Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. července 2008 v 15:40@ ???
-
had-neboj mi kluci ze severu to mame vymakly,je normalne napsany a jako sezrany.je z vody kde jich moc neni ale bojek tam kazdy vecer plave tolik ze byses tam bal plavat at se nejakemu nenazranci nepovesis na činku,a tam kde sem ho kamosovi pustil mu bude bohovo. us sem mu tam dal jednoho na jaro ho chytli na zizalu a ma za rok a neco o 4kg vic a ma tam i vetsi hloubku.
- Úterý 8. července 2008 ve 14:42® HaD
-
hupr> parádní kousek
jen s tím přesouváním do soukromáku bych se moc nechlubil – je to protizákonné. Aby si pak neměl problém.
- Úterý 8. července 2008 v 11:33® Maiki
-
hupr- na vabku ze??
- Úterý 8. července 2008 v 7:15® lucioperce69
-
hupr> nádherná rybiška
- Úterý 8. července 2008 v 0:39@ ???
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 8. července 2008 v 0:38@ ???
-
jeste zdolavačka
- Úterý 8. července 2008 v 0:32@ ???
-
kouknete na kluka. nedelni posunuty rekord meho 5leteho kluka............drzel sem mu prut za prdeli ale on to nevedel takze je to jeho poctiva ryba..premistena do 3h soukromaku.tam ma tolik zradla ze steci jen otevrit čumak.
- Pondělí 7. července 2008 ve 22:36® vagi
-
marven: dík za odpověď. Jezdí nám tam parník, takže tam bude asi zákaz, ale když tam budu jen jeden večer a zavezu si to i třeba do plaveb. dráhy, pak zase stahnu, tak by to snad nemuselo vadit. Spíš jde o kontrolu RS, aby z toho nebyla nějaká pruda
- Pondělí 7. července 2008 ve 22:04® marven
-
vagi> trhačka je povolená jen kde je vyslovně zakazaná tak nesmýš v plavební dráze to je jsné max 25m nebo to natáhneš pod vodou
- Pondělí 7. července 2008 ve 21:50® vagi
-
Zdravím sumcobijce. Chtěl bych se zeptat, jestli tady někdo sumčí v západních Čechách? Zkouším sumčit teprve krátce a při pročítání jednoho zdejšího Davidovo článku mě došlo, že ne všude se smí chytat na trhačku. Je to jako s lovem z loďky, že je obecně zakázán a jen na vybraných lokalitách se povoluje nebo je to naopak povolené a zákazy jsou lokální? U nás na Hracholuskách by třeba mohl být zákaz v plavební dráze. Poradí mi někdo, ať to nemusím někde študovat
Dík
- Pondělí 7. července 2008 v 16:56® mako
-
Michall : Ja preferuji plotici okolo 30cm, ale ve finále je to spíš o tom, co chytíš, takže pak jsou uúlovka na cejnky ( 15cm ) i cejny ( 40 cm ). Menší sumíci do cca metru spíš na korytu a větší kousky spíš honěj ryby do zátok a proti břehu. Já dávám většinou jeden na vodu a jeden blíž … napiš pak jak dopadnete.
- Pondělí 7. července 2008 ve 13:07® Michall
-
mako:moc diky za radu.jak velkou nastrazni rybu? kam ji mam umistit?(nad koryto nebo spis nekam do zatoky?)
- Pondělí 7. července 2008 v 9:41® mako
-
Michall: Primo na Stedronine jsem chytal jen jednou, ale okoli docela znam. Podle me je nej plotice nebo cejn a na trhacku od 1 do 2 metru pod hladinou. Ale samo je to zavisle na pocasi a okolnostech. Vsechny ostatni zpusoby nebo montaze se mi zdaji na Orliku v lete mene uspesne.
- Neděle 6. července 2008 ve 13:37® chosebaits
-
BuBu99> tak to jde,u nás na vábku koušou jem prckové.
- Neděle 6. července 2008 v 10:59® amazon
-
čute chlapi chodí nekdo na odru rad bych sněkým zašel a k něčemu se přiučil.
- Neděle 6. července 2008 v 10:36® zany
-
BuBu99> gratulace moc hezká ryba.
- Sobota 5. července 2008 ve 23:30® BuBu99
-
tak dneska chvilka vabky 120
- Sobota 5. července 2008 ve 23:29® BuBu99
-
tak dneska chvilka vabky 120
- Sobota 5. července 2008 v 17:59® chosebaits
-
Rybářská závist nezná mezí.Volá mi kámoš,proč mám bojky z lodi venku a kde je loď.Nějaký dobrák my vyházel bojky,ucvakl řetez a poslal loď po vodě.Loď jsme našly o kilometr níž ve skalách.Na této vodě mám loď pár let a nikdy se nic nestalo.Sumce tu v životě nikdo nechytal,až já loni.Každý chce poradit co a jak,ale já nechci nic moc říct a proto se začínají dít zajímavé věci.To to asi k rybařině nepapří a nebo se pletu?
- Pátek 4. července 2008 v 18:57® chosebaits
-
SETR ONDRA>cajk na to mám,ale prostě jsem to nedokázal mu jí párkrát napumpovat. Ryba je nenávratně fuč a muj novej osobák asi taky.No tak snad příště mu to natřu já.
- Pátek 4. července 2008 v 17:46® marven
-
Malovec> paráda a to jsi brečel že budeš sedět doma
- Pátek 4. července 2008 v 15:01® BuBu99
-
nevite nekdo jak vybada Labe je voda nahore nebo ne dik
- Pátek 4. července 2008 ve 13:28@ ???
-
Díky za info.Dneska zajedu nachytat nástražky a zítra snad vyrazíme.Pocasi je super,neochladilo se a tlak pude nahoru.
- Pátek 4. července 2008 ve 13:14® alland123
-
Malovec:Gratulujem pekná fotka aj ryba.
- Pátek 4. července 2008 ve 12:39® Malovec
-
Lesek> je z Labe ale tam to teď vypadá jak na stojáku vůbec to neteče , když foukne vítr tak dokonce jedeš proti proudu
- Pátek 4. července 2008 v 8:05@ ???
-
Všechno dobrý,já jen koukám jestli je z řeky,ramena nebo stojáku.Každopádně to bude asi okolo Hradce viď?
- Pátek 4. července 2008 v 7:56® Malovec
-
Lesek> tak to nechápu , mě to dokonce ukazuje že je ze 7 . 3 ale to bych si docela pospíšil ne?
- Pátek 4. července 2008 v 7:45@ ???
-
Sumík pěknej,fotka pěkná, ale fotka je ze 7.4. tak nevím jestli nás tak trochu nehoupeš ty kluku jeden
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 22:46® zany
-
panové nevíte jak bych mohl vydolovat nějakou fišku z Dalešic.Je to hrozně probouchaná voda a na bojky je hluboká.Je pár míst kde by se dalo ,ale ty jsou už od pátku zabraný.(přítok).Nebo leda podvoďák někde ho natáhnout někam do průplavu.nebo spíš už nevím.Jsem už bezradnej.
- Čtvrtek 3. července 2008 v 19:38® h.simunek
-
Zdravim všechny mohl by mi dát někdo radu kam tento výkend na sumce?Něco jako Lužnice nebo něco v jižních čechách chci si sám vyrazit a nevim kam jet poradí někdo dík