Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 23. srpna 2008 v 18:42® farnas
-
nevite jak se chyta na vabnicku sumci kdyz mate na hacku chomac rousnic v jake velikosti se chytaji fousaci diky ..
- Sobota 23. srpna 2008 v 18:04® lucioperce69
-
tomchamik> tak mě se zatim ty velký bohužel nebo teda spíš bohudík vyhejbaj
- Sobota 23. srpna 2008 v 17:59® tomchamik
-
lucioperce69> do té doby,než ti to vezme velkej a bude chytlej za spodní hák.Tím vrchním si pak štrejchneš a bude prdel.........Vim co píšu
- Sobota 23. srpna 2008 v 17:23® lucioperce69
-
HaD> mám stejnej člun a taky z něj chytám je to docela adenalin
- Sobota 23. srpna 2008 v 17:12® HaD
-
petfiku> z toho člunu chytáš? Docela odvaha
- Pátek 22. srpna 2008 ve 20:59® petfiku
-
Včera v Pardubicích na Labi jedno mimčo, jeden záběr jinak nic. Ale po hoooodně dlouhé době aspoň něco.
- Pátek 22. srpna 2008 v 19:28® HaD
-
Bubla> většinou chytám s parťákem. Já vábím a on koriguje loď.
- Pátek 22. srpna 2008 v 15:18® mako
-
HaD, Bubla, slimák > Jo mám z něj fakt radost. Přenos z bytu do auta ve vaku přes rameno byl paráda. Nesrovnatelné proti tahání baterky a el. motoru.
Na Orlíku mě umožní se dostat na místa, kam jsem se dřív nedostal a vábit se stejně nesmí a zavážení bójek pak zvládnu veslama. No a tady na vábku nás taky dostane na místa dřív nedostupná a na místě to dotáhneme el. motorem -o))
O víkendu ho projedu a napíšu Vám, ale měli tam posledních pár kousků ( Veleň … Adventure ).
Dejte jim co proto, mě čeká rodinná návštěva, tak tento výkend bez ryb …
- Pátek 22. srpna 2008 ve 14:42profil byl smazán
-
BuBu99> piranha ma ale pravdu,alespon u nas v Decine..Posledni dobou je to tu na prd od ty odby co tu snizovali dno a cistili tim dabelskym strojem..Candati tu jsou uz po malu a trumeni to same,vsechno vyzrali sumci.Takze na prd.Vcera jsem byl na sumcich a nic,karasek,tlust a nic..Jak velke davate nastrazky?Zacinam z toho byt beznadejny.Privlac nic,na dravce celkove nic a na kapry nic..Musim nekde obcihnout flek na sumaky..Tak se mejte
- Pátek 22. srpna 2008 ve 14:03® Bubla
-
HaD> A to pak vabis ze spicky?jinak si to nedovedu predstavit a pride mi divny porad chodit ze zadu na spicku pokazdy kdyz potrebujes pohnot el.motorem.
- Pátek 22. srpna 2008 ve 13:28® BuBu99
-
piranha tak to nevim kam teda chodis na Labe ale u nas ty zmetci sezerou uz vsechno i na rybky kdyz jdu na candose je tahame nahusto a o vabnicce vubec nemluvim rousky radsi nepouzivam vzdycky kdyz jsem je letos zkusil tak to okousou trumeni a jak pise mako tak i na nastrasku treba 25 jsem ho chytil letos asi 3× normalne za hubu to bud rad ze u vas nejsou co bych za to dal
- Pátek 22. srpna 2008 ve 13:20® cormoran
-
Ficak> Zajímavý, to jsem ještě neviděl, taháš takový pravidelně, nebo to byla nějaká vyjímka?
mako> Tak tomu trumcovi asi sebevědomí nechybí.
- Pátek 22. srpna 2008 ve 12:53® HaD
-
Bubla> to lze v pohodě vyřešit. Udělal sem si na 380tku takovej držák a šlape to
- Pátek 22. srpna 2008 ve 12:25® Bubla
-
HaD> To mas pravdu ale na takovej el.motor jako ma treba lada zatim nemam
nejsou zrovna nejlevnejsi
- Pátek 22. srpna 2008 ve 12:23® Bubla
-
wallys> Zdary.to se ti zda ze nezahalim!ty fotky sou z minuleho roku
Na sumarech sem byl od Itali dvakrat
)) A to podruhe sem byl vcera s Liborem a jeho mladym.Jinak vikend travi na Orlasu ale ne na rybach
))
- Pátek 22. srpna 2008 ve 12:20® HaD
-
Bubla> neuvažoval jsi o o umístění elektromotoru na špičku? Je to výrazně manévrovatelnější.
- Pátek 22. srpna 2008 ve 12:10® wallys
-
Bubla> čus dříči
tak jak koukám tak vůbec nezahálíš – já byl na sumcích asi 3× a nějak na ně nemám chuť
,času dost ,ale......... Co se to doma posralo to nestojí za nic …Nepůjdeš o víkendo někam ?
- Pátek 22. srpna 2008 v 11:49® Bubla
-
mako> neni zac
doufam ze ti motor bude dlouho delat radost a setrit ruce.myslim ze zrovna na vabku je motor hodne dulezitej aby si clovek zachytal.bez nej je clovek dost limitovanej.tak at slouzi
- Pátek 22. srpna 2008 v 11:25® HaD
-
mako> no docela si mě nalomil. Ten motůrek nevypadá zle
- Pátek 22. srpna 2008 v 11:20® slimak
-
mako> na orlík jezdím taky docela často a tenhle motor je na přesuny na loviště k nezaplacení…a co se týče toho tahání..vím o tom dost..nosim ho do 4. patra v paneláku bez výtahu a člun adventure 3,2m taky!!holt co by člověk neudělal aby byl na vodě mobilní a dostal nějakého fousáče…
- Pátek 22. srpna 2008 v 10:46® mako
-
slimak> Díky, a cena fakt bomba … Já ho mám hlavně na Orlík, kde mám laminát pramici 4,2 metru a elektromotor dost limituje ve vzdálenosti. A hlavně spalovací motor je lehčí než ele. motor s baterkou … Kdo se s tím má furt tahat.
Jinak na Labe chodím s Ferrem a s jeho „skládačkou“, ale určitě to s motorem taky zkusíme …
Díky a měj se !
- Pátek 22. srpna 2008 v 9:42® slimak
-
mako> ten motor mám taky.. z Veleně..a spokojenost veliká…ať ti slouží!aspoň tě na Labi poznám…
na co ho dáváš?
- Pátek 22. srpna 2008 v 8:55® mako
-
Piranha > Já musím říct, že co chodim na Labe já, tak je tam trůmenů jak ...... Chytáš nástražky na sumce a na 20 ryb je 15 trůmenů. A na vábku rousnice nejdou dát vůbec a dokonce útočej i na nastažený ryby …Podle mě jich jsou na Labi neskutečný mraky …
- Pátek 22. srpna 2008 v 5:54® Piranha
-
Ficak> no kamo!Tak to si mozna nasel novej novej krizenej dru.Ze by se to zacalao mezi sebou prskat?Na Labi jich byly tisice a ted se o nej nezavadi.Tak jak se na zizalku pred 8 rokama tahaly americani, tak se ted tahaj pravy.Podle mne sumec v. ty americany pozral, jako snadnou a pomalou korist.Ale asi se povedlo par kouskum se pokřížit.
- Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 23:49® Ficak
-
Ahoj lidi,chtěl jsem se zeptat,chyt jsem TRUMENA,jen mi bylo divné že má 6vousů,a podle mě by měl mít 8.Nemám moc s těma amíkama zkušenosti,jen mi to přišlo divné.
- Čtvrtek 21. srpna 2008 v 16:08® Piranha
-
mannice> Jo kamo ja se nepovazuji za sumcare na tolik znaleho, abych ti mohl radit.Sam vim H…o.Zacal jsem je chytat nedavno, jen tak na zkousku jsem koupil cajk, standard, kdyby mne to nebavilo.Ale chytlo mne to a je to pecka.Zeptej se HaDa ten vi vsechno.Myslim lodenice smerem od Usti a fabriky jako DIANA, ferox a tak.Na tehle strane.Hned zacatkem Decina od Usti.
- Čtvrtek 21. srpna 2008 v 15:21® mako
-
Bubla> Tak Ti pěkně děkuju … Pomohl si mi se zbavit 16.000 CZK !! -o)))
Našel jsem výprodej motorů Johnson 2,5 HP za necelých 14 … Tak jsem se ještě nechal ukecat na super přenášecí futrál …
Už se těším, jak ho projedu …
- Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 13:06profil byl smazán
-
Piranha> Kde presne myslis za fabrikama?Lodenice jsou za Decinem taky a prijde mi ze sem tam jsou taky zajimavy oka..Ale jinak nevim..Ve hrensku jsou taky fousaty,mam i kazetu nahranou z hrenska jak je tam tahaj..Jinak na co je nejlepsi chytat?Neni okoun spatnej?Ja videl na nakejch nahravkach ze po nem jdou
- Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 12:35® mako
-
Dalas > Jo jo, má to tam svoje kozlo -o))) Já měl od Ferra půjčenou loďku menších rozměrů ( asi Ti o ní vyprávěl -o)) ) a když se mi za zadkem otáčel parník „Vyšehrad“ plnej turistů. nebylo mi moc do řeči a hledal jsem páku katapultu …
Měj se a ať koušou …
- Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 12:23® HaD
-
diutrius>
- je
- cokoliv v přiměřené velikosti (pozor, plotice někdy moc nevydrží)
- 1,5m