ae díky moc za radu !

Neděle 28. září 2008 ve 22:42profil byl smazán

mako> zdarec,hele promin ze jsem ti nedal potom vedet,ale dostal jsem se k tomu az ted..JInak kontakt nevim,byl jsem tam o prazkach na dovce,tak jsem to tam zkouknul..Jinak taky at kousou;-)

Neděle 28. září 2008 ve 20:23® BuBu99
BuBu99

Marven zdar tak to se nedivim prace se da jeste nejak osulit ale jak je v tom zenska tak to ti nepomuze nic ta moje uz se s tim pomalu smiruje nic jineho ji nezbyde ve stredu to balim a pojedu do nedele asi po sesti letech zkusim kapra ale fousaty budou stejne priorita takove ukonceni sezony ale na vabku budu jezdit i potom

Neděle 28. září 2008 v 19:03® chosebaits
chosebaits

Zdravím.Včera a dnes vábka a ještě nějakej sumec kouše,ale ten mobil co spadl do vody to už neroskouše.

Neděle 28. září 2008 v 15:40® marven

Láďa_vydra>jel bych hned ale .........tak to nechám na jaro ještě budou brát tady tak je ještě pozlobím nebo oni měpivo .

Neděle 28. září 2008 v 15:38® marven

BuBu99> copak práce ženská je vtom tak není moc času ale sleduju to tu neboj horší je to z rybama ale snžím se.

Neděle 28. září 2008 v 9:15® BuBu99
BuBu99

marven zdravim te nejak dlouho jsi sem nepsal co je moc pracepivo

Neděle 28. září 2008 ve 2:19® Láďa_vydra

marven> jedu 2.10 na Pád … ale sotva lezu tak sem na to zvědavej :-/

Neděle 28. září 2008 v 0:01® marven

HaD>Lada Vydra: tak to se asi k vodě moc nedostanete ale já taky ne jen občas tak se dejte dokupy at jim dáte fousáčum

Sobota 27. září 2008 v 18:26® Leonardo
Leonardo

Láďa_vydra> moc děkuji za tip na nabíječku, hned jsem si ji objednal

Sobota 27. září 2008 v 16:09® sus1

HaD> Vrat ji tam zpátky.

Sobota 27. září 2008 ve 13:55® HaD
HaD

mako> no doufám že ne, mám do konce tolik práce, že to nějak musím rychle zmáknout

Láďa: tak hezká fotka to tu jen hyzdila ;-)

Sobota 27. září 2008 ve 12:17® Láďa_vydra

HaD> připrav mi ten držák a sondu . Pošlu sem jednu starší fotku co sem našel v PC :-D

Sobota 27. září 2008 v 9:54® mako
mako

HaD> Drobný dotaz : neměl by ses kurýrovat a ne chatovat -o) co píšeš, tak to vypadá, že plánuješ marodit dýl, tak to snad není nic vážnýho .......Máš nějakýho slušnýho doktora ? Já mezitím chytil dva cejny okolo 25, tak už jsem optimista … A to už jsem to balil … Zdar a nech už ten počítač, ať si brzo u vody. Tady na Orlíku nějak ještě okouni nic, tak to ještě stihneš ne ? Ale boleni to honěj sem tam. Před týdnem mi za popem vylít skoro až na břeh ..... Měj se

Sobota 27. září 2008 v 9:20® HaD
HaD

mako> kéž by…chtěl bych alespoň na okouny…díky

Láďa: ok. Snad to do tý doby nafotim. Ale zajezdit si asi moct nebudu. :-((

Sobota 27. září 2008 v 9:05® mako
mako

HaD> Zdar, ty máš taky s tím zdravím pech … Dej se hlavně dohromady, fousači nám aspoň přes zimu povyrostou ..... Jinak dneska nevím, nevím, ranní bobkařina dopadla podle očekávání blbě a přes den se už na nastražky asi nedostanu ...... No uvidíme, třeba přijde nějaký zázrak -o) Drž se a dej se dohromady !

Sobota 27. září 2008 v 0:09® dawe4
dawe4

:)) jo a to DVD můžete pojmenovat „Vleže i vsedě“ … a já vám za to jednoruč zatleskám :-)) )

Pátek 26. září 2008 ve 23:56® Láďa_vydra

marven> zdar chlape

HaD> čus náměstku :-D kurňa asi natočíme DVD o invalidech já mám v pytli kolena a ty páteř :-(( tak se brzo uzdrav . 1.10 jedu do Tábora tak se stavím

Pátek 26. září 2008 ve 23:54® HaD
HaD

ted si par dni polezim, takze se na to muzu psychicky pripravit :-D

Pátek 26. září 2008 ve 23:41® dawe4
dawe4

HaD> tak ať ti to odsejpá já měl 150m a na to vlastně jen 1 a 1/2 ruky :-)) a za chvilku budu motat zpět …