Chytej.cz

Sumcařina

V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 10. července 2008 v 15:17® Iwory
Iwory

Zdarec chci se zeptat kdyz to ted vidim na ty fotce,,,,, davate sil. hadičku i mezi hačky jo?

Čtvrtek 10. července 2008 ve 14:32® mako
mako

A tady ještě foto …

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18989.jpg
Čtvrtek 10. července 2008 ve 14:18® mako
mako

Na velikosti nezáleží ..... Včera vábnička, fakt nevím, co ten „kanaďák“ chtěl s tou ploticí dělat ..... Jestli měl pocit, že ten trojhák v hubě je něco moc dobrýho, co by jí měl sebrat ..... -o))) Jinak je to pěkný osobák .. NEJmenší na vábničku a ještě americkej …

Čtvrtek 10. července 2008 ve 14:00® mako
mako

HaD – díky, myslíš tedy že když neloví v okolí hladiny, že prostě nežerou vůbec ? Já jen nevím jak chytat v době, kdy se celý večer nahoře nic ani nehne. Na Orliku se vábit nesmi a člověk nemá volný večer jen když je počasí a jsou u hladiny. Tak nevím jak na ty, co se pohybujou v původním korytu a nevyjíždí až do břehů, podvoďák mě napadl jako možnost, ale výsledek jsem popsal. Ještě zkusím rousnice a uvidíme …

Čtvrtek 10. července 2008 v 11:55® Bery

vagi> Ještě co vím tak Butov je areál Škoda tedy kdysi takže tam se asi může bohužel je to popsáno tak že se v tom jen těžko orientuješ a nevím k čemu tam jsou ř. km. když to nejde odhadnout. PS: Proti Butovu je pravý břeh naproti areálu Škoda takže tam klidně můžeš. Lovu Zdar

Čtvrtek 10. července 2008 v 11:47® Bery

vagi> Já mám zaplať bůh chatu na přítoku úteráku a tam se na bojku může. Řešit to nikdo neřeší, ale znáš to zavezeš a zrovna přijde nejakej puntičkář a máš po papírech. Jde ale chytat i bez bojky. Tak to zkus možná se ti povede nejakýho fousáče přesvědčit.

Čtvrtek 10. července 2008 v 11:35® HaD
HaD

mako> v tuhle dobu bych tak hluboko nechytal

Čtvrtek 10. července 2008 v 11:31® BuBu99
BuBu99

malovec zdar myslis ze se trou ja myslel ze uz jsou po treni za chvilku na ne vyrazim tak uvidim

Čtvrtek 10. července 2008 v 10:02® slimak
slimak

mako> je to tak..kdykoliv jsem to zkoušel na orlíku na podvoďák,ryba to nepřežila…a to byla třeba i 3 metry nade dnem…:-|

Čtvrtek 10. července 2008 v 8:31® mako
mako

Zdar sumcaři, mám jeden dotaz, nedaří se mi na Orlíku s podvodním splávkem. Zkoušel jsem ho na větší hloubky ( 15m a víc ) a měl jsem problém s tím, že nástražní ryba asi vlivem změny teploty a tlaku vody měla tendenci upadat do komatu … -o)) Po vytažení nahoru se po chvíli, kdy nejevila známky života zase vzpamatovala … Nemá s tím někdo zkušenost prosím. Chtěl bych tomu přijít na kloub a zkusit to níž, když se nahoře za celou noc nic neobjeví. Díky moc

Čtvrtek 10. července 2008 v 7:55® Malovec
Malovec

BuBu99> po ránu a kolem oběda je to se záběrama lepší večer to stojí za prd , to už vábnička moc nefunguje ryby jsou rozjetý a nemaj moc zájem

Středa 9. července 2008 ve 22:39® BuBu99
BuBu99

Malovec zitra jdu na ne pujdu uz tak ve dve zatim jsem chodil v podvecer tak zkusim zmenu me to vubec neprekvapuje ze nekousou proto ze mam dovolenou

Středa 9. července 2008 ve 22:26® thunder

Dnes vabnicka 120cm a jeden prcek:-)

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18980.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18979.jpg
Středa 9. července 2008 ve 22:09® fishoumen

Zdar nechtěl by někdo do party na sumce na Těrlicko od 11 do 18.7.Kdyby ste někdo chtěl jít tak pište sms na 774831903

Středa 9. července 2008 ve 21:58® Malovec
Malovec

BuBu99> taky nám to teď moc netahá jestli se třou nebo co ? něco je špatně ale v počasí bych to neviděl

Středa 9. července 2008 ve 20:59® jiris
jiris

hupr- at mladej nedostane kýlu, zase tak lehky ty fishky nejsou.

Středa 9. července 2008 ve 20:38® vagi
vagi

Bery: dík moc. Chtěl jsem to zkusit proti Butovu, tam je občas bójek, ale jak to čtu, tak tam se nesmí :-) Zřejmě se to tam moc neřeší…

Středa 9. července 2008 v 16:05® HaD
HaD

amor69> vábit bys měl vábničkou. Hloubka – začni v polovině sloupce a podle reakcí se rozhodneš, kam nástrahu spustit. Nejmenší hloubka, kde to je ještě rozumné vábit je cca 2 metry. Na velikosti vábničky nezáleží, důležitý je tvar a způsob vábení. S funkční vábničkou „zahraješ“ jak na hloubce, tak i na mělčině.

Středa 9. července 2008 v 15:18® amor69

TAk sorry pani rybari, (sumcari), viete mi poradit?

Středa 9. července 2008 ve 14:38® regulus
regulus

amor69> už jen svým pozdravem jsi si naběh na vidle. :-)

Středa 9. července 2008 ve 14:24® amor69

Zdar soudruzi:) viete mi niekto poradit kde, ako a s cim mam vabit sumce??? hlavne, ked som na lodke ako hlboko ma byt navnada a aka velka ma byt vabnicka? dakujem

Středa 9. července 2008 ve 12:13® alland123
alland123

hupr:Gratulujem synovi,vyrastá z neho pekný sumcobijec:-)

Středa 9. července 2008 v 11:52® slimak
slimak

BuBu99> jedu to za chvíli zkusit,tak uvidíme…

Středa 9. července 2008 v 11:47® BuBu99
BuBu99

tak vcera na vabku letos poprve uplne bez zaberu co vam prisel nejakej fousac asi pocasi na prd

Středa 9. července 2008 v 10:06® Bery

vagi> Na Hracholuskách chtám taky a co se týče zavážení a lovu na bojku tak je povolena jen někde koukni do soupisu revírů je to tam vyjmenováno, ale pokud to na Hrachách neznáš dokonale nebudeš z toho moudrej a na označení tabulemi zapomeň. Údolní nádrž Hracholusky. Od tělesa hráze údolní nádrže Hracholusky (ř. km 22,8) až k jezu pod parkem ve Stříbře (ř. km 45,2). K revíru patří část Úterského potoka od vtoku do nádrže až 100 m od nejvyššího vzdutí hladiny údolní nádrže – vyznačeno tabulemi. Lov z plavidel a zavážení nástrah je povoleno 100 m od hráze nádrže až k ústí potoka nad bývalým mlýnem u Floriána. Hlubinná přívlač je povolena. Přítoky jsou chovné – lov ryb zakázán. Lov ryb je zakázán z přístavišť lodní dopravy a ve vzdálenosti 30 m od nich. V prostoru oddílu vodního lyžování TJ SLAVOJ Plzeň na pravém břehu u kempu u hráze je v úseku cca 250 m lov ryb zakázán – vyznačeno tabulemi. Lov na bójku je zakázán s výjimkou těchto lokalit (vyznačeno tabulemi):

• katastrální území Těchoděly (ř. km 23,5 – 24,1),
  • úsek od obce Hracholusky k zátoce pod Radostí (včetně zátoky),
  • úsek od ústí Lučního potoka až k ústí Žebráckého potoka (ř. km 27,0 – 28,6),
  • oblast u Rybářského domova, katastrální území Pšovany,
  • levý břeh (ř. km 33,0) – zátoka Úterského potoka,
  • pravý břeh proti zátoce Úterského potoka (ř. km 32,2 – 33,3),
  • pravý břeh proti areálu Škoda. Od ústí Sulislavského potoka k ústí Sitenského potoka od konce značené plavební dráhy (ř. km 40,0) až k jezu pod parkem ve Stříbře.

Upozornění: V úseku od Plynu k jezu u Pičmana je významné rybí trdliště (výtěr ryb probíhá obvykle od 16. 3. do 15. 6.), podle § 13 odst. 3 písm. i) zák. č. 99/2004 Sb., o rybářství, zde v době výtěru platí zákaz lovu ryb.

Úterý 8. července 2008 ve 21:04® marven

hupr> mimochodem držení ma skvělí stou metrovkou

Úterý 8. července 2008 v 19:02® marven

hupr> ja vým že je kluk šikovnej po tobě ale už na MRKu nejsem nekomentuju ani nevkládam fotky protože se tam nehodlám snikym dohadovat sám výš jak to tam chodí kluci mějte se at vám koušou.

Úterý 8. července 2008 v 18:06@ ???

marven-dik ale gratulace patri malemu ta ryba byla určo jednou tak tezšši nes on.tak si zafunel jak chlap......co bych dal zato vytahnout si rybu dvakrat tak teskou nes sem ja.mam na kamere cele jeho zdolavani .docela prdel .a toho kriku a nadavek jak stary chlap.dam tu jeste fotku jednoho okolo 90čisel co si ho mali vytahl tak pred tydnem.a jednu zdolavačku 12kg kapra .

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18951.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18952.jpgfoto/diskuze/sumcarina/2008/th-img18953.jpg
Úterý 8. července 2008 v 16:18® marven

hupr>parádní kousek gratuluju a synkovi taky

Úterý 8. července 2008 v 16:03@ ???

zdravím, chtěl bych se zeptat zkušených: super počasí na sumce, ale kalná voda, kdyby mi někdo napsal, jestli to má cenu v kalné vodě, a jestli už nějakého v kalné chytil, díky moc