Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 2. září 2008 v 11:36® Bandog
-
milhom>Dědek-Porto Viro,Karla-Ariano
- Úterý 2. září 2008 v 11:33® milhom
-
Bandog : Dík moc. Karla nebo dědek ? Myslíš na místě v Porto Viro?
- Úterý 2. září 2008 v 11:28® Bandog
-
HaD> chytalo 22 družstev krat 2zavodici
- Úterý 2. září 2008 v 11:25® Bandog
-
milhom>Bud zdrav,pov.48eur dolu na delte na 5prutu a na kanal plati taky, nahoře na 3pruty ale u Milana jen na 2pruty a kapři to je každy rok jinak letos od 15.5.-30.6.byli hajeny,nejlip to zjistiš když si koupiš u Karly nebo u dědka povolenku a ktomu přilivy a odlivy Poo,tam jsou napsane ty zakladne udaje
- Úterý 2. září 2008 v 11:22® HaD
-
milhom> někdy dobře, někdy nedobře
- Úterý 2. září 2008 v 11:19® milhom
-
HaD : Díky moc plánuju jaro 09 tak su zvědavej jak to pude.
- Úterý 2. září 2008 v 11:14® HaD
-
milhom> povolenka okolo 40,– EUR dole (asi do 20km od moře) na 5 prutů, nahoře na 3. Většinou se chytá nonstop. O sumčím hájení nevím, kapra (jelikož je nechytám) jsem nikdy nezjišťoval.
v poho
- Úterý 2. září 2008 v 11:12® HaD
-
Bandog> kolik lidí chytalo?
- Úterý 2. září 2008 v 11:06® Bandog
-
HaD> jo už byli,byl jsem na nich ale nechyt jsem nic,chytlo se 11sumcu a nej 146,bylo to fajn až na ty sumiky,Poo-nic, Nosice a Domaša-nic,Vah-opět nic,pořadny propadak už planuji kde pudu alůe nejspiš na Poo
- Úterý 2. září 2008 v 10:50® milhom
-
Ahoj Davide
Mám dotaz, Nevíš prosím Tě na kolik příjde povolenka na Pád ? Popřípadě jestli je tam chytačka nonstop a na kolik prutů? Protože někdo uvádí na 3 a někdo na5… Taky by mne zajímala doba hájení sumce a kapra. Stacilo by i ňákej link na italský RŘ,ale v angličtině
Díkec Milan
A promiň, však víš za co… - Úterý 2. září 2008 v 10:21® HaD
-
Bandog> ty sumčí závody už proběhly?
- Úterý 2. září 2008 v 10:21® HaD
-
HT> na plavební správě
- Pondělí 1. září 2008 ve 23:19® Bandog
-
silurus>a pozdrav Brana!!!
- Pondělí 1. září 2008 ve 23:12® Bandog
-
silurus> Bud zdrav,posli mi prosim ta spolocne fotky z tych zavodov zo Slepcan na moj email,dik a hodne uspechov na Vahu.
- Pondělí 1. září 2008 ve 21:56@ ???
-
Zdarec, včera jsem se vrátil ze Slap, 3× přes noc na tyčovou bojku v okolí Ždáně, v hloubce do 3 metrů na lína a nic. Máte někdo zkušenosti s lovem sumců na Slapech nejlíp v okolí Ždáně?
- Pondělí 1. září 2008 ve 21:35® vasek.sladek
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 1. září 2008 ve 21:29® vasek.sladek
-
Bubla>Zapichovat háky je na h…!jen se mi připada divný ze by sumci vadil ten hrot.No zitra zkusim tuning verzi.
sichrhaiska!
- Pondělí 1. září 2008 ve 21:28® Malovec
-
HT> Nevím jestli existuje přesný seznam vod kde je povolen spalovací motor ale ve většině případů je spalovací motor povolen na hlavních tocích , Labe , Vltava … potom přehrady Slapy ,Orlík a zakázaný je na písákách a vodních zdrojích ale to by mělo být upřesněno přímo na konkrétním revíru
- Pondělí 1. září 2008 ve 20:40® Bubla
-
vasek.sladek> to mas pravdu ale podelne mi to slo hrozne blbe.Prosivam to jenom trosku a drzi to dobre.dokonce lepe nez kdyz hak pichnu rovnou do ryby.a pro nastrazku je to taky lepsi.na Padu sem takhle mel nastrazenyho tyden lina kterej byl za tu dobu i kouslej a kdyz sem ho sundaval tak jeste v poho odplaval.kdybych do nej pichnul haky tak po tydnu od nich ma na sobe uz pekne rozedreny a zaniceny diry.
- Pondělí 1. září 2008 ve 20:16® vasek.sladek
-
Bubla> Pokud to zapíchneš podélně pod kůží, tak by se píchnout neměl. A drží to perfektně.
- Pondělí 1. září 2008 ve 20:06® Bubla
-
vasek.sladek> to samozdrejme kouka ale ta sponka ma tak 15mm(v raminku)a nastrazni ryba je urcite sirsi.Sumec pak nema skoro sanci sponku v puse stlacit tak aby ho pichla.Nevim jak to raminko mas dlouhy ale pokud je tak do 2cm tak by to melo bejt v pohode.Jinak delsi uz muze delat neplechu.
- Pondělí 1. září 2008 v 19:31® vasek.sladek
-
Bubla>jo to neni špatna teorie asi proto mi to letos nejde,ale když to zapneš tak ten hrot ti kouka taky???Zkusím to ještě vytunit.Lovu Zdar
- Pondělí 1. září 2008 v 18:49® HT
-
Poraďte – Kde bych se dozvěděl že nemohu na vodě použít nafukovák s 5hp motorem,existuje nějaké omezení nebo je to idividuálně na každé vode zvlášť.Děkuju za radu
- Pondělí 1. září 2008 v 17:54® Leonardo
- Pondělí 1. září 2008 v 17:53® Leonardo
-
o prázdninách jsem žádného velkého sumíka nechytl jenom asi 6 malých kolem 40cm, ale jeden velkej sumec mi utekl na Vranově, měl jsem kmenový vlasec 0,40mm a trhačku 0,18mm a trhačka nepraskla a sumec se nezasekl a pak mi utekli ještě 4 velcí sumci v lomu tak, že jim vylítl háček z tlamy
, no prostě se mi smůla lepí na paty.
- Pondělí 1. září 2008 v 17:24® Bubla
-
vasek.sladek> Ja nechtel delat to raminko moc dlouhy aby pak nebyla vetsi pravdepodobnost ze se sumec o tu spicku pichne a rybu pusti.
- Pondělí 1. září 2008 v 17:17® vasek.sladek
- Pondělí 1. září 2008 v 17:09® vasek.sladek
-
Bubla> ja si je dělam ze struny od sytiče ze škodovky,nama to chybu!Jen používam tento tvar,ramínko je delší a líp se to zapíná!!!!!!!Fotka je z mobilu takže nic moc kvalita
- Pondělí 1. září 2008 v 10:03® mako
-
Tak já sobota na Orlíku taky bez fousáče. Ale bylo hezky a adrenalinovej jesen to uděla zajímavý -o)) Navíc jsem zkoušel novej flek a bylo to tam dost živý. Lovilo tam kde co, zkusím příště vzít i něco na menší rybky. Jinak tam před setměním lovili minimálně dva sumíci okolo +/- 1m na hladině a byla to pěkná podívaná. Bohužel jeden se zastavil asi 5 metrů před bojkou a druhý jel úplně jinam … Prostě super večer, to je asi to proč na ty ryby chodím … ale mohlo by se už něco splést -o)))
- Neděle 31. srpna 2008 ve 20:43@ ???