Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. září 2008 v 16:50® sgt.mooody
-
MadMack> Já vim tenhle pěknej klacík važí skoro kylo
- Pondělí 22. září 2008 v 16:40® Leonardo
-
www.youtube.com nezdá se vám tohle vábení nějaký divný? já mám stejnou vábničku a dělám to jinak a když jsem to takhle zkusil taky tak to ani pořádně nešplouchlo.
- Pondělí 22. září 2008 v 16:35® MadMack
-
sgt.mooody> tak začni posilovat, tohle je pěkně těžká lešeňovka
- Pondělí 22. září 2008 v 16:25® sgt.mooody
-
HT> Tak pozor at tě nevicucnou
u nás na potoku jich je dost,tak to naně příště taky skusim ale letos už žádnou velkou výpravu na fousáče dělat nebudu neni naně počasí,i když někteří ještě sumíky tahaj pořád.Já si naně povyrazim zase až příští rok
Budu si naně kupovat nový pěkný proutky,hledám tenhle typ už pěkně dlouho a dneska jsem ho našel tak si je budu obědnávat.
- Pondělí 22. září 2008 v 15:08® Leonardo
-
HT- děkuji, zkusím tu pijavku jak ji seženu
- Pondělí 22. září 2008 ve 14:17® BuBu99
-
HT ja mam tel kontakt maji je v Praze ve Kbelich kdyz budes chtit poslu ti tel.7kc jedna ale nevim jestli je to ten samej druh
- Pondělí 22. září 2008 ve 12:34® mako
-
HT> Já je tenkrát koupil jako koňský a měli je někde klasicky v sortimentu v rybářství. Bylo to někde tady v Praze, mám pocit, že v Podolí … A mě tedy nefungovali, dokonce mě naštvali a píchnul jsem na ten druhý jednohák pod nima plotici a záběr záhy přišel. Ale záleží asi jak kde a jak kdy …
- Pondělí 22. září 2008 ve 12:24® HT
-
Silumarkus> Ne,ani nevím kde by se dali sehnat a navíc jsou myslím chráněné.
- Pondělí 22. září 2008 ve 12:22® Silumarkus
-
HT – diky a zkousel jsi to i na ty lekarsky a nebo konsky?
- Pondělí 22. září 2008 v 11:58® HT
-
mako> to já mám zase jinou zkušenost,90% záběrů šlo na ně,ale pozor jsou dva druhy,těmto říkají Nadáje,mají jen jednu přísavku a bezproblémů mě vydrželi čtrnáct dní na háčku,samo že v lednici.
- Pondělí 22. září 2008 v 11:31® mako
-
HT> na pijavice jsem to zkoušel myslím před dvěma roky a nebylo to znaterlně lepší než na ryby nebo rousnice a navíc my pak vylezli do lednice a narazila na ně maželka … -o)))
- Pondělí 22. září 2008 v 11:12® HT
-
Silumarkus> Sháním je na Slovensku,tam je vozí Maďaři.Letos to bylo o ničem,měli je jen párkrát.
- Pondělí 22. září 2008 v 11:08® Silumarkus
-
HT – a kde se daji sehnat? jestli to neni tvoje tajemstvi
- Pondělí 22. září 2008 v 10:46® HT
-
sgt.mooody>neboj nic to není,jen si trošku cucnou a jsou plný.
- Pondělí 22. září 2008 v 7:12® FInnnp
-
hupr.Ty jsi mě zřejmě vůbec nepochopil.
- Pondělí 22. září 2008 v 6:56® siluri
-
Pani,tiez by som chcel mat na ryby tolko casu a moznosti..
A teraz vyslovene ZAVIDIM!!!
- Pondělí 22. září 2008 v 6:18® sgt.mooody
-
HT> Tak bacha at te ty pijavice nekousnou
- Neděle 21. září 2008 ve 22:37® Bandog
-
FInnnp>nezapomen mi poslat tem creck na ten vir a pamatuj na mne s Ohři
- Neděle 21. září 2008 ve 22:33@ ???
-
bandog
- Neděle 21. září 2008 ve 22:25® Bandog
-
hupr>Je to tvůj nazor,ja ti ho neberu a co se tyče tych důkazu tak přijed přišti rok na zavody sumcove na slov.nebudou na Slepčanoch ale to se bude včas vedet,co se tyče vyběru ja mam rad řeky a extrem takže na Po jezdim nejradeji,že se tobě neliby to je jen tva věc,ja jsem u vody taky hodne ale to je jedno a tvemu klukovi přeji hodne ryb a důfam že nezdedi tvoji povahu…nestojiš mi zato hupre
- Neděle 21. září 2008 ve 22:18@ ???
-
flnnnp-dostanes medajli za pricmrndavani a lezprdelkovani......kdyby vsicni obetovali rybam tolik casu a energie jako ja tak cely narod zere hlinu nebot vsichni budou furt na rybach,to je muj nazor a znam lidi co toho pro to aby mohli sedet u vody delalaji 100krat vic
- Neděle 21. září 2008 ve 22:12@ ???
-
bandog-furt je lepsi skodit strankam ,nes rybam!kolik sem nachytal kdys to slo nejlip nevim ,as tak ecHt evidovany to nemam,ikdys je pravda ze si pamatuju delky ryb mych i tech co chytil kamos pred 10 lety.ebro se s PO urcite srovnat neda .jedu tam jen jako zahajovacka a ukoncovacka sezony .na PO se mi nelibi.ja nejradeji vemu mapu evropy najdu si nejakou reku nebo prehradu a tam jedu .tim že si vyklepal za 3dny 51 ryb mne neohromis ,muj kluk ma 6let a vyklepal si 140 to je vec ktera mi veme dech .ja sem takova povaha ze kdys vidim jak nekdo kolem sebe kyda hnuj neco stim udelam .tva prezentace vemne vzbudila potrebu reagovat .a nejen vemne .pokud mas fotky nebo padny dukaz toho ze to co si tvrdil je pravda verejne se ti omluvim ale pokud ne mas očem premyslet.
- Neděle 21. září 2008 ve 22:12® Bandog
-
FInnnp> Nemaš zač,pomoct to je samozřejmost u mne to by si už za tu dobu mohl vedět.
- Neděle 21. září 2008 ve 22:04® FInnnp
-
Luboši dej jim.Dneska ještě jednou dík za ten Caravan.Pak už by jsme ho nevytáhli.
- Neděle 21. září 2008 ve 21:51® Bandog
-
hupr> ja ti přeji hodne uspěchu,ja toho jezdim podle mich možnosti a schopnosti,ale když jinak nedaš tak do mne,ja jen že takovi jak ty a par škodi tym strankam a to je jen můj nazor,tak vesele do mne,jezdim většinu solo a Ebro s Po se ne da srovnavat,ja mam na Ebru za 3dni-51sumcu na vabku a nemam zapotřebi jse s tim chlubit,pane,
- Neděle 21. září 2008 ve 21:44® FInnnp
-
hupr.Ty zřejmě nevíš o čem rybařina je a to je ten problém.
- Neděle 21. září 2008 ve 21:36@ ???
-
bandog-nehraj si na ukrivdeneho,daš tam fotky 3 zmasenych ryb kecas zes je pustil a divis se ze te vsichni fakujou?na co si to hrajes?vim ze stim zavistivcem si myslel mne!muzu te ujistit ze ti zavidet nemam co na ebru us sem byl pred osmi lety poprve ,od te doby kazdy rok 2krat nikdy sem tam pod 25 kusu ryb nenachytal.pojezdil sem celou vychodni evropu za sumci a nachytal sem vzdycky.chytam jen vabku (90)procent.ryby pod 150 skoro nefotim ,unas mam tento rok us ke 200rybam pres 130 CM.nebrečim nefnukam chytam sam max s dalasem.taky obcas rybu beru ale max metrovou.nejde o zavist ,si tvrda palice co nedokaze priznat pravdu.kdybys napsal zes je vzal na zradlo ale jinak takove ryby poustis nikdo te neresil.TH-si to posral taky sam stačilo rict jak to je a nikdo by nerek ani popel.
- Neděle 21. září 2008 ve 21:35® slimak
-
HT> tak ty bych potřeboval jako sůl..
někde je sbíráš nebo kupuješ??
- Neděle 21. září 2008 ve 21:29® HT
-
Leonardo> jinak letos se mě nejvíce dařilo na tuhle nástrahu.Původně jsem to nechtěl zveřejňovat,ale šupnu to sem
- Neděle 21. září 2008 ve 21:23® HT
-
Bandog>Taky pěkné foto ještě jsem ti něco šoupnul.