Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 11. září 2008 ve 20:28® Piranha
Piranha

mannice> no tak to nevim jestli je to na sumejse jeste.Zari beru jako nej, ale konec rijna uz nevim nevim.

Čtvrtek 11. září 2008 v 18:47® Leonardo
Leonardo

Dobrý de, chtěl jsem se zeptat jaké máte úspěchy, když chytáte sumce ze dna s podvodním splávkem?jaká je nejlepší nástraha na podvodní splávek? děkuji

Čtvrtek 11. září 2008 v 17:44® dawe4
dawe4

zdravím …není tu někdo z Jižní Moravy (Vyškov, Brno a okolí) kdo by mě přibral občas s sebou na ryby (rozuměj sumíky) spoluúčast na PHM a společných nákladech samozřejmá … mám málo příležitostí, kamarády kapraře – masaře a také bych se rád něco přiučil … díky za odpověď nebo tip

Čtvrtek 11. září 2008 v 16:18profil byl smazán

Piranha> Hele trosku predbehnu cas,tak jsem si objednal 2pruty 3m-300g.2 navijacky co jsem tu zminil,vlasec 500m 30ka,pletenku,pod­vodni splavky a kacenu,jeste naky drobnosti na rybycky a tak dale..Takze myslim si ze by jsme mohli vyrazit drive..Myslim ze 26–29.rijna je idealni jeste podle pocasi..Tak dej vedet,a kdo jeste jede?

Čtvrtek 11. září 2008 v 15:16profil byl smazán

Kluci hele myslíte si,že je optimální prut o délce 3m?záťež je 300g,a potom naviják s přední brzdou,8 loži­sek,hliníková cívka.Co vy na to?Šlo by to?jen tak stručnej názor..Díky

Čtvrtek 11. září 2008 ve 14:54profil byl smazán

Piranha> Určitě by to šlo,stačí se jen dohodnout na nákym přijatelnym datu a hlavně na lokalitě.Pojedu rád,3.řijna si kupuju na vydělaný peníze náký pruty na sumce 2,7m cca a náky navijáčky k tomu,ale určitě ne nic extra.Tak by jsme se mohly vidat..

Čtvrtek 11. září 2008 ve 14:14® HaD
HaD

KucaPce> zkus dát pod trs rousnic (asi 5cm) menší trojháček (Owner Black 2/0)

Čtvrtek 11. září 2008 ve 13:20® KucaPce
KucaPce

Tak jsem včera byl zase zkusit sumíky, ale měl jsem hodně promarněných záběrů, že mi to šlo až přez brzdu, ale ty parchanti mi to tahali asi za konec žížaly. Musím na ně něco vymyslet.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19985.jpg
Čtvrtek 11. září 2008 v 7:09® Piranha
Piranha

mannice> ok to klidne, jinak na trhacku nic moc neni treba kacena, bojka tu ti dam a zavaziho je podel brehu mraky.Haky mas a 200g torpilku taky koupis za babku.

Středa 10. září 2008 v 19:37® HT
HT

Pádík – když tak se ozvi,sjel bych tě zkontrolovat.Zítra to jedu proklepat na Vranov tak uvidíme.

Středa 10. září 2008 v 19:28® Pádík
Pádík

HT – jasně že platí. Teď jedu na Orlík a ještě v září chci zajet na jih. Pokud do toho přijde ta Pálava, tak mě doma zřejmě nakopou pod záda.

Středa 10. září 2008 v 18:00® mako
mako

HaD > Ale když nemáš garáž a navíc sborka / razborka je max 20 min od příjezdu k vodě .......

Středa 10. září 2008 v 15:58® mako
mako

HaD> Normálně je to v pohodě, ale jak se ti za zadkem točí parník, tak nevíš, jestli se dřív držet nebo vylejvat vodu .....-o))

Středa 10. září 2008 v 15:12® yerrx
yerrx

Taz66> hlubina privlac je privlac s lode v jakekoli hloubce, mas to v radu

Středa 10. září 2008 ve 14:28® Taz66

cuzz mam takovej dotaz:D na nekterych revirech je povolena hlubinna privlac a na jinych ne… jenze sem nikde nenasel zminko o tom kdy se vlaceni bere jako normalni privlac a kdyz je to hlubinna… Bere se jako hlubinna privlac kdyz taham woblera za lodi nebo je to omezeny rozmerem nebou hloubkou nebo jak??

Středa 10. září 2008 ve 14:08profil byl smazán

Piranha> Aha,no ja teda na trhacku nic nemam:-D .Musim chvilku pockat az si poridim,naky veci primo jen pro sumaky.Jinak prave my budem asi kupovat lodku,tak se nekdy muzem dohodnout a muzes s nama na lodku do hrenska na vabnicku..

Středa 10. září 2008 ve 13:37® Piranha
Piranha

mannice> Ja z UL.Jel bych uz mne 3× kamosi zarizly ale jedine na trhacku na vabku nemam lod.Mam clun a ten staci tak na zavezeni.Sice uveze 215kg a je pto 2 os + dite ale proste na vabeni to neni.Mozna tak pro jednoho :-D

Středa 10. září 2008 ve 12:26® HaD
HaD

mako> :-)) ) no po pravdě by se mi z ní moc vábit nechtělo, i když stabilitu jistou má :-)) ))

Středa 10. září 2008 ve 12:06® mako
mako

Tak včera moc hezká výprava na nové a fakt pěkné fleky. Zvedalo se ryb dost a pár i větších, ale kousnul jedinej veleobr. ( Prst ukazuje velikost nástražní ryby -o)) )

HaD > Tady ještě slíbená fotka lodi v „plný palbě“ -o))

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19977.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19978.jpg
Úterý 9. září 2008 ve 22:45® Láďa_vydra

vasek.sladek> Ahoj na Ebro jezdím málo … mě to tam moc nebaví , jezdím radši na Pád do Italie .

Úterý 9. září 2008 ve 21:26profil byl smazán

Cauky kluci nejste nekdo z okoli Decina?Nevzal by me nekdo s vama na lov sumcu?Potreboval bych to od nekoho okoukat,jak vabeni,tak vse..Diky

Úterý 9. září 2008 ve 20:33® sgt.mooody

Leonardo> Podle mě je to jedno jestli chytáš na slimáky a nebo na rousnáky:-) myslim si že když jsou sumci při chuti a narazí na tu žížalu tak ji sežere stejně jako toho slimáka.

Úterý 9. září 2008 v 19:35® Leonardo
Leonardo

dobrý den, mám dotaz, chytl jste někdo ubec nějakýho sumce na ty slimáky?:-)

Úterý 9. září 2008 v 19:31® chosebaits
chosebaits

Tak dnešní klepačka dopadle hodně špatně.Jen jeden záběr do prázdna a to ještě né na muj prut.

Úterý 9. září 2008 v 15:57® Kokeš

Budte pozdraveni páni sumcaři jsem tady novej a chtěk bych poradit jedu do IT do oblasti kolem města Mantova .Poradí někdo kde tam koupim rybařskej lístek.

Úterý 9. září 2008 v 0:05® HT
HT

Pádík – to jsem rád že si tu taky,ti od vedle mě sakra vytočili,jinak pompo to tipl správně tak jak to bylo.Co to jaro platí to?

Pondělí 8. září 2008 ve 20:20® Malovec
Malovec

sakra chlapi nechtěli by jste natočit dvd jak napíchnou slimáka? :-D :-D trošku taky přemejšlejte a na něco si přijděte sami mě by to snad ani nebavilo kdybych si všecno přečet a všechno po někom opakoval , nic ve zlém ale trošku tý inprovizace je nutnost

Pondělí 8. září 2008 v 18:06@ ???

…a slimáky a rousnice dáváte s podvodním splávem nebo jen tak na dno?

Pondělí 8. září 2008 v 17:56® Leonardo
Leonardo

Pádík> a kolik bys jich dal na jeden jednohák?

Pondělí 8. září 2008 v 17:50® Pádík
Pádík

Leonardo – na třetí trojhák zpravav 3, na druhý z leva 2 a na ten poslední 5. Jinak se to motá.