Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. září 2008 v 10:03® mako
-
yerrx> Tak to máš recht -o))) Ale znáš to s tou kovářovic kobylou ne ? Já mám tak starej notebook, že v době jeho výroby ještě táhli vltavou lososi …
- Středa 3. září 2008 ve 21:27® yerrx
-
mako> tos hochu ale pdflak:) podle povolani hadam ze by sis s tim mohl pohrat trochu vic…
- Středa 3. září 2008 v 19:00® Leonardo
-
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s udicí VMF GRIZZLY?? děkuji
- Středa 3. září 2008 v 17:22® milhom
-
Ahoj chlapy. Máte někdo zkušenosti s děličkou SPRO Norway king fjord 30Lbs 195cm ? Zajímalo by mně jak se chová když na ní visí sumík? Pevnostně si myslím že na to má, jen mi příjde trochu krátká…
- Středa 3. září 2008 v 15:21® mako
-
yerrx, cormoran, HaD > HaD má pravdu, kdybych tam za sebou nechal chladící věže jaderný elektrárny, tak bude o víkendu tady na Botiči mraky sumcařů … -o))
- Středa 3. září 2008 ve 13:27® HaD
-
cormoran> trochu kamufláž, aby si neprozradil flek…
- Středa 3. září 2008 ve 12:42® cormoran
-
yerrx> Vypadá to, jako fotka z kamery.
- Středa 3. září 2008 ve 12:39® yerrx
-
mako> me ta prvni fotka pride nejak zvlastni, neupravoval si ji nejak?
- Středa 3. září 2008 ve 12:17® HaD
-
mako> krásnej!
- Středa 3. září 2008 v 11:45® mako
-
HaD >Díky, zkusím …
Jinak včera vábka s Ferrem a po letním experimentování a samých miminkách tentokrát sázka na známý flek a hned se na nás podíval jeden dorostenčík. A i tradiční souboj feeder vs. angličák v nástražkách byl super – a i přes mocný finish jsem už Ferrovo feederové temto nedohnal .. -o)), ale ryb byli desítky …
Navíc sme měli i kameru, tak se u toho ještě zasmějeme … asi …
- Středa 3. září 2008 v 0:17® HaD
-
mako> všemocný ztracený uzel do karabiny- Tenhle uzel se hodí na moře situací.
- Úterý 2. září 2008 ve 23:56® mako
-
HaD, Bubla,> Já měl nej zkušenost s hlavní bójí z velkých plochých kusů borový kůry a namotávám taky přímo na boji a funguje to stejně, hodíš a čekáš -o)). Ta H mi přijde good jen ještě jak jí aretujete prosím, s tím vždy nějak bojuju a vymejšlím ? Na Orlíku jsem utopil boji loni v létě a dostal jsem jí až na podzim, když to upustili. Vysela na nějakým šutru a když jsem se k ní přitahoval, abych jí vyndal, tak tam zajela a na trhačce jsem jí i s kamenem nevyndal … -o))
- Úterý 2. září 2008 ve 21:48® HaD
-
Bubla> na 90% blbě. Ale šance je.
- Úterý 2. září 2008 ve 21:21® sgt.mooody
-
petfiku> Tak to když si na podvodní splávek za celej rok neměl úbec nic tak to bych řek že natom místě jak chytáš žádný sumci nejsou…no nevim.
- Úterý 2. září 2008 ve 21:10® petfiku
-
Čaves chlapi, chtěl jsem se jen zeptat, jaký máte názor v těchto dnech na hloubku pod bojkou, když je v řece 3 – 5 m vody. Je podle vás rozdíl mezi 1 a 4 metrem hl. pod bojkou? Nikdy jsem na hlubší vodě nechytal, a zase tolik úspěchů jsem tady u nás neměl.Bojku vyvazuju nebo pouštím po proudu z člunu, nevábím, páč nevlastním zatím vábku
Vždy chytám kolem jednoho metru hloubky. Zkoušel jsem tady podvodní splávky celou loňskou sezonu a ani ťuk. Díky za radu.
- Úterý 2. září 2008 ve 20:42® Bubla
-
HaD>
))))) jak to jeste letos vidis s talosema? S Liborem a Ladou chcem jet v rijnu.?
- Úterý 2. září 2008 ve 20:21® HaD
-
Bubla> mě jednou došel provaz
))) naštěstí byla asi metr pod hladinou a našli jsme ji
- Úterý 2. září 2008 v 17:38® sgt.mooody
-
Nazdar chlapci byl ted někdo v blízký době na Orlíku?Já jsem tam byl před týdnem a bylo to vcelku chabý chytli jsme jen dva sumíky okolo 50cm když sme chytali candáty.Jinak jsme pěknej záběr ze dna od sumce po celí týden neměli.
- Úterý 2. září 2008 v 16:46® Bubla
-
HaD> Nejlepsi bylo kdyz sem to s kamosem poprve skousel.Hodil sem to do vody a H-bojke se krasne zacala tocit na hladine.Jenze asi po peti vterinach zmizela pod hladinou
Koukal sem do vody jak hloupi dite a kamos akorad podotknul a H-bojka je v pr…
)) Nastesti asi po minute vyplavala.
- Úterý 2. září 2008 v 16:36® HaD
-
Bubla> super
dělám to podobně (namotávám to přímo na bóji)
- Úterý 2. září 2008 ve 14:35® milhom
-
lasta : Dííík moc
- Úterý 2. září 2008 ve 14:16® lasta
- Úterý 2. září 2008 ve 14:15® lasta
-
milhon:tady maš adresu na karlu www.fishinginpodelta.com
- Úterý 2. září 2008 ve 13:57® Bubla
-
Mel sem chvilku casu tak sem vlozim fotky dalsi vychytavky.Ulehci praci pri kotveni hlavni boje.Pomohlo mi to hlavne na vodach kde je velka hloubka (napr.Orlik) kdy zatez poustime treba do triceti metru.V podstate jde o to ze mezi zatez a hlavni boji vlozime H-boji na ktere mame dostatecne mnostvi snury.Na H-boji mame jeste pridelane oko(treba z dratu) do ktereho pomoci karabinky pripneme hlavni boji.V praxi to funguje tak ze H-boji se snurou,na ktere je privazana zatez,hodime do vody.Pak cekame az zatez spadne na dno a H-bojka vyplave.Pak H-bojku zaaretujem a pripneme hlavni bojku a je hotovo.No snad sem to napsal tak aby se to dalo pochopit
- Úterý 2. září 2008 ve 12:42® milhom
-
HaD: už se těším tak šup sem s tím, venku sem nikdy nechytal a od Tebe se vždycky najde v článku pár dobrejch vychytávek…
- Úterý 2. září 2008 ve 12:40® HaD
-
ta se tak prohrabuju tisícema fotek a vybírám do knížky…krásné vzpomínky…
- Úterý 2. září 2008 ve 12:31® HaD
-
milhom> jak říká bandog, povolenku na dálku nelze. Ale kontakt na Karlu někde má, jestli ho chceš. Připravuji o tom i reportáž (už půl roku
)
- Úterý 2. září 2008 ve 12:14® milhom
-
Bandog: Dikec, já nemyslel tel. a tak, já jen že sem tam ještě nebyl tak abych je našel. Zkouším dát do hromady ňáký pohodový lidi a uvidíme…
S těma trojhákama je to dobrý upozornění, páč sem to netušil a tutuvě bych je tam mnělZústanou hold pěkně doma a koupím ňáký jednoháky… Dík moc
- Úterý 2. září 2008 v 11:52® Bandog
-
milhom>pošlu ti kontakty ale nebude ti to k ničemu,povolenky do předu nedělaj,i když ti po telefonu řeknou že jo,mam s tim už skusenosti a kramy tam najit neni vubec problem,u dedka kram dobry koupiš tam vše co potřebuješ i nastržaky ale bacha je tam zakaz na trojhaky jen jednohaky na sumce a doporučuji nedavat českou vlajku na lod,zato si mužem sami když se chovame jak dobytek!!!povolenku maš druhy den od zaplateni a dostaneš duplikat aby si mohl chytat hned,s tim mam lepsi skusenosti u Karly na namesti v Ariano de Polesione
- Úterý 2. září 2008 v 11:41® milhom
-
Bandog: Asi už otravuju, ale adresu nebo nějakej kontakt na ně nemáš?