Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. září 2008 ve 21:13® Bandog
Bandog

HT>Foto pěkny,doufam že jsem ti to poslal dobře taky a co se tyče Mrku tak jsem nemyslel všechny,ale ty zavistlive individua

Neděle 21. září 2008 ve 21:09® HT
HT

Leonardo> to je jedno,hlavně něco živého.Ty rousnice taky stačí.

Neděle 21. září 2008 ve 21:09profil byl smazán

snorkii>

HT> Kluci diky za radu,ja ji distak jeste zbrousim a ztencim kdyz nebude pukat..Ted jsem se bavil s Bubu88 a budu mu posilat zvuk moji prvni vabky ktera vypada mnohem mnohem hur..No uvidime..Treba mate pravdu,nebo ne.JO byl jsem na rybach a soused chytil candata 78cm..A ja nic..Koukal jsem jak vul:-D

Neděle 21. září 2008 ve 21:03® Leonardo
Leonardo

HT> já jsem tam měl letos poprvé pěknej záběr na trhačku, akorát jsem neměl ještě pořádnou výbavu a měl jsem vlasec 0,40mm , tak jsem ho nezasek, ale byl to pěknej záběr, valil přez brzdu, ale příští rok jim dám za uši:-D , a prosimtě co používáte za nástrahu ,pri vábení na Vranově? stačí rousnice?

Neděle 21. září 2008 ve 20:59® HT
HT

Leonardo> Letos jsem tam byl jen jednou,spustili jsme člun na Chmelnici a jeli směren k hrázi,měli jsme slabí motor tak jsme se dostali jen 6 km od tamtud,ale chtělo by to dál do větší hloubky,hlavně teď na podzim.Příští rok bude benziňák tak to projedu celé.

Neděle 21. září 2008 ve 20:53® Leonardo
Leonardo

HT> a prosimtě ty to chytáš u přehrady nebo až tam někde vzadu? já se na ně totiž vyzbrojuju, koupil jsem echolot a až bude čas, tak to tam chci zkusit:-)

Neděle 21. září 2008 ve 20:48® HT
HT

Leonardo> Byl jsem tam minulí týden,ve čtvrtek,Horko jak sviňa,slunko pálilo do ksichtu a voda byla jako krupicová kaša obarvená nazeleno.V tu dobu se teplota vody zvedla o tři stupně,tudíž to celé stálo za prd.Vytahli jsme jen jednu metrovku,jinak se nic pěkného nezvedlo.Teď až se trochu ustálí počasí by to mohlo být lepší.

Neděle 21. září 2008 ve 20:43® Leonardo
Leonardo

HT- prosimtě, jak berou sumci na vábničku na Vranově? Berou tam na ni ještě vůbec?:-)

Neděle 21. září 2008 ve 20:37® tomchamik
tomchamik

HT,dávej fotky,aspoň se je na co podívat.Sice tě tu taky může někdo taky sepsít,ale je to tu rozhodně kultivovanější než na Mrku.

Neděle 21. září 2008 ve 20:34® HT
HT

Bandog> Jo nejsou tam všichni špatní,bylo by nesprávné házet je do jednoho pytle,ale jsou tam lidi kteří se vyžívají v tom že do tebe můžou rýpat,nejhorší je to že je to ze závisti.Úplně jsem se tam smazal a chodím teď sem.Tady je to aspoň na úrovni,jinak ty stránky nejsou špatné jen ti rýpalové jim škodí.

Neděle 21. září 2008 ve 20:14® Bandog
Bandog

HT> Kamo,tak tim jsem si taky-tam prošel a tam už nedam nikdy nic,zavist to je nejhorši nemoc a klidne bych si troufnul hadat kdo to byl…ale nestoji za řeč.

Neděle 21. září 2008 ve 20:03® snorkii
snorkii

TH-čau chlape, docela tě chápu.Nechápal jsem proč se tam do tebe tak pustili, právě jsem byl rád,že jsi tam dával fotky. No jo, každej je nějakej..

Neděle 21. září 2008 v 19:51® HT
HT

Bandog> a kde máš nějaký email,pošli do SZ

Neděle 21. září 2008 v 19:38® Bandog
Bandog

HT> MRK???nema uroven a jsou tam…klidne mi to posli,ja budu kontrovat

Neděle 21. září 2008 v 19:22® HT
HT

Bandog – Jestli chceš na email ti něco pošlu,ale zveřejňovat už nic nebudu,nedávno jsem se setkal s hodně závistivou reakci na mé úlovky,bylo to na konkurenčních stránkách.Od té doby žádná fotka,tady na Chytej je to sice jiné,ale už jsem se zařekl.

Neděle 21. září 2008 v 18:34® lucioperce69
lucioperce69

Zejtra to pojedu asi naposle zkusit na bojku na labe při poslední vábničkový výpravě sme otipovali jedno docela nadějný místo, je fakt že od tý doby se rapidně změnilo počasí, ale rozloučit se stou letošní sezonou jít musim. Nebyla nejhorší, ale uritě mohla bejt lepší chytil sem si letos nejvíc sumců, ale nedostal sem se přes 110. Možná zejtra 9-) i když tomu nevěřim

Neděle 21. září 2008 v 18:34® Bandog
Bandog

HT>hod tady něco z našich vod,nemusi to byt obr

Neděle 21. září 2008 v 18:30® Bandog
Bandog

HT>je to věc nazoru,každy ma možnost sve volby,ale mne vyhovuje spiš chytani venku,to neznamena že tady nejsou,asi by sme koukali jaci krasavci nam plujou tady,pro mne je vikend malo na ryby a každy den to balit a tahat ten cajk to neni pro mne,proto jezdim ven a Ebro bylo nadherny tak 5let spatky

Neděle 21. září 2008 v 18:21® HT
HT

Bandog – tak trochu s tebou souhlasím,venku je víc ryb než u nás a to nemluvím o velikosti.Se nedivím že vábka teď nic to počasí je hrozné,ale určitě to bude lepší a uvidíš že se úlovky dostaví i u nás.Letos jsem byl na Ebru a nedopadli jsme dle očekávání,jinak letos mám od nás dos ryb,nebyli sice tak velké jako z Ebra ale´na naše vody byli pěkné.

Neděle 21. září 2008 v 18:16® HT
HT

mannice – Taky si myslím že ta vábka by měla mít užší hlavu nebo lépe řečeno tenší,ale to že je dřevo měkké to problém není.

Neděle 21. září 2008 v 18:14® Bandog
Bandog

HT> kdo se pta,někdy se něco dozvi.ok.dnes jsem byl po delši době na domaci vodě na vabke a musim konstatovat,že pro mne je lepši makat a pak vyrazit do ciziny,rano zima-vitr a odpoledne pomalu leto,jeden zaběr na rousny a u lodě se vypnul odhadem do metra max.zlaty Po sice těžka voda ale mam tam daleko vic zaběru než tady.

Neděle 21. září 2008 v 17:04® snorkii
snorkii

mannice:ahoj chlape, nechci ti kazit radost, ale obávám se, že s tou vábničkou moc dobrý vábení nebude. Třeba se pletu, ale podle mě by ta hlavička měla být daleko užší a to dřevo je měkký. Ale jinak je pěkná, třeba na ni něco chytneě

Neděle 21. září 2008 v 15:15® HT
HT

Bandog – já to nemyslel taky že se tím chlubíš,jen mě zarazila ta voda a pěkné počasí,tak jsem se pro jistou zeptal.

Neděle 21. září 2008 ve 14:33® chosebaits
chosebaits
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img20203.jpg
Neděle 21. září 2008 ve 14:14profil byl smazán

Kluci omlouvam se vam,ale nemohl jsem ho najit:-(( ..Mam jich v jeirku plno,ale ten nevim kam se podel..Ze by ho sezrali kocky to se mi nezda..Snad tam je,distak ho dofotim az budeme mit hostinu.Zatim posilam sumecka 30 kteryho jsem aspon vyfotil..Skoda no,ted si budete myslet ze kecam:-(

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img20202.jpg
Neděle 21. září 2008 ve 14:13profil byl smazán

Kluci omlouvam se vam,ale nemohl jsem ho najit:-(( ..Mam jich v jeirku plno,ale ten nevim kam se podel..Ze by ho sezrali kocky to se mi nezda..Snad tam je,distak ho dofotim az budeme mit hostinu.Zatim posilam sumecka 30 kteryho jsem aspon vyfotil..Skoda no,ted si budete myslet ze kecam:-(

Neděle 21. září 2008 ve 13:49profil byl smazán

a co jsem pouzil na vyrobu?Pomoci pilky na zlezo,dlata,pil­niku,a smirgl..Celkem narocny v takovejch podminkach delat:-D

Neděle 21. září 2008 ve 13:47profil byl smazán

Ahoj lidi,mel jsem chvilku,tak jsem si vyrobil novou vabku jete neni nalakovana,ale rekl bych ze na to ze je druha v mym poradi,tak celkem uspech.Me se libi,hlavne je primo do ruky:-D ..Trumena jdu vyfotit tedka teda kuli vam..

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img20200.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img20201.jpg
Neděle 21. září 2008 ve 13:35® chosebaits
chosebaits

Nemohu to odeslat,tak máte smolíka.