Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 6. září 2008 ve 21:04® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody -Už na laby žerou-viz.muj lov.

Sobota 6. září 2008 ve 21:03® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody -Je to blbý,ale k vodě.Koukni do muj lov,tam jsem s kamarádem na fotce a jsou tam ty naši sumečci z dvoudení super lapačky.Je my právě divný,že na laby nejdou,protože u nás tak měsíc nekousali a ted najednou koušou jako blbý.

Sobota 6. září 2008 ve 20:48® sgt.mooody

chosebaits> A kam naně chodíš?Já se jedu zejtra ráno podivat na Labe jestli by nepřišlo aspon náký miminko,tak uvidim.

Sobota 6. září 2008 ve 20:45® chosebaits
chosebaits

sgt.mooody za hodku jdu na rousnice a když to dobře dopadne,tak jdu ráno klepat a doufááám ,že budou ještě tak žravý jako poslední dva dny.

Sobota 6. září 2008 ve 20:34® sgt.mooody

chosebaits> Pokrop si hadicí zahradu,natáhni na baterku něco červenýho aby baterka svítila červeně,a večer di naně:-)

Sobota 6. září 2008 ve 20:14® chosebaits
chosebaits

yerrx- Ještě tak 14 dní pujdou brambory ze země ven a možná i ty rousnice,ale to je pozdě.Elektřinou to jde,ale prej dlouho nepřežijou,tak doufám že baterka večer v trávě bude dobrá.

Sobota 6. září 2008 v 19:59® yerrx
yerrx

bud bez kopat brambory nebo si porid elektriku:D:D

Sobota 6. září 2008 v 19:52® chosebaits
chosebaits

Tak schválně kouknu sem,jes tli koušou fousáči všude a čtu že labe vubec nic.Na jedné vodě jse fousáči po měsíci doslova zbláznily a ted prozměnu nejsou zase rousnice.Máte někdo zaručenej recept na rousnaky krom obchodu??

Sobota 6. září 2008 v 18:25® Bandog
Bandog

HaD-Tak tohle byla sestava na tych zavodech Slepčany,Svk.

Sobota 6. září 2008 v 18:22® Bandog
Bandog
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19931.jpg
Sobota 6. září 2008 ve 13:33® sgt.mooody

petfiku> Hm tak toje špatný já se tam jedu podivat zítra,tak uvidim jestli příde aspon miminko.

Sobota 6. září 2008 ve 12:14® petfiku
petfiku

Včera Labe a  vůůůůůůbec nic :-(

Pátek 5. září 2008 ve 13:31® cormoran
cormoran

mako> Ahá, to bylo chytrý:)

Pátek 5. září 2008 v 7:06® mako
mako

Láďa_vydra> Moc hezký fotečky … Hned bych taky jel, ale letos už rybařiny moc nestihnu, tak doufám, že to jaro vyjde.

Pátek 5. září 2008 v 6:36® sgt.mooody

petfiku> At ti koušou!Petrův zdar

Pátek 5. září 2008 v 6:33® sgt.mooody

petfiku> Hm tak díky moc.Já jinak než ze dna sumce nechytám,tak uvidíme:-)

Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:57® petfiku
petfiku

sgt.mooody> dnes jsem se byl jen podívat tady u nás a nějakej kořen včera 3 mimča a prej celý minulý týden to šlo. Chytal jen ze dna na menší ryby , ale byl spokojenej. Já jedu zítra na člun, snad půjdou. Tak ať se daří!!!!!!!!!:-1

Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:40® sgt.mooody

petfiku> Supr dikes za odpověd:-) Uvidim jestli budou brát tady.Já je chytám u Lysí

Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:35® petfiku
petfiku

sgt.mooody> Nevim jak u vás, ale tady na pardubicku na Labi ještě vousáči jdou. :->

Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:31® sgt.mooody

Mám dotaz,nebyl tedkon někdo někdy na Laby?Přemýšlím že bych se tam ješte kouknul jestli bych ještě nevymodlil nákýho toho fousáče.Ale nevim jak to tam jde tak abych tam jel aspon s nákou nadějí:-)

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:32® sgt.mooody

Podivejte se někdo na tuhle ptákovinu já z toho nemůžu:-D www.youtube.com

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:30® Láďa_vydra

SETR ONDRA> Nahoře u Pavla

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:30® Láďa_vydra

rychlý franc> to jedeš autem nebo jak??

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:19® rychlý franc
rychlý franc

ahoj lidi, potřebuju se zítra dostet na sraz, jenže nevím, jak dojedu z Ostrova N.O. k tomu rybníku, kde se koná, můžete mně někdo informovat prosím

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:11® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Láďa_vydra> No jede s kočkou a ještě čtyři koně :-)) já až příští rok ale začnu zase u Frantíků už vím co a jak a mám vyřízený vše pro loď,akorád to budu prodlužovat,než se píchne :-)) no a co na Ebru je už snad všechno zakázaný né,a byl si nahoře nebo dole?

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:07® Láďa_vydra

SETR ONDRA> hi hi … to sem taky zvědavej já v čechách ještě letos nesmočil prut :-((

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:06® Bandog
Bandog

HT>Jestli tu vodu znaš tak jo,už jsem tam videl frajeri i slabšim!!!

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:05® Láďa_vydra

HT> Pokuď nechceš jezdit daleko a bude normální stav vody tak ti 5 bude stačit

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:04® SETR ONDRA
SETR ONDRA

Láďa_vydra> Jinak snad už konečně v zimě přijedu pro tu loďku,peníze už jsou ale čas není,jen po večerech jsem občas zajel zaťukat,ani bojku jsem nevyslal.Příští rok jim všechno vrátím :-)) Jarda jede 20.9.tak jsem zvědavej jak dopadne peleťák :-))

Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:03® HT
HT

Zdravím vás,mám dotaz na ty co jezdí na PO,je tam opravdu třeba silný motor nebo by stačila i 5HP.Dík