Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. července 2008 v 17:02® mako
mako

Deamon : Kamarád si loni přivezl z USA Lowrance X125, který mám taky a podle mě je super. A i ten z ameriky má možnost přepnutí na evropské stupnice ( metry a stupně celsia pro teplotu vody ). Já ho kupoval tady a mám tedy i český návod..... Kupoval ho myslím za 300 baků a tady stojí okolo 11k CZK

Středa 23. července 2008 v 16:23® Daemon

Chlapci, potřebuju poradit. Chci si objednat echolot a zajímají mě vaše zkušenosti. Je vyloženě nějakej typ, kterej je podle vás SUPER? Chci ho k chytání sumců na vábničku a hlavně k „osahávání“ terénu. Budu ho kupovat z USA, sice nebude mít metrickou míru a bude v angličtině, ale ceny jsou tam skoro třetinový… 9-)

Úterý 22. července 2008 ve 21:59® Ficak
Ficak

sgt.mooody> www.nahod.cz/…inetik-boat/?… odkaz na ten můj klacek,nevim co to je za kvalitu,ale mě sedí.Měj se.

Úterý 22. července 2008 ve 21:22® KucaPce
KucaPce

Dneska jsem dostal od manželky můj první original prut na sumce Dialex sea boat 270 a tak se na ně v sobotu chystám. Nejvíc mě dostalo, že na www.rybarskepotreby-eshop.cz ho prezentují jako prut za 956,–kč a manželka ho koupila za 480,–kč bez jakékoliv akce nebo slevy myslím, že by se měli zamyslet nad tím co tam píšou za kraviny a to podotýkám, že to koupila v nejdražší prodejně co tady máme :-D

Úterý 22. července 2008 ve 21:16® fousaty

Ficak> loni jsme pohořeli tak mě to láká.Snad se něco podaří

Úterý 22. července 2008 ve 21:03® Ficak
Ficak

fousaty> Docala mě mrzí,že v pátek končim dovolenou,určitě bych o tvé nabídce uvažoval.Tak ať ti to fousáči berou.:-)

Úterý 22. července 2008 ve 20:29® fousaty

Ahoj chystám se v sobotu cca na týden na Tovačovská jezera potrápit fousáče,nechcete se někdo přidat?

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19177.jpg
Úterý 22. července 2008 v 16:53® mako
mako

HaD : Ahoj, ještě mám jeden dotaz, četl jsem Tvoje postřehy z lovu, které jsou podobné těm mým „dešťovým“ zkušenostem. Ale píšeš, že jste měli jen „vábničkové“ ryby a tedy na prd… Vábničkové ryby bereš, že jsou menší nebo to třídíš i podle druhů ? U mě je o stejně spíš podle toho co chytnu a moc si nevyberu, ale na trhačku koupím radši kapříka, než menší plotice … je to tak ok ?

Úterý 22. července 2008 ve 13:09® mako
mako

HaD : Díky moc, a odkud jsdeš, že píšeš tady ? -o)) Otavu znám, super je to na Cajsce na nástražní plotice, a když si k tomu tam dáš pivko a koukneš po babách -o)) Lužnici vím, kde jsou ale chystám se tam asi spíš na vláčku … no uvidíme. Díky moc. V pátek to na orlíku bylo zas bez záběru. A hlavně si ze mě dělá jeden srandu. Už podruhé zalovil napřed uprostřed a potom zajede do strany, ale už podruhé do té na které jsem zrovna nebyl .. -o))

Úterý 22. července 2008 v 11:50® adam
adam

jo a tu vabnicku mame taky a je fakt na prd:-D

Úterý 22. července 2008 v 11:48® adam
adam

Ahoj,„bohuzel“ se mi prarodice pred triceti lety pristehovali do domazlic.. sami potucky a ricky..a ja chci chytat sumce!!!:-| nevite nekdo kam na ne vyrazit ?? o weekendu se chystame s brachou na Hracholusky tak uvidime..dik za dobrou radu.. a vsem hodne stesti

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19163.jpg
Úterý 22. července 2008 v 11:46® HaD
HaD

mako> moc tady toho není. Reálná je Lužnice nebo dolní Otava, ale bez echolotu, protože hloubka není nic moc. Pak Jordán, kterej je ale hodně tvrdej oříšek a jinak žádná sláva.

Úterý 22. července 2008 v 11:43® mako
mako

Nazdar, Nevíte někdo, kde se smí ( a má to smysl ) vábit v Jižních Čechách v okolí Písku ? na Orlíku na trhačku nebo podvoďák to začíná být nudné a málo akční … -o))

Úterý 22. července 2008 v 11:16® HaD
HaD

Leonardo> jak kdy. Někdy to jde samo a jedna série je jako druhá, někdy mi to nejde tak, jak bych chtěl. Jako ve všem v životě.

Úterý 22. července 2008 v 7:28® Leonardo
Leonardo

HaD- a vám see vždycky podaří všechny pukance udělat správně? :-1

Pondělí 21. července 2008 ve 23:52® Ficak
Ficak

sgt.mooody> Ahoj,ten odkaz už nějak nemůžu najít,ale když si zadáš :pruty pro lov sumců,tak je jich tam docela dost.MĚJ SE

Pondělí 21. července 2008 ve 22:11® HaD
HaD

Leonardo> v rybařině neplatí žádné věci 100%. Někdy se sumec splaší i při jednom špatném úderu a někdy ho vyvábí i dupání v lodi.

Pondělí 21. července 2008 ve 21:37® gadasnik

HaD> Ď,o tom řiťotvoru jsem se kdysi bavil s Renďou,ale zaboha si nemůžu vzpomenout,jak to bylo.Ono poslední dobou ani nevím,jak to vypadá u bab:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pondělí 21. července 2008 ve 21:34® Leonardo
Leonardo

HaD- jak to myslíte?

Pondělí 21. července 2008 ve 21:22profil byl smazán

KucaPce…přeju úspěch…stav se a já Ti půjčím pořádný cajk:-P , abys nezaplakal s těmi tvými Schakespeary, až Ti to vezme ten chlapák-:-P

Pondělí 21. července 2008 ve 20:35® HaD
HaD

Leonardo> někdy jo, někdy ne

Pondělí 21. července 2008 ve 20:32® Leonardo
Leonardo

Prosím o radu, když při vábení se 8 pukanců povede a 2 ne, co myslíte plaší to sumce?? děkuji za odpovědi

Pondělí 21. července 2008 ve 20:24® HaD
HaD

gadasnik> samec má hranatější hlavu a na prsních ploutvích ostré hrbolky, jikrnačka naopak hlavu kulatější a ploutve téměř hladké. Pak ještě podle řitného otvororu, ale tam si nejsem jist.

Pondělí 21. července 2008 ve 20:22® HaD
HaD

sgt.mooody> to jakou má prut akci neurčuje jeho materiál, ale především konstrukce. I grafitovej prut se může ohýbat celej a naopak u laminátu jen špička. To aby nebyla mýlka

Pondělí 21. července 2008 ve 20:21® HaD
HaD

KucaPce> ať se daří! :-)

Pondělí 21. července 2008 v 17:01® vagi
vagi

Čauky, mám dotaz pro západočechy. V pátek chceme vyzazit na sumíky, ale asi nebude čas na chytání nástražek. Nevíte o nějakých sádkách poblíž Plzně? Vím jen o Prádle a to mi přijde daleko :-(( Dík

Pondělí 21. července 2008 v 15:36® KucaPce
KucaPce

Nazdar chlapi, tak jdu zase dneska zkusit štěstí tak mi držte palce :->

Pondělí 21. července 2008 v 8:47® sgt.mooody

Ficak> Jé já mám děličky ne sumce nejrači!prostě dělička lamenát je moje!líbí se mi nanich že jak je to laminátový tak se ti neohýbá jenom špička ale celej prut prostě na sumce ideální!aspoń promě,hele prosimtě víš ještě kdes ho koupil?že bych se naněj podival a po případě bych si ho taky koupil:-) kdyžtak mi pošli odkaz na tu internetovou stránku.A ta fotka se ti fakt povedla!!!:-)

Neděle 20. července 2008 ve 23:51® Ficak
Ficak

sgt.mooody> Je to fotka z mobilu a je fakt že jak je to z blízka tak to vypadá jak sukovice,ale ve skutečnosti je to ta moje dělička jak jsem ti psal,ale je fakt,že jsem na ni tahal štiku 70cm a ani jsem jí pořádně necejtil.Mám jí koupenou z internetu a údajně je konkrétně na lov sumců,zátěž má 300g.:-|

Neděle 20. července 2008 ve 22:44® BuBu99
BuBu99

marven zdar tak jak kousou me zadna slava jen mensi na vabku skoro nic ale ja davam vetsinou rybu rousky ne je to hned dole od trumenu a malejch sumejsu