Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 18:57® Robur
-
m
sgt.mooody> máš o tom celé fóŕum, jmenuje se sumec na vláčku, při hledání narazíš i na další odkazy
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:54® sgt.mooody
-
fila:Hodně tam ty sumci berou na žížalu!aspon sem jich tam nato nachytal nejvíc
no proste to tam skus:)
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:52® sgt.mooody
-
fila:Ttj,hele když trefíš dobu kdy tam dou sumci nebo se trefíš do jejich hnízda tak se z toho zblázníš třeba dou miminka jen kolem 70–60cm ale rybařina jeto nádherná!!!
Můj rekord je na Orlíku 156cm zrovna když jsem měl nahozíno na úhoře chyt jsem ho na rousničku.Ale dávej si na těch doupkách pozor na trůmany
Ti jakmile najdou žížalu tak se jich nezbavíš ale ty maj taky období kdy berou a kdy ne.No hele uvidíš sám třeba až tam přijedeš tak budeš odjíždět sklamanej
Ale prej už tam hodně lidí vytáhlo sumce přez 1,5m.Prostě to tam zkus prohodit a vyzkoušet další tvoje finty
Bud se zadaří nebo ne.Ale promě jeto tam fajn voda už odtamtud mám hodně metrovejch sumečků a spoustu zážitků
třeba sem měl záběr a ůbec se semnou ta ryba nebavila prostě pořád jen jela pak mi vymotala celou cívku prasklo to a bylo po prdeli
Na tyhle případy by byla dobrá lodka.No nic at ti koušou!
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:45® fila
-
sgt.mooody> Je to normální přívlač, jen máš větší třpytku.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:41® fila
-
sgt.mooody> Určitě dám vědět.Jedu to spíš jen okouknou.Rekord mám sumčí holku 147 a rád bych ho překonal,tak sonduju.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:40® sgt.mooody
-
fila:A hele jaký to je chytat sumíky na přívlač?já jsem sumíka na přívlač ješte nechytil.Ale abych pravdu řek mockrát sem to ani neskoušel
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:38® sgt.mooody
-
fila:jj ad se ti tam daří!!!
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:37® sgt.mooody
-
fila:To sem rád že se tam otěch sumčících taky někdo zmíní
Na doubkách jeto fajn kapři velký sumců poměrně dost ale převážně malí a úhoři sou tam taky pěkný…Pak až se odtamtud vrátíš tak mi musíš říct jaký to tam bylo a jak se ti tam líbylo
at ti koušou!
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:37® fila
-
sgt.mooody> Dík,zkusím nějakého na přívlač.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:34® sgt.mooody
-
fila:noooo Doubek
tam jezdim,sumců je tam fůry ale převážně dost malejch…ale skuste to tam!!!supr voda!heh Lysá,Labe to sou moje sumcařské místa určitě se tam podivejte
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:26® fila
-
Kamarád dostal tip na sumce,někde u Lysé nad Labem.Revír Doubky,je to prý slepé rameno.Neznáte to tam někdo?Jsem začátečník a netuším co nás tam čeká.Dík za každou odpověď.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:15® sgt.mooody
-
tomchamik> Aha no tak to tu kdyžtak povim zatim já klukům,a až se vrátíš tak si to tu řeknem…Tak at ti koušou
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:13® tomchamik
-
sgt.mooody> nepovíme,já jedu na dýl,ještě nevim do kdy,ale min do pondělí jistě.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:10® sgt.mooody
-
tomchamik> Ttj,já zejtra brzo ráno jedu na Stříbrnou skalici podivat se na candáty a odpoledne nahodim na kapřika tak uvidíme co to bude dělat:)Zejtra si to tu povíme.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:08® sgt.mooody
-
Ted jsem si měnil vlaces z navijáku…dal jsem si tam 0,30 na 11,3kg nostnost pojedu se tet nekdy podivat na Labe na úhoře nevíte jestli tam tedkon berou?Nebo nechytli jste tam letos někdo nákýho?
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:07® sgt.mooody
-
Ted jsem si měnil vlaces z navijáku…dal jsem si tam 0,30 na 11,3kg nostnost pojedu se podivat na Labe na úhoře nevíte jestli tam tedkon berou?Nebo nechytli jste tam letos někdo nákýho?
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:07® tomchamik
-
sgt.mooody> jj,zítra ráno razim.Ještě nevim jestli budu škádlit vousáče,nebo jen kapra,uvidím na místě.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 17:04® sgt.mooody
-
tomchamik>
V Jesenicích jo no to od sebe opravdu nejsme daleko.A co pojedeš tekon někdy na Orlas nebo někam jinám na vousáče?
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:59® tomchamik
-
sgt.mooody> vida,to jsme skoro sousedi,já bydlím kousek od tebe,pod Jesenicí.Tak když budeš zlobit,přijedu ti dát na prdel
mako>kam razíš?Klidne osobkou?
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:43® sgt.mooody
-
fila:Ale tak já jí tam časem šoupnu abych nebyl pozadu
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:43® sgt.mooody
-
tomchamik:Dneska jsem měl jet na Něvkovice ale jelikož mi umřela teta tak jdu v pátek na pohřeb,takže sme se nato s klukama vybodli
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:42® fila
-
sgt.mooody> No, to už je lepší.Foto není nutné.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:40® fila
-
sgt.mooody> Pro začátek,zkus psát velká písmena na začátku věty.To zvládneš.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:39® sgt.mooody
-
fila:tak už jsem tam něco napsal ještě se ti vyblejsknu jestli natom trváš
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:38® mako
-
tomchamik : Taky zítra razím na Orlas, tak schválně jak dopadneme …
Ať koušou !
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:37® sgt.mooody
-
tomchamik> tak at něco chytneš!!!na Orlíku chytám rád!až se vrátíš tak se nám pochlubíš
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:32® fila
-
sgt.mooody>Tu kartu by si mohl vyplnit.Netuším jestli je ti 13náct, nebo 50sát.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:29® tomchamik
-
HaD> V tomto případě bych to neřešil. Ať ti koušou,já jedu ráno na Orlas,tak snad taky zatnu
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:27® sgt.mooody
-
Dobrý den:co si myslíte o té záhadě jak našli toho sumce kterej měl v hubě nacpanej míč?
- Čtvrtek 17. července 2008 v 16:27® tomchamik
-
sgt.mooody> co si doplnit kartu,ať víme s kým máme tu čest?