Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 16. července 2008 v 11:08® sgt.mooody

HaD:stříbrná skalice,propas­t,Něvkovice,Or­lík,atd…hele já mám halvne problém stím že nemám lodku takže když už jedu nekam vábit tak jedu s kamarádama nebo si ji musim pučit…

Středa 16. července 2008 v 11:05® HaD
HaD

sgt.mooody> obojí? Tak mi řerkni konkrétní revír, kde je ten zákaz. Mám pocit, že si vymýšlíš.

Středa 16. července 2008 v 11:05® HaD
HaD

Leonardo> záleží na stylu. Pokud je to natvrdo, pak ne. Když je to do jízdy, dával jsem i předšpičkovýho policajta, abych viděl jemný pohyby nastražený ryby. Kolikrát se mele, ale špička prutu je moc tvrdá a není to vidět. Je to dobrý pro představu, co se tam dole děje. Pro záběr to ale není k ničemu.

Středa 16. července 2008 v 11:04® sgt.mooody

HaD:17

Středa 16. července 2008 v 11:04® sgt.mooody

Had:obojí:D

Středa 16. července 2008 v 11:03® HaD
HaD

sgt.mooody> kolik Ti je?

Středa 16. července 2008 v 11:03® HaD
HaD

sgt.mooody> nedá nebo nesmí?

Středa 16. července 2008 v 10:57® sgt.mooody

mako:no tak to jsem uplne vedle promin ale v tom ti neporadim do čelakovic nejezdim…ale vim že jeto tam jak řikáš hodne soukromí,nevim bejt tebou tak to skusim jak jezdim já,do Lysí pod tu rozbytou pískovnu.tam je tech sumečků hodne ale převážne okolo 70cm.

Středa 16. července 2008 v 10:54® sgt.mooody

Leonardo:no tak jestli nato chytáš sumíky tak to já dám na špičku prutu vždycky jenom rolničku a povolim cívku…

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19070.jpg
Středa 16. července 2008 v 10:54® mako
mako

sgt.mooody: Neznáš to kolem Čelakovic ? Tam jsou pěkný pískovny, ale mám pocit, že už je to vše soukromý .....

Středa 16. července 2008 v 10:52® sgt.mooody

HaD:no aspon kde já bydlím tak tam moc míst kde se může pukat nejní…bydlím v říčanech

Středa 16. července 2008 v 10:18® Leonardo
Leonardo

Dobrý den, prosím o radu, když chytáte na podvodní splávek, tak dáváte nějaký sygnalizátor policajta nebo něco??

Středa 16. července 2008 v 9:53® mako
mako

Jax : Ahoj, kde jste na Orlasu byli a jak tam vypadala voda ? U nás to o víkendu ještě nekvetlo a nástražky se celkem dali. Ale jestli už je to někde zelený, tak to bude horší …Sice je pravda, že plotic moc nebylo a cejni vesměs velký, ale brali dost slušně … Díky

Středa 16. července 2008 v 9:52® HaD
HaD

sgt.mooody> já Tě nepřesvědčuju na chytání s vábničkou. Jen říkám, že vábit se smí téměř všude. Kde konkrétně od Prahy na východ se nesmí?

Úterý 15. července 2008 ve 22:23® sgt.mooody

HaD:a nebo si sebou vábničku ůbec neberu jen sonar.podivam se kde je jaká díra jakej bordel.tak to tam proste nahodim jestli tam ten vousáček třeba nedřebí.

Úterý 15. července 2008 ve 22:20® sgt.mooody

HaD:tak třeba ve tvojom kraji se smí pukat na hodne místech ale na praha východ moc míst pro pukání neni aspon teda kde já bydlím…a já abych ti pravdu řek moc nepukám jen na Laby jinak moc ne,já mám rád si toho sumečka pěkně vysedět:) a pak až se rozvrčí civká a rolnička začne cinkat a fofrem na lodičku toje moc hezkej zážitek!!!ale ůbec nejak pukáni neodsuzuju jeto dobrej vynález a nekdy ho taky použiju…když jsem na Laby tak skoro pokaždý,hele Hade tak mi porad kde se dá všude pukat pls.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19065.jpg
Úterý 15. července 2008 ve 22:08® HaD
HaD

sgt.mooody> proč si myslíš, že se na vábničku skoro nikde nesmí? Vím jen o pár zákazech, jinak všude je povolená.

Úterý 15. července 2008 v 19:34® sgt.mooody

Ficak:nemáš ubec zač,a ůbec se nediv že si sumíka vytáhl zrovna na rousnici,já nachytal sumce převážně jen na žížali a stává se mi to hlavne když chtyám úhoře a tak,(můj názor je že na sumce je chumáč rousnic nejlepší návnada!!!)aspon sem jich nato chytil omnoho víc než na rybyčku.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19061.jpg
Úterý 15. července 2008 v 19:09® Ficak
Ficak

sgt.mooody> Děkuji za hbytou odpověď,abych pravdu řekl,toho jednoho jsem tam náhodou vytáhl nečekaně na rousnici,a tak jsem tam začal chodit,třeba tam ani nejsou a tenhle zabloudil.Taky se měj!Petrův zdar

Úterý 15. července 2008 v 18:20® sgt.mooody

Jax:díky za radu za dva týdny se tam jedu podivat na sumíky tak uvidíme,jinak tenhle čtvrtek jedu do Něvkovic prej je tam sumců hodne tak uvidíme jestli nákej sumík příde:)

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img19059.jpg
Úterý 15. července 2008 v 17:42® Jax
Jax

Zdar lidi,teď sem dorazil z Orlíku.Nevim sice proč,ale je to bída.Šli mimina kolem 75 cm.Byla krize o nástražky.Za tři dny snaženi jsem nevytahl vhodnýho cejna ani okouna.Takže na Orlík přibalit nastražky sebou jinak všem lovu zdar

Úterý 15. července 2008 v 15:44® sgt.mooody

mako:a na Laby je celkem jedno kde pukáš tam je tech sumců dost ale je jich tam převážne dost malejch!nevim bejt tebou skusil bych to u tý rozbitý pískovny,jestli víš kde to je,tam je chytám já jeto u Lysí.byli sme tam na zahájení na noc chytli sme dohromady 6 sumíků a z toho měl největší 76cm proste převážne se tam chytaj sumíci od 40cm do 80cm

Úterý 15. července 2008 v 15:39® sgt.mooody

mako:sorry ale v tom ti já neporadim já na vltavu nejezdim,ale zkus se podivat do Hluboký nad Vlatavou tam chyt kamarád na zahájení sumíka 176cm a 80cm za týden…

Úterý 15. července 2008 v 15:37® sgt.mooody

BuBu99:hele ja moc nevim jezdej tam spíš kámoši já tam moc nejezdim…ale myslim že pukali z lodky ale je možný že i ze břehu…se skus podivat do papírů,tam to někde najdeš napsaný tak si to proštuduj…

Úterý 15. července 2008 v 15:37® mako
mako

Kluci : Kam chodíte pukat na Labe ? Nevíte o nečem na Vltavě kolem Prahy ? Díky

Úterý 15. července 2008 v 15:36® sgt.mooody

BuBu99:hele ja moc nevim jezdej tam spíš kámoši já tam moc nejezdim…ale myslim že pukali z lodky ale je možný že i ze břehu…se skus podivat do papírů,tam to někde najdeš napsaný tak si to proštuduj…

Úterý 15. července 2008 v 15:33® BuBu99
BuBu99

sgt.mooody ja nevim jak to je a to pukaj ze brehu tam se lodka pouzivat nesmi nebo se pletu

Úterý 15. července 2008 v 15:24® sgt.mooody

BuBu99 nevim tak třeba už se tam nesmí ale dřív se tam mohlo!…jinak na Laby taky pukám,je tam tech sumců celkem hodne ale převážne jsou malí!

Úterý 15. července 2008 v 15:22® sgt.mooody

BuBu99:no před rokem se tam ješte smelo pukat nevim jak tet ale dřív se tam mohlo…ale mám zato že kluci tam normálne pukaj

Úterý 15. července 2008 v 15:13® BuBu99
BuBu99

sgt.mooody> chces mi rict ze na Doubkach se smi s vabnickou na Labe chodim vabit normalne ale vabit na Doubkach