Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 12. srpna 2008 ve 13:24® HaD
-
jax: určitě bych v září chytal. I v říjnu.
- Pondělí 11. srpna 2008 ve 23:27® mako
-
adam> V neděli šli krásný skaláci okolo 25 cm … jen je třeba trochu krmit, takže šrot sebou -o)) A klidně vem i rousnice, letos za to žádný prckové netahaj, poslední roky hejbali s hladinou +/- 3 metry, tak se asi nevykululi …Ještě jsem mluvil s klukama co jsou kousek pod Podolákem a včera na 8 prutů ani ťuk. Petrův Zdar
- Pondělí 11. srpna 2008 v 18:31® adam
-
Mako: dik za odpoveď, každoPÁDně to budu zkošet a snad se něco bude dít.. pak dám vědet. akorat nevim jak to bude s nastražnima rybkama.. co se pamatuju tak cejni tam docela šli..no tak hodně štěstí všem..
- Pondělí 11. srpna 2008 ve 12:23® Iwory
-
BuBu99–Cau chlape, jezdiš do brandejsa na sumce nak častejš nebo to bylo vyjmecne??ja sem z brandejsa a nemam moc s kym chodit tak bych se rad pripojil jestli by to nevadilo…docela to tady znam tak bych moh byt napomocen:))
- Pondělí 11. srpna 2008 v 10:03® mako
-
Adam : Hele nevím, přijde mi to teď o náhodě … V zátokách je to teď mrtví, zkoušel jsem to pátek i sobotu. Spíš bych zkusil u skal. Ale jsem už chvíli bez záběru, tak to asi dělám blbě. Minulý týden vím, že se chytil jeden na bójku daleko na vodě ......
- Pondělí 11. srpna 2008 v 9:25® adam
-
Ahoj,ja se chystam ve stredu k podolaku na sumce,mate nekdo zkusenosti s tim mistem,je lepsi chytat nekde v zatoce kde je cistej pritok,nebo nekde u skali,nebo snad na plazi??diky
- Pondělí 11. srpna 2008 v 1:41® mako
-
Tady dávám dvě fotky z vábničky z minulého čtvrtka. Podle záběrů to vypadalo na prcky a netrefil jsem je, ale teď koukám na tu plotici a mohlo to bejt větší. Poznáte nekdo víc ? Díky
- Pondělí 11. srpna 2008 v 1:23® mako
-
Tak pěkný nedělní večer na Orlíku. Zkusil jsem podvodníky na hraně hloubky a pláže, kde se navíc chytá dost cejnů, ale až do 22:30, kdy jsem musel balit nic … vůbec nic. Ale měl jsem dobrý pocit z toho, jak jsem to pěkně nastražil -o))
- Pondělí 11. srpna 2008 v 0:50® cormoran
-
Piranha> Kurňa, já se těšil, že je tu tolik novejch příspěvků a koukám, žes tady řádil Ty
- Neděle 10. srpna 2008 ve 20:31® sus1
-
Piranha> Koukam, že se Tě neposral jen kabel k fotáku, co??!!
- Neděle 10. srpna 2008 ve 20:20® BuBu99
-
bylo to na useku Brandys n Labem
- Neděle 10. srpna 2008 ve 20:08® Piranha
-
co to je zase.Nejaky splaseny
- Neděle 10. srpna 2008 ve 20:07® Piranha
-
BuBu99> na jakym useku labne to bylo!
- Neděle 10. srpna 2008 v 19:55® BuBu99
-
zrovna jsem prijel z Labe od petku 7 bojek Noostop pres noc a jeden Zaber od dorostence asi 65 je to hrozny jak se meni porad pocasi misto krasne na soutoku na vabku se jich taky zvedelo pomerne dost ale proste nejak nekousou a vcera v pulnoci prijeli nejaky borci na kanoji s vabnickou a kdyz jsem na ne zarval ze tam mame bojky tak nam tam zacali svitit s baterkou tak zase jindy kazdej den neni posviceni no
- Neděle 10. srpna 2008 v 11:05® Pádík
-
Bandog – díky. Výravu troch posunu, má tam od pátka snad pršet a zlepšit se to.
- Neděle 10. srpna 2008 v 10:28® Bandog
-
Pádík>Na malom Poo hodne kalna voda,ja kdyz sem tam byl tak velky odlivy,na velkym to bylo daleko lip ale hodne tepla voda tak si myslim proto nezrali,mnel jsem dve kontr.ale probehli v pohode
- Neděle 10. srpna 2008 v 8:39® Pádík
-
Bandog – ahoj. Mám jet dnes na Pád. Napiš, prosím tě, co myslíš slovem bažina. Málo vody, nánosy nabo by nepropadla pětikoruna přes „logr“. Dík moc.
- Neděle 10. srpna 2008 v 1:27® mako
-
Tak včera večer Orlík a opakovaně nic. Ale bylo to trochu o experimentování : krásný místo v zátoce a u skály naproti nastražená hladinovka ( super jak to čvachtá … ) a pak jeden podvodník dle zkušeností kolegy z diskuze, ale oboje na nic. Nakonec jsem to zabalil kuli hrozný zimě -o)) Ale odpoledne na Lužnici na nástražkách bylo vrcholem dne, za dvě hodiny asi 25 ryb .....
- Neděle 10. srpna 2008 v 1:23® mako
-
HaD> Ahoj, psal jsem Ti mail, nevím jestli Ti došel, mám to nějaké dojebané ..... Ptáš se asi s ohledem na Lužnici. Chci zítra na úsek nad jezem u Stádlece, kde to trošku znám, ale bude to bez lodě trochu dobrodružné … -o)) Pokud by byla možnost se k někomu přidat popojedu kamkoliv … Jinak jsem se narodil v Praze, kde i bydlím, ale opravdu doma se cítím na chalupě na Orlíku – červená nad Vltavou, 2 km po proudu od Podolského mostu.
- Sobota 9. srpna 2008 ve 21:32® Jax
-
lucioperce69> Je to dobrý rozumím co jsi měl na srdci.No vzdávat to rozhodně nehodlám,jen sem chtěl vědět názor ZKUŠENĚJŠÍCH
- Sobota 9. srpna 2008 ve 21:30® Mike
-
Tak jsem dnes neměl co na práci a zkusil jsem vyrobit dvě vábničky. Materiál buk a dub. Jsem zvědav jestli budou vydávat alespoň nějaký zvuk
- Sobota 9. srpna 2008 ve 21:26® Jax
-
ksandik13> To jo na vábku přes den se dá,jenomže sem od Šumperka a v okolí znám jen dvě místa,kde jsou sumíci a vábničku by asi RS nerozdejchala.Stačí že nemůžu zavážet.A co se týče aktivity sumců tak vždy mezi 23:00 a půlnocí.Jestli se o aktivitě dá vůbec mluvit!
- Sobota 9. srpna 2008 v 17:24® lucioperce69
-
Jax> Září je skoro nejlepší období pro lov sumců. Ohledně zkrácené doby lovu, taky si vem že se stmívá o dvě hodiny dřív jak v červnu takže ti to pak vyjde na stejno(myslim temná
část noci kdy můžeš chytat), doufám že sem to napsal srozumitelně sám tomu totiž nerozumim jak sem to napsal
- Sobota 9. srpna 2008 v 16:26® ksandik13
-
Jax> Já myslim že to cenu má sumci nežerou jenom přes léto znám chlápka a ten jezdí především na vábničku a ten je schopnej jít vábit třeba na Štědrý den a úspěchy má.
- Sobota 9. srpna 2008 ve 14:51® Jax
-
HaD> Zdarec,chci se zeptat jak řešíš sumcařinu od Září.Má to vubec význam se na našich vodách o něco pokoušet,když se zase krátí doba lovu?
- Sobota 9. srpna 2008 ve 12:43® HaD
-
mako> odkud jsi?
- Pátek 8. srpna 2008 ve 23:37® mako
-
ZDAR, Nechystáte se někdo v neděli na fousáče na Lužnici ? Už 14 dní není s kým chodit ( dovolený ) a sám s minimem záběrů se u tý vody už nudim ..... -o))) Díky PS: Oplatim …
- Pátek 8. srpna 2008 ve 21:22® Bandog
-
Nazdar panove,akurat jsem se vratil z Poo a zadna slava,silene vedro,voda 29–30,na malym bazina voda,sumci se nezvedali,skousel jsem vlacku ale nic,zato vrele doporucuji jit na kapry,za dva dni a dve noci 39kapru a novy osobacek15.5-ka.jsem ted na Nosicich/Svk/zacali se mi zvedet sumici,ale prisla silena burina tak jsem to zabalil
- Pátek 8. srpna 2008 v 19:50® HT
-
HaD – Dík za odpověď,snad se ti něco podaří domluvit,vždyť nejde jenom o sumce.
- Pátek 8. srpna 2008 v 11:28® HaD
-
knedlik> přehlédl. Pardon. Párkrát jsem házel, ale spíše minimálně. Po celém dnu jsem vždy KO, takže to vždy nějak nevyšlo.