Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 26. září 2008 ve 23:36® HaD
HaD

dawe4> :-) mě to teď taky čeká. Potřebuji vymotat z cívky 250 m šňůry, abych to řešení mohl nafotit :-)

Pátek 26. září 2008 ve 23:29® dawe4
dawe4

marven> HaD> jasně, v pohodě, nejsem nesvéprávnej jen jsem se chtěl ujistit, že jsem zkoušel správnej uzel nic víc … na tu pásku jsem si blbec nevzpoměl … měl jsem to nechat na jindy … ruka mě bolí jak čert a já se tady morduju s převíjením šňůry inu kdo chce kam … dík

Pátek 26. září 2008 ve 23:27® HaD
HaD

marven> zdaar :-) jsem upllne v hajzlu :-((

Pátek 26. září 2008 ve 23:26® HaD
HaD

dawe4> přesně jak píše marven: Uzel není tak podstatný z hlediska protáčení. To vyřešíš pouze tou páskou. Uzel k upevnění na cívku je podstatný pouze pro situaci, kdy vyvezeš na maximální vzdálenost a hrozí riziko vymotání celé šňůry. Na protáčení nemá typ uzlu vliv.

diky, taky preji uzdraveni :-)

Pátek 26. září 2008 ve 23:21® marven

dawe4> udělej na cívce jeden omot kobercovky nebo páskou z lekarničky a nemusíš řešit nějaký uzly ti to tady psali jsně a máš razem po problemu když budeš vědět jak se ten uzel menuje a bude se ti to protáčet na civce tak ti to bude h.....o platný

Pátek 26. září 2008 ve 23:15® dawe4
dawe4

HaD> zdarec tak ten uzel na cívku jsem zkoušel ale pořád se to protáčí … v encyklopedii uzlů jsem ho našel jako osový uzel … je to on že??? už mě z toho asi klepne :-)) ) jinak brzké uzdravení já si teďka užívám zánět šlachy na ruce a je to moooooc fajn :-)

Pátek 26. září 2008 ve 23:15® marven

Ládu taky zdravím

Pátek 26. září 2008 ve 23:14® marven

kurnik tady se to hemží tytuly čus Davide

Pátek 26. září 2008 ve 23:11® HaD
HaD

Láďa_vydra> zdar ministře!

Pátek 26. září 2008 ve 23:08® Láďa_vydra

Leonardo – koukni tady na tu nabíječku www.lodniobchod.cz

Pátek 26. září 2008 ve 22:58® HaD
HaD

mako> doufám, že to bude šlapat :-) S pražskou vábničkou to vypadá bledě. Z trvalého sezení u PC mi odešla krční páteř a dneska sem si poležel v nemocnici na kapačkách. Zatím vůbec netuším, co mě čeká. Uvidíme.

Pátek 26. září 2008 v 18:58® sgt.mooody

misi6>Tak to je snad jasný že je souboj se sumcem nádhera:-) jeto nezapometelnej zážitek.Natož když si na lodičce.

Pátek 26. září 2008 v 17:57® BuBu99
BuBu99

malovec ja taky ne to by bolelo

Pátek 26. září 2008 v 17:48® Malovec
Malovec

BuBu99> to jo hned je venku :-D taky se mě letos jedna povedla ale sumčí hmat jsem na ni radši neskoušel :-D :-D

Pátek 26. září 2008 v 15:05® BuBu99
BuBu99

zdar tak dneska jsem byl s kamosem na tri hodky vabit sumec ani jeden ale chytil jsem tri stiky chytal jsem na mensi karasky od zacatku sezony jsem pri vabeni stiku nechyt a dneska tri to si clovek moc nezataha na 70kg snuru

Pátek 26. září 2008 ve 14:47® mako
mako

mannice> Díky moc, máš pravdu, zapoměl … Ale ode mě je to skoro 45 minut autem … -o))))

Není tam náhodou nějaký telefon, abych si ověřil, co přesně mají ?

Ještě jednou moc díky a ať koušou !

Pátek 26. září 2008 ve 13:46profil byl smazán

mako> Strakonice jsi zapomel,je to kousek od Orliku docela bych rek..Tak mas rybarskou prodejnu a nasel jsem ji i ja a to jsem tam byl poprvy..Jedes po ty hlavni od kauflandu do centra a kdyz uz prejedes Otavu dej se na pozor myslim ze druha zatacka do leva a uvidis tam ukazatele,lidi ti poradej.Je to v panelaku ze strany..

Pátek 26. září 2008 ve 13:16® mako
mako

Ahoj, nevíte prosím někdo v regionu Tábor, Písek, Milevsko a okolí o sádkách, kde by se dali v sobotu dopoledne koupit sumcový nástražky ? Chci v sobotu večer ještě prubnout Orlík, ale už nebude čas na nástražky standardním způsobem …

HaD > Spoléhám na Tvůj tip a předem moc děkuju !! PS : Už mám tu podlahovou izolaci a vyrobím toho koncáka … -o))

Pátek 26. září 2008 ve 13:03® mako
mako

Zdar, tak včera jsme s Ferem využili asi posledního volnějšího dne a zkusili ještě Labe. Trocha matematiky : 1 x vyvazovačka + 3 x bójka = 4 x ani ťuk .....

Ale jeden pěkný osobáček přece jen padl – naložení všeho cajku do auta včetně zborky / razborky lodi za 15 minut !!

Pěkný večer, až na neochotu fousáčů spolupracovat

Pátek 26. září 2008 v 10:07® HT
HT

Leonardo> nevymýšlej nesmysli s autobaterkou a kup si nejméně poloautomat,který ti nabije na požedovaný prod a vipne se,ne takovou baterku seženeš nabíječku už od 800.-kč možná i levněji.

Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:46® Leonardo
Leonardo

hajan> já právě nemám žádnou nabíječku a proto jsem se ptal jestli jde ta baterka nabít jen pomocí těch 2 káblů: červený kábl a černý kábl a napojit to do autobaterky, tak jestli se ta baterka takhle dá nabít? a prosím ještě jestli nevíte jak dlouho se takhle nabíjí baterka?:-)

Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:15® h.simunek

Zdravim,může mi někdo poradit,jestli se nechá metoda koncového splávku nahazovat? a pokud ano tak jak.Dík

Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:14® hajan

Leonardo> Právě záleží jakou tu nabíječku máš. Automatika po chvíli zjistí v jakým stavu baterka je a začne nabíjet určitým proudem pro baterku nejoptimálnějším. Čím víc se baterka dobíjí, tím postupně klesá nabíjecí proud … až na nulu. Takže to můžeš mít připojený třeba tejden a nic se baterce nestane. Jestli máš obyč nabíječku, dává se předřadný odpor (třeba žárovka), aby si dosáhl požadovaného nabíjecího proudu. Ale pak to chce hlídat, abys nepřebil. Dobře nabitá baterka by měla mít okolo 13–13,2 V ??

Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:00® Leonardo
Leonardo

hajan- já tomu moc nerozumí, ale je na tý baterce napsaný 12V, 7,2AH , myslíš ted aže by to šlo nabít tou autobaterkou? a nevíš prosím jak dlouho se to tak bude nabíjet s tou autobaterkou? moc děkuji

Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:43® hajan

Leonardo> Teda jestli to není gelovka.

Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:42® hajan

Leonardo> Jestli máš automatiku, tak určitě jo. Jinak by se baterka měla nabíjet desetinou produ, tj. cca 0.7A.

Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:26® Leonardo
Leonardo

Dobrý den, mám takovouhle baterku, nevíte prosím jestli by se dala nabít od autobaterky z auta?

www.grundik.cz

Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:12® misi6

mě by zajimalo jak by mi zabral takovy sumec přes 150 cm

Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:10® Leonardo
Leonardo

sgt.mooody> ještě čekám, co napíše dawe4 ,ale asi až bude čas, tak tam zkusím dát ten HaDův uzel a ještě to přelepím páskou a musí to už držet, jinak, do tý cívky asi vyvrtám 2 dírky a přivážu to do těch dír a to už bude držet 100pro:-D

Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:08® misi6

a je pěknej souboj se sumcem ?