Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 18. srpna 2008 ve 20:22® gadasnik
-
aspoň nějaký info,já byl vždycky v domění,že úhoř je celoplošně na slizounky zakázaný,ale bavil jsem se s čípkem a na jm by měl být povolený,tak v tom mám hokej,bo jsem si „vykoupal“složku s dokladama a soupis je nepoužitelný,tak bych byl rád za info od někoho z jm,jak to s hadama na slizounky vůbec je.Zatím žádná sláva,metrovek hafo,nej metrpade,ale kua ti staří pantáti se mi poslední dobou vyhýbají.Jak byde hotovej novej kompl,tak jsem dám časem fota,ale momentálně se mi kompl dupe,chce to ještě doladit.Nechal jsem se ukecat na vistu a s těma mojejma staršíma programama se mi to nějak žvejká,tak časem to snad bude ok.
- Pondělí 18. srpna 2008 v 19:47® Malovec
-
gadasnik> napíchni ho na dva jednoháky ale chce to píchat až do druhé půly těla když ho napíchneš moc k hlavě tak se potom zamotá
- Pondělí 18. srpna 2008 v 19:28® cormoran
-
gadasnik> Nechci šířit nějaký nepravdivý info, ale myslim, že ne:(
- Pondělí 18. srpna 2008 v 19:18® gadasnik
-
Zdar slizouncobijci,jeden skromný dotaz,je povolenej na jižní moravě /nemám soupis revírů/ jako nástraha úhoř a jak jej nejlíp napíchnout,nikdy jsem na něho nechytal a po letošním stavu,kdy vedou nade mnou slizounci,bych ho chtěl zkusit napíchnout.Díky za rady
- Pondělí 18. srpna 2008 v 19:08® adam
-
HaD: hele to jsem fakt nezkousel,taky mam problem s casem,kdybych mohl chytal bych non stop měsíc..ale myslim si ze jednou vubec neberou po pulnoci a nekdy zase se zblazni treba ve tři, kdo ví??- sumec.asi zalezí i na počasi..
- Pondělí 18. srpna 2008 v 18:25® HaD
-
adam> a jak to mezi půlnocí a ránem jde?
- Pondělí 18. srpna 2008 v 18:10® adam
-
HaD: jezdim pod podolskej most,asi kilomert po „proudu“ na pravej breh,tam jak konči pláž a zacíná ta zátoka, ale jinak tam jezdim malokdy..ted se hlavne tesim na Váh,jedu tam na praxi.tam jsem vyrůstal
- Pondělí 18. srpna 2008 ve 14:51® HaD
-
mako> v noci těch záběrů moc nebývá. Taky si myslím, že do půlnoci je to nejlepší a pak někdy ráno.
- Pondělí 18. srpna 2008 ve 13:06® mako
-
HaD > Já jsem to letos vydržel 2×. Jinak v mém okolí to jsou spíš vyjímky. Občas přijedou nějaký lufťáci na pár dní, ale moc toho není. Pozoruju spíš, že to lidi protáhnou třeba do jedný, když je hezky. Ale asi jako u mě, když máš jen víkend a musíš sekat zahradu atd, tak nechceš být potom celý den „odkouřený“. Taky obvykle okolo půlnoci projede člun Policie nebo RS a svítí všude a voda je pak nejmíň na hodinu mrtvá … Navíc podle mě, pokud sumci „koušou“ a jsi na správném místě, tak přijdou záběry už při soumraku a když ne a potom ani po 23:00, tak čekání na „náhodu“ nad ránem mi přijde ztráta času … Jaká je Tvoje zkušenost a odezvy na non-stop ?
- Pondělí 18. srpna 2008 ve 12:17® HaD
-
chytá se na Orlíku hodně nonstop?
- Pondělí 18. srpna 2008 v 9:57® mako
-
Tak já na Orlíku zkusil až v sobotu, když přešel „chcavec“ a nic … ani ťuk a ani na rousnice dokonce ani bzuk .....-o)) Ale přiznávám, že jsem to znechuceně zbalil už po 11 …
Adam: Pokud je klidná hladina, tak je noční Orlík plný zvuků, ale ne vše je ve skutečnosti, jak vypadá. Jednak u břehů loví boleni a na korytě se cákaj kapři a amuři, ale čtvrteční večer byl moc hezký … -o))
- Neděle 17. srpna 2008 ve 21:26® HaD
-
adam> do kterých míst jezdíš?
- Neděle 17. srpna 2008 ve 14:02® adam
-
Silurus, ahoj, ja jsem vyrůstal v komarne,takze viim z ena Vahu sumci jsou a pekny…zhodou okolnosti se tam vracim v září na praxi do muzea, takze budu na vahu sumcarit..kam chodís ty??
- Neděle 17. srpna 2008 ve 13:59® adam
-
TAk ja jsem byl ve čtvrtek na ORLIKU, to jak se zacalo zatahovat a přisel pak dest, od desiti do 11 jsem slisel docela zajimavi zvuky od skal i z prostredku..a nebyli to male ryby..rek bych ze sumci řádili na hladine,ale ja nic ,to je jasny
- Pátek 15. srpna 2008 v 19:26® marven
-
HT>parsun nebrat je to kopie yamaha známej mě předtím varoval nejsou díly a serese to
- Pátek 15. srpna 2008 v 19:24® Malovec
-
marven> tak to je teda radost ani si mepotahat a ještě se tak nadřít
a že ty těch krámů taky máš spoustu
ale bez toho to nejde
- Pátek 15. srpna 2008 v 19:22® marven
-
Malovec> čus gratuluju my dopadli hrozně proti lonsku to bylo pravej opak jako kdyby tam vubec nebyli mluvil jsem tam s klukama co tam byly týden a prej nic tak jsme to zbalili a ujeli dom lod jsme nesli 150m strání ,lesem no hruza jak pršelo tak jsem tam autem nemoch pro ni zajet a všechny věci taky táhnou bivi,motory,pruty hruza
- Pátek 15. srpna 2008 v 16:33® Bandog
-
silurus>stejne dik za odp.ja skusal tyzden na Nosicach a nic,predtym na Poo tiez nic zato kapry moc dobry,ale neni to sumec,budete na Slepcanskom?
- Pátek 15. srpna 2008 ve 14:22® mako
-
HaD > Já se nakonec nedostal, takže jsem o nic nepřišel … -o)) ale když jsem šel okolo 7 se psem na procházku, tak voda a počasí vypadalo good a věřil jsem že by něco mohlo ..... Uvidím dneska jestli to vyjde, mám pár rousnic, tak bych jim asi dneska věřil víc, co ?
- Pátek 15. srpna 2008 ve 12:56® HaD
-
mako> jo, blejskalo se jak o život. Byl jsem u vody a zkraje večera hodně věřil v záběr. Nakonec na 6 prutů ani náznak. Mrtvo jak na hřbitově…
- Pátek 15. srpna 2008 ve 12:55® HaD
-
silurus> krásná ryba
- Pátek 15. srpna 2008 v 11:19® ksandik13
-
Venca Zelenka> Asi ho opravdu budeš muset spouštět pomaleji ale udivuje mě to že kapr to nevdrží a cejn nebo okoun jo to bych spíš myslel naopak že kapr vydrží mnohem víc.
- Pátek 15. srpna 2008 v 8:25® LojzaRybka
-
VencaZelenka>rybu pravděpodobně oddělá tlak vody + teplotní šok,spouštěj ji pomalu
- Pátek 15. srpna 2008 v 1:27® Venca Zelenka
-
Chlapi potřebuju poradit, jak spustit kapra do 10m a hloub. Ikdyž spouštím pomalu tak vždycky zdechne, okounnebo cejnek to ustojí, ale kapr ne, jak na to?
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 23:25® silurus
-
Bandog> Nie, to nie je on i keď je z Váhu.
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 21:22® Malovec
-
HT> něco jsem slyšel že by to měla být kopíe suzuky ale jistej si tím nejsem hlavně kvalita asi nebude nic moc :-/
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 21:01® Bandog
-
silurus> to je ten zo sutoku Vahu a Slnavy z min.tyzd.???
- Čtvrtek 14. srpna 2008 ve 20:59® HT
-
Nemáte někdo zkušenosti s lodním motorem PARSUN?
- Čtvrtek 14. srpna 2008 v 18:29® Malovec
-
a pak že nekoušou , jen na to mít víc času
- Čtvrtek 14. srpna 2008 v 11:50® mako
-
HaD > Jo jo přesně tak -o)), jen ještě najít čas na to to vyzkoušet v praxi… Snad dnes, ale má se přihnat nějaká siberie..... No uvidíme. Díky