Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. července 2008 v 19:00® cormoran
-
Malovec> Pěkná fotka:)
- Čtvrtek 3. července 2008 v 16:35® Malovec
-
tak jedna fotka 125ky ze včerejška , povedla se ještě jedna metrovka a štika 63 krásnej záběr na vábničku jen to překvapení že po záseku nebyl žádnej tah
- Čtvrtek 3. července 2008 ve 13:01® Michall
-
Hoj všichni! Chtel bych se zeptak jestli nekdo nezna okoli Stedronina na Orliku?Chystam se tam 25.7.na sumiky a tak bych se chtel zeptat jakou nastrazni rybu(mam liny 25–30cm-trhacka a rousnice-podvodni splavek).A jeste bych se chtel zeptat na jakou hloubku mam davat rybu na trhacce? Diky za odpoved.
- Čtvrtek 3. července 2008 v 11:08® alland123
-
Tak tri zábery dva sumci 72cm a jeden 95cm kopec strhnutých rýb čo ma mrzí snád to bude lepšie na budúce.
- Čtvrtek 3. července 2008 v 9:45® SETR ONDRA
-
chosebaits> jak si nedokázal mu jí natřít
To se musí,i když tě táhne do vody tak mu jí musíš alespoň dvakrát napumpovat
seknout se prostě musí ať se děje co se děje,i do tahu od toho máš cajk na sumce né
- Středa 2. července 2008 v 18:55® chosebaits
-
SETR ONDRA>tak jsou to uličníci jak píšeš,dal jsem tam káču a lapl jsem 50 a 80 cm.Jinak večer záběr na trhačku a já ta nedokázal pořádně seknout,protože byl naustále v tahu,tak jsem přišel o krásnou rybu.
- Úterý 1. července 2008 ve 21:14® silurus
-
II. ročník celoslovenských sumcových pretekov – SLEPČANSKÝ SUMEC termín : 29–31.8. 2008 Pravidlá nájdete na www.silurusteam.szm.sk www.rybarstvo-saenger.sk
- Úterý 1. července 2008 v 17:39® BuBu99
-
cau vite nekdo jak je to na Labi smi se chytat az u splavu u elektrarny vzdycky bylo v radu 100m od vodniho dila ale letos tam je 100 m od prehradniho telesa a elektrarna neni prehradni teleso nebo se pletu
- Úterý 1. července 2008 v 16:29® SETR ONDRA
-
chosebaits> na 99%to dělaj uličníci,většinou na rousáky jdou prckové do 130cm ale i někdy se splete potvora
vím že když dám rybu tak budu mít třeba jen jeden dva záběry za tejden ale většinou jsou větší,no já chytám na rousáky z jednohákem a na cca 10–15 rousnic a stěchto drbanců seknu tak každýho 10tý ho
ale jak přijede větší tak to většinou vypadá jako když vysíš za dno pomalu e prut ohýbá pod vodu a bác a je tam
no ale někdy i větší bere jako blb
chce to vychytat,kdyby to bylo jednoduchý tak to by nebylo ono
u nás na řece sumcaři říkaj že sumec do 1metru se vyvábí i na hrnek,ale nad 120cm už je na vábničku,no hrnek jsem pokusil a sumci kolem 60–80 brali poctivě
- Úterý 1. července 2008 ve 13:04® chosebaits
-
SETR ONDRA trumani u nás nejsou,tak je možný že to tahaj prckové.Párkrát do toho klepne a pak to jde do tahu,ohne prut aš se očko prutu ponoří a já sekám do prázdna,tak už jsem z toho jelen.Jinak chytám na trhačku seknu skoro vše ,ale ta vábnička zatim bez uspěchu.Včera na vábničku tři zaběry na rousnaky a na rybu ani tuk.Dnes jedu znova,tak doufám že to trefim.Reagujou na vábku dobře,nebo jí tu zdejší sumci slyšeli asi pětkrat za poslednich dvacet let.
- Úterý 1. července 2008 v 9:54® zany
-
Bubla> tá jsem ji nastažoval jak na bojku za hřbet.o byla asi ta chyba tak já to vyzkouším a pak dám vdět.
- Pondělí 30. června 2008 ve 21:16® Bubla
-
zany> zdar.a jak ji nastrazujes?kdyz ji pichnes prvnim trojhakem mezi hrbetni a ocasni plutev a druhy k prsni nemel by byt problem.
- Pondělí 30. června 2008 v 17:46® zany
-
čauves mám problém při vábení ,když tam dam jako nástražku rybu ,tak mi jezdí všude možně a není tam kde by měla být.olovo dávám 200g.nástražky používám plotice tak 20 – 25 cm.a na echu ji vubec nevidím.co stím poraďte prosím.
- Pondělí 30. června 2008 v 16:35® SETR ONDRA
-
chosebaits> no přesně tak,loni jsme měli dost problém trfit rybku na rousáky a najednou se to povedlo a byl to trůman jak vyšitej
ten den jsme lapli asi 4 kousky jak na fídr drc,drc a šňůrka jen jezdila sem a tam,taky to dělají sumčí míma +/- 40cm a je jich opravdu dost vždy to jen poctivě očistěj
jinak když přijde sumík od cca 80cm tak většinou sedí a je i jiný záběr,unás je letos na řece hodně malejch čističů dej rybu a máš klid
- Neděle 29. června 2008 v 19:04® Kubah
-
chosebaits> To třeba nemusí být sumec
- Neděle 29. června 2008 v 17:06® chosebaits
-
Ahoj,poradte kde je chyba.Chytám na vábničku na rousnice,sedm záběru a nejde to seknout,tak co stím?Mám tam jeden jednohák a dávat tam trojhák je blbost.Jinak sezona je dobrá,už se podívalo na břeh několik slizounu a ten nej měl 142cm.Díky za každou radu.
- Neděle 29. června 2008 v 15:49® BuBu99
-
ja myslel ze se smi chytat 100 m od splavu a elektraren a ono to plati jen u prehradnich hrazi ?
- Neděle 29. června 2008 v 15:23@ ???
-
a jak to teda je ? kdy sekat ?
- Neděle 29. června 2008 v 15:05profil byl smazán
-
Alivio> dobrej nápad…du s tebou a beru mušák a du zavláčet se suchou muchou
- Neděle 29. června 2008 ve 14:19@ ???
-
nikdo neni neomylny sme jen lide
- Neděle 29. června 2008 ve 14:18@ ???
-
sem se spletl na plavanou :=-d me ucili na splavek a na kacenu a ted se to plete nechci to tu psat jak nejaky **** na plavanou a jak to ted ja ?
- Neděle 29. června 2008 ve 14:13® Shrek
-
NS> při lovu na položenou se potápí kačena,splávek či cokoliv jiného?Asi si vezmu vláčák a půjdu zasušit s rotačkou.
- Neděle 29. června 2008 ve 13:56@ ???
-
Muzu se zeptat jak to je se sekanim pri lovu na polozenou seka se hned kdyz splavek(kacena nebo cokoli) zajede pod vodu a nebo se ceka jak u stiky at to vic zazere ?
- Neděle 29. června 2008 ve 12:11® marven
-
Leonardo> nežeby ti nikdo poradit nechtěl ale nato musíš přijít sám pdle toho jak se ti ryby oběvujou nabo zvedaj hodně ti pomuže echo
- Neděle 29. června 2008 v 8:56® gadasnik
-
regulus> neboj,někdy s polu sednem a budeme je čubat na peletky
.Párkrát jsem je u nás zkoušel a zatím žádnej extra úspěch.Ale rybička je rybička,o tom žádná.Zítra brzo ráno letíme,tak až za čtrnáct dní jim teprv pročešu kartáče
- Neděle 29. června 2008 v 1:39® regulus
-
gadasnik> kurnik ty máš pamatováka.
- Sobota 28. června 2008 ve 22:37® gadasnik
-
regulus> to jsme na tom skoro stejně,na bójky jsem byl zatím jenom jednou,mladej neproměněnou nádhernou jízdu a hafo mimin na vláčku.S relativně vůči slizounkům „jemné“ náčiní,takže jsme si je vychutnali.V pondělí mažeme za sluníčkem a po návratu jim chceme pročesat kartáče.Přes Honzu jsme si koupili novejk nádhernej cajk,tak už čekají jenom na křest.Způsob klasika bóje a podle času i váblo,tak jsem natěšenej jak patnáctilrtej puboš,co to má poprvý slíbeno za panelákem ve křoví.Chci zkusit /nepruď!!!!/ i peletky,tak jsem zvědavej,hlavně aby nebylo zklamání.Lákají mě i tady na severní moravě na slizounky pro mně na neznámou vodu,tak jsem zvědavej.
- Sobota 28. června 2008 ve 21:41® regulus
-
gadasnik> ještě sem nebyl, nějak není čas.
- Sobota 28. června 2008 ve 20:23® Leonardo
-
Dobrý den, poradil by mi někdo prosím v jakých časových intervalech a kolik puknutí se dělá při vábení?
- Sobota 28. června 2008 v 17:12® gadasnik
-
regulus>
,s tím už nic neuděláš,takovej jsem od mala
Jak slizounci,chodíš je dráždit??Já mimo mimin nic extra,v pondělí letíme na čtrnáct dní za sluníčkem,takže víc se jim budu věnovat až po první dofči.