Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.127 příspěvků, z toho 35127 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. srpna 2008 v 11:28® HaD
-
knedlik> přehlédl. Pardon. Párkrát jsem házel, ale spíše minimálně. Po celém dnu jsem vždy KO, takže to vždy nějak nevyšlo.
- Pátek 8. srpna 2008 v 11:27® HaD
-
tommy78> jo, to je dobrá montáž. Já bych se jen bál toho trojobratlíku. Kdysi jsem ho taky používal, ale má hrozně malou pevnost.
- Pátek 8. srpna 2008 v 7:53® knedlik
-
Had: moju otázku zo 6.8. si prehliadol,alebo skusenosti s vláčením na Pádu nemáš?
- Pátek 8. srpna 2008 v 7:19® tommy78
-
vcera jeden 90 uz pred osmou vecer, pak nic.
- Pátek 8. srpna 2008 ve 2:15® mako
-
Mohu požádat o radu ? Jak je to v Praze s nástřažkama na sumce ( spíš vábničkový – ne kapr ), dají se někdě spolehlivě koupit případně rychle nachytat ? Co znám rybářství, tak maj jen štikovky, sádky v Lahovicích míváj, ale nedá se na ně spolehnout a to stejný Tesca atd. A co vím, tak bez krmení a nebo hodinovýho se prodění není úlovek v Praze taky jistý. Díky moc
- Pátek 8. srpna 2008 ve 2:07® mako
-
Zdar, tak dnešek věnovaný fousáčům, ale bez valného výsledku. Dopoledne vábka na „zajímavý“ vodě, ale zvedali se jen malí a 3 záběry jsem netrefil, ale podle stop na rybách jen prckové. Ale byli super vidět na echolotu, tak aspoň adrenalin …A večer podvoďák na Sázavě, ale sumci jen na mrtvou na candoše a do 40 cm ..... Ale krásnej večer a lov nástražek oživil den … Co vy ?
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:58® siri
-
HaD: diky za rychlou reakci…
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:19® marven
-
BuBu99> držim palce taky jedu so-ne
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 18:43® BuBu99
-
zdar tak zitra po obede na ne vyrazim s kamosem na labe na soutok nonstop budu tam do nedele tak se snad nejakej slusnej splete
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 17:17® Petas
-
Taz66> www.rybsvaz.cz
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 17:15® Taz66
-
hehe mam dalsi dotaz:D kde zjistim na kterych revirech je povolen lov nonstop??
:D:D:D
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:57® tommy78
-
brano smerem od prutu. zatež 250–300g, bužírka tak 1m, trojobratlik z nej do strany ryba(lin 35cm) jednohak za hubu, trojhak hrbet a rit, vse tuning dle tebe.smerem nahoru od trojobratliku vlasec asi 0.27 tak1.5m(hloubka-ta se mi osvedcila)opatreny bužírkou aby se mi ryba pri nahozu nezamotala.na konci vlasce bojka(ja mel kus prkynka s chem svetylkama) po kazdý rybe to utrhnu a tak proto to prkynko a taky se mi lepe tahaji ty ryby neprekáží mi tam nic ,žádná bojka tak taky proto ten slabej vlasec) na nahoz docela težký ale jde to tak 15–20m odhodit. takhle jsem spolu s brachou chytli asi jeste 6 krasavcu ale mensích. Samozrejme dostali vsichni svobodu ale mrzi me ze nemam fotku. Jo dekuju. Fakt jsem si to užil ale z vody vytahnout jsem se ho nejprve bál.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:24® HaD
-
tommy78> tak to gratuluju! Krásná ryba. Jakou montáž jsi použil?
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:01® tommy78
-
to bude asi tím že ted s sebou mam vždy váhu, foták a pořádnou baterku (-:
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 11:58® tommy78
-
taky se dneska chystam ale nevim nevim co ty přívaláky a silný bouřky…uhlik.pruty nevim nevim. Ryb mam dost karase i velke plotice. Jo ana jsem se nepochlubil. Konečně první sumec přes metr. Je to tak měsíc(pak jsem byl na dovolený, proto jsem nepsal)byl jsem na nich dva liny nastražený a samozřejmě pulnoc a nic. Jo chodim jen do pulnoci.začínam balit smotam a uklidím jeden prut a najednou na druhej jízda. Seknu jednou, dvakrát, potřetí a pak už jenom jel, jel a jel. Klepal jsem se jak osika celou hodinu co jsem ho tahal. jsem začatečník takže s taháním sumcu nemám zkušenost. Nakonec sumík 173cm. Samozřejmě foták a váhu jsem neměl. Jen jednoho svědka , předtím cizího rybáře, ted kamaradá Radka. Jo Ráďo diky za pomoc sám bych ho na břeh nevytáh. Dobrá nahoda co…? jo a ted jsme byl asi sedmkrát a nic.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 9:56® HaD
-
HT> doby lovu upravuje zákon. Výjimka byla udělena jen několika revírům pro regulaci sumců. Žádostí bylo více, ale ministerstvo to prostě smetlo s tím, že pokud je tolik sumců, změní se zarybňovací plány. Tady nebo jinde můžeme diskutovat jak chceme. Já o tom budu ale při další schůzce s představiteli svazu mluvit.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 6:12® Piranha
-
tak chlapcíí uz se mi to krati, odpoledne na noc na fousaty.Sice nic moc nastrazni fisky, mam dve celkem dobry ryby co se velikosti tyce a nekolik tak na stiku ale uvidime.Vezmu plavacku a budu se bavit jeste plavackou, trteba prekecam tlouste bo cejnka.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 v 0:02® mako
-
sgt.mooody : Co se mého okolí týče, tak Orlík nic, vůbec nic .......
- Středa 6. srpna 2008 ve 20:50® sgt.mooody
-
Petrův zdar borci,potřeboval bych poradit jestli někdo nevíte jestli na Orlíku nebo na Hněvkovicích berou sumci děkuji za odpovědi!
- Středa 6. srpna 2008 v 16:55® knedlik
-
Had: aké máš skusenosti s vláčením na Pádu?Prosím porad,chcel by som to tam skúsiť.
- Středa 6. srpna 2008 v 15:26® BuBu99
-
mam u kamarada kad a kdyz jeden tyden tam budu davat kapry a dalsi tyden je budu vozit na sumce tak mi reknete jak mam RSdokazat ze jsem je privezl k vode zrovna v patek na ne jedu do nedele
- Středa 6. srpna 2008 ve 14:32® Daemon
-
snorkii> vždycky to má cenu. Zkus to a uvidíš… Ale když tady tak listuju ve fóru a čtu, že je to s braním mizérie, tak bych pak rozhodně být tebou nesváděl neúspěch na úplněk. Když berou, berou – když neberou, nebudou brát ani kdyby sis prst v řiti zlámal.
- Středa 6. srpna 2008 ve 13:13® snorkii
-
kluci jak je to s tím úplňkem?míváte záběry nebo to nemá cenu?
- Středa 6. srpna 2008 ve 12:25® pike-007
-
Moll> chudák sumec… jak může někdo sežrat takovýho sumce
- Středa 6. srpna 2008 v 11:28® Moll
-
Zdravím, slyšeli, jste, že se podařil Moravský rekord ??? 235 cm, 80Kg … Na nádrži u Hluku … Chytil ho nějakej důchodce …
Videjko máte tady – tn.nova.cz
(těch posledních 5 sekund mohli vystřihnout …)
- Středa 6. srpna 2008 v 9:02® mako
-
adam : Mám Lowrance X125 a i US verze má možnost přepínání na metrické jednotky .....
- Středa 6. srpna 2008 v 8:47® adam
-
tady je odkaz na stránku se sonarama kdyby to někoho zajimalo : www.nextag.com
- Středa 6. srpna 2008 v 8:41® adam
-
prosim vas poradte mi, moje slecna je v americe,podarilo se mi ji premluvit aby mi koupila SoNaR, povězte jaky ma koupit..jestli mate nekdo zkusenosti s americkyma sonarama tak prosim napiste..koukal jsem na ceny a fakt v pohode…
- Úterý 5. srpna 2008 ve 22:48® Ficak
-
Dnes moje dvouletá dcerka chytila úplně sama vranku,/no spíš se jí tam pověsila/a měla takovou radost,že jsem jí nemohl dostat od vody. už se také pomalu blíží k sumcům
- Úterý 5. srpna 2008 v 16:06® snorkii
-
V to doufám,ale je fakt,že jsem jěště za úplňku záběr neměl,tak by mě zajímálo,jestli někdo z Vás jo?