Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 20. července 2008 ve 20:19® Pavel_77
-
Dnešní vábnička na Labi, spousta neproměněnejch záběrů, ale nakonec se 5 sumců
no spíš sumečku chytlo, takže celkem spokojenost. Akorát už by to chtělo tahat větší.
- Neděle 20. července 2008 v 15:53® gadasnik
-
To all:kdysi už tu tbylo,ale jak bezpečně poznám sumčí holku od kluka??Ď
- Neděle 20. července 2008 ve 14:42® gadasnik
-
regulus:
zdar regule,jeden nejmenovaný věrohodný bulvár otiskl něco o takových těch věcech,co už necháváme mladším
,a tam jsem zmerčil u „kasy“ tvůj sumovláčák,nemotal jsi se náhodou zrovna kolem??
- Neděle 20. července 2008 ve 14:38® gadasnik
-
hezký kucí,zas aspoň nějakej sumčí slízek,už mám zas abstinenčního rapla.
- Neděle 20. července 2008 ve 14:35® KucaPce
-
Ahojda začínám s rybařinou a protože jsem zjistil, že je tady docela dost sumců, tak jsem to zkusil a měl jsem úspěch sice jenom okolo 50ti cm, ale i to mě potěšilo a doufám, že se brzy budu moci pochlubit i nějakým chlapákem
- Neděle 20. července 2008 ve 14:16® marven
-
zadr pánové tak jak to šlo ja jednu metrovku jdenen zaběr sem posral vzal jsem ho moc brzo měl jsem strach aby my nezajel pod strom a chviku z kámošem na vábičce tak přišli dva prckové
- Sobota 19. července 2008 ve 20:36® gadasnik
-
kua,to vypadá,že koušou,když tu nejni ani noha
- Sobota 19. července 2008 v 16:44® Malovec
-
Leonardo> na fotce by to asi nebylo moc vidět ale zbrousil jsem tu nožičku uplně do ostra aby tam nebyl žádnej oblouček a procházela líp vodou
- Sobota 19. července 2008 v 16:43® gadasnik
-
Ficak> co to je prosímtě za klacek??připomíná mi to tokozácký „sukovice“.
- Sobota 19. července 2008 ve 14:57® sgt.mooody
-
Ficak> Nojo tak to zato přivstání opravdu stálo!
Jeto fakt nádhera,hele čéče máš naty sumíky pěknej klacek!ale ješte kdyby naněj něco přišlo to by bylo ješte lepší co?
- Sobota 19. července 2008 ve 13:59® polca
-
Takové ryby se chytají když jezdíte s Láďou V. na řeku Po. Krásnej 210cm 65kg.
- Sobota 19. července 2008 ve 12:47® Ficak
-
Tak pro tento pohled si klidně přivstanu.
- Sobota 19. července 2008 ve 12:40® gadasnik
-
regulus> to je ze života,jenom škoda,že to člověk nemůže podat peprněji,je to na draka.Ale snad to vynikne tak,jak jsem to zamejšlel
Kua na slizounky jedu až příští tejden,tak doufám,že „něco“ konečně loupnu.Vždyť doposaď jenom po chvilkách a zatím nic velkýho nad dvašestnást.V hlavě toho je hodně,kam na ně,ale aby z toho zas nebylo prd
Jak ty,už bylo na halouzce něco pěknějšího??Kousek nad náma mi byl doporučenej pěknej jez,tam by jsi se vyřádil s vláčkou,minule jsme si tam s mladým celkem slušně zavláčeli.
- Sobota 19. července 2008 ve 12:07® BuBu99
-
nezkousel jste nekdo pichnout na sumce kanadaka nebo ho nezerou docela me to zajima?
- Sobota 19. července 2008 v 10:50® regulus
-
gadasnik> Romane, ty seš taky vták, kam na to furt chodíš.
- Sobota 19. července 2008 v 10:48® sgt.mooody
-
gadasnik> Jj prostě dravci pohodový způsob lovu na jednom prutě bójku a na druhym zaveženou rybku na těžko do velké hloubky a jen si pěkně sedět a popíjet u vody a čekat až zabere…toje prostě ráj
- Sobota 19. července 2008 v 10:41® gadasnik
-
sgt.mooody> jj,sumcařina je boží a je to naprostá pohodová čubačka,„hóóóóóódně“
času při nastražených čaganech,pokud druhý proutek není fídr.Sice dva různé způsoby-tvrdý a měkký proutek,ale tohle je moje parketa.A plácat se s dvojkou ve vodě,dokud nenabere trapet sil,to je ta pravá pohodička,co ke slizounkům patří.
- Sobota 19. července 2008 v 10:34® sgt.mooody
-
gadasnik>
Jojo stim s tebou plně souhlasím!!!je krásný si toho sumce pěkně povodit,pokud on nepovodí tebe
cítit ten tah tý rybi jak mlátí do vlasce…a pak se snim pěkně pomazlit
mě se např:líběj ty miminka okolo 100cm jeto prostě nádhera!máš pravdu!
- Sobota 19. července 2008 v 9:58® gadasnik
-
- Sobota 19. července 2008 v 8:48® gadasnik
-
Ficak> objí,jak žížala i rybiška bude mít úspěch,ale v tomhle případě bych spíš nastražil rybišku,těm věřím víc,při těchhle rozměrech. Jinak přesně jak píšeš,chytlo mě to před lety přesně jak tebe.Ten obrovský tah a kdo z koho,navíc,jak se s ním ještě pomazlíš ve vodě,je to bomba.Nesmíš brát ovšem na zřetel jeho sliz,to je fakt síla,ale to je vedlejší.A to ticho doma-moje polovička se mnou chodila na ryby asi dva roky a pak si udělala papíry a naše ratolesti-14a16,tak ty rybaří taky,mladej a mladá,takže u nás nemáme problémy,co s volným časem.A vesměs fšecky víkendy u vody,pokud do toho zrovna nevleze rachota.Přeji,ať ti to kousne a doufám,že tě pak neuvidíme v telce,jak stojíš vedle dvojky na háku
- Pátek 18. července 2008 ve 23:27® Ficak
-
gadasnik> souhlasím s tebou,že tahle značka je nanic.Háčky od gullu jsem narovnal v ruce a vyhodil mě snima i můj 13cti letej kluk.Mam teď děličku prý pro lov sumců zát.300gr,a naviák jsem koupil OKUMA,a kterejma jsem asi 2roky docela spokojenej.Sedí mi tam ty bojovky a cena
.Ve 4ráno už budu na tom fleku a uvidim co vystopuju
.Víš od té doby co jsem cejtil na prutě tak obrovskou sílu,tak mě to drží.Doma už začíná být zase ticho,protože jsem stále včudu,ale přes zimu se to snad srovná
Je lepší použít podvoďák s rousnicema,nebo bojku a rybu???
- Pátek 18. července 2008 ve 23:05® gadasnik
-
Ficak>
dvojka na naše poměry hodně slušná rybiška,kerá pěkně potrápí,moje začátky byly podobné,ale čas to fšecko dopiluje.Jenom značka vercajku GULL /možná se mýlím/ mě dost dráždí,dvakrát jsem měl s touto „značkou“ co do činění-naviják a nějaký ten háček a obojí letělo doslova obloukem z okna. Pokud máš slizounka na tom místě vysondovaného,určo ho tam trefíš i nadále,takovejhle kousek nerad mění svoje zvyky,akorát se stane fikanější.
- Pátek 18. července 2008 ve 22:52® Ficak
-
frantakapr> Děkuji ti za odpověď,já vim také o jednom vousáči,má taky něco přez 2m,a měl už jsem ho 2krát na prutě,a stejně jako ty,vždy se tam pověsil když jsem ho vůbec nečekal.S lovem sumců nemám žádné zkušenosti,jsem začátečník.Loni se mi podařil jeden na řece v proudu,měl něco přes metr,tak mě to nějak vzalo.Vzal mi rousnici na 28vlasci a opůlnoci. Asi o týden později jsem seděl u řeky znova ale na tišině,kde je cca 4–6m hloubka.Nikdy předtím jsem neviděl jak se zvedá bahno a černý větve zen dna k hladině.Bylo to jako když by pod vodou praskl přívod páry..Tenkrát jsem se skoro rozvedl,byl jsem tam denně,až mi jednoho dne asi v 21h vzal 35cm karase.Při snaze ho přibrzdit se mi můj novej GULL(naviják)normálně urval z prutu,a já bezmocně koukal jak mi mizí 150m šňury,rozhod se že jede asi domů.Je možné že by parkoval 300m proti vodě od místa kde mi to vzal???Je fakt,že v té hloubce asi moc ryb k snědku nemá. Možná jsem kopyto a plno lidí bude kroutit hlavou,nad tím s jakým náčiním jsem na něj šel,ale asi fakt platí,že chybama se člověk učí.Snažím se tady od vás nabrat trochu teorie,aby mě zase nezaskočil.Vercajk už mam trochu lepší,tak tam budu jezdit a pokusim se ho přečíst.Měj se fajn,a PETRUV ZDAR.
- Pátek 18. července 2008 v 19:08® gadasnik
-
HaD> jsou to prevíti,/ale na mně nemaj!!!!
/jak nechcou,prostě s nima nehneš a to jim můžeš slibovat hory doly fčetně novýho laku
- Pátek 18. července 2008 v 19:01® HaD
-
gadasnik> wow, no ty máš teda nápady
supr!
- Pátek 18. července 2008 v 18:46® gadasnik
-
- Pátek 18. července 2008 v 18:28® Leonardo
-
Malovec> a nemohl bys prosím sem vložit fotku jak sis ji upravil prosím?
- Pátek 18. července 2008 v 15:59profil byl smazán
-
marven> na nástražky se vybodni…zajeď do globusu a kup pár míčů
- Pátek 18. července 2008 v 15:27® marven
-
Malovec> jedu nachytat nastražky ale začlo pršet to počasí zasraný
- Pátek 18. července 2008 v 15:24® marven
-
Malovec> nono tak co vkolik přijedeš