Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. června 2008 v 18:43® marven
-
BuBu99>jo to chápu je to všude stejný naštěstí to už neřešim
- Úterý 24. června 2008 v 18:37® BuBu99
-
ta se mi taky nejvic zamlouva tech 2,50 na vabku akorat a 2,80 na bojky podle me taky idealni asi do nich pujdu ale az pristi sezonu letos uz by me to manzelka asi vysvetlila tech investic uz bylo moc
- Úterý 24. června 2008 v 18:34® marven
-
BuBu99>ahoj nemusel by bejt špatnej ale já mam prutu dost tak ho kupovat nebudu abych ho vyskoušel vzal bych tu variantu jeden spodek dvě špičky
- Úterý 24. června 2008 v 18:32® BuBu99
-
Marven zdravim te a co na nej rikas jakej je tvuj nazor na ten prut ja ho videl jen na obrazku
- Úterý 24. června 2008 v 18:29® marven
-
BuBu99> jed se neněj mrknout do kolína maj ho na zalabí už jsem ho okukoval chtělo by to pořádně vyskoušet
- Úterý 24. června 2008 v 17:49® zany
-
Maiki> tak to hodně štěstí já pojedu o prázdninách tejden Dalešice a na tejden na nějakou vodu u Ostravi.tak jsem zvědav.doufám že se taky dočkám letos prvního fousatýho..
- Úterý 24. června 2008 v 17:43® BuBu99
-
Maiki dik ja jsem ho nasel za 2150 tady ja jeste levnejsi
- Úterý 24. června 2008 v 17:38® Maiki
-
zany- jj je to krasa jak mizi bojka a cvrka multiplikator…jasne ze za slizounka bych byl mnohem radsi ale potesilo to…uz se tesim az prijde prvni letosni…za tyden se chystam Hartu za nimi…tak uvidime co se povede…
- Úterý 24. června 2008 v 17:36® Maiki
-
BuBu99-jo zkusit ho muzes…ja mam taky jeden proutek od SEMY a zatim spokojenost…uvidime co vydrzi…ale zkus ho koupit tady www.sema-louny.cz tady ho mas o petikilo levnejsi
- Úterý 24. června 2008 v 17:34® zany
-
Maiki> jasný ,ale ten pocit nádhera.u mě taky neměla šanci ,ale za vousatýho bych byl radši.já to měl tři metry od druhýho břehu.super doufám že to už konečně začne..a udem to moct pořádně zapít
- Úterý 24. června 2008 v 17:28® HaD
-
gadasnik> tak to jo
) už jsem myslel, že si veeeelikej drsňák
DDD
- Úterý 24. června 2008 v 17:18® BuBu99
-
nemate nekdo zkusenosti s temito pruty zamlouva se mi ten 2,50–2,80 takovej univerzal jak na vabku tak na bojku jestli jsem to dobre pochopil tak se prodavaj z dvouma spickamawww.obchod-rybareni.cz
- Úterý 24. června 2008 v 16:27® Maiki
-
a kamosovi co byl se mnou tez na bojku ale stika 81…ta uz byla krasna…obe putovaly zpatky..
- Úterý 24. června 2008 v 16:25® Maiki
-
zany-hehe me se podarilo neco podobnyho…akorat na bojku jsem zkousel a stika 68 mi na to prisla ve dve odpoledne…byla to krasna jizda…ale nemela sanci na 70kg snuru…za minutku byla venku zhruba…a to jsem mel asi tak 40–50m od brehu
- Úterý 24. června 2008 v 16:16® zany
-
ahoj pánové.Tak včera jsem na ně vyrazil a jen tak na slepo jsem nahodil bojku a přibližmě za hodinku jsem dostal záběr.Tak jsem se těšil na vousatýho a ona ejhle štička 63cm.malá ale potěšila.krásnej pocit.když člověk si všimne ,že mu mizí bojka.tak jsem ji změřil a opatrně pustil a srozbou ať mi pošle strejdu sumce.
- Úterý 24. června 2008 ve 12:47® gadasnik
-
HaD>
,ty ťulo,chytám já,moje polovička,mladej,malá,
,to už je lepší,néééé?????
- Úterý 24. června 2008 v 11:11® HaD
-
gadasnik> ve dvou budete nabíjet 6 prutů?
- Úterý 24. června 2008 v 9:45® gadasnik
-
HaD> …a wo tom to je,aby si to člověk užil.Sice jsem byl spařenej od sluníčka jak prase,že jsem v noci nemohl ani spát,ale stálo to za to.Opravdu jsme si to vychutnali.Dva případy byly,že si mladej myslel,že má pod břehem vázku,tak jak k tomu cirka deset metrů šel a domotával,tak to byl nedoseklý slizounek,no prča byla.Mladýmu přeju,aby tu „moji“ přesdvojku čubnul na ty nový proutky von,ať si to pravý vořechový vychutná.Asi to dopadne tak,že vyvezeme šest čagánků a nechám mu je na starosti,aby si ho čubnul přes kartáče /doufám,že mě za to nějaká RS teď nebude na netu pranýřovat/,ale co by jsme pro tu naši drobotinu neudělali.Od letoška může legálně chytat drafce na živou rybku,tak ať si to vychutná.
- Úterý 24. června 2008 v 9:09® HaD
-
gadasnik> Já mám taky rád vláčku s těmahle menšíma rybama. Člověk si to opravdu užije
- Úterý 24. června 2008 v 7:58® gadasnik
-
HaD> Uvidíme,za čtrnáct dní to testnu,tak doufám,že to bude v poho a konečně lupnu toho „svojeho urvanýho pacholka slizkýho“.Přes víkend jsme vyrazili na relax na rybošky,v pátek navečír měl mladej nádhernou jízdu,škoda že neproměněnou,ale v sobotu jsme se zahojili na vláčce,sice jenom mimča ± metr,ale nádhera,sedumnáctka šňůra,prostě si to člověk vychutnal.Slizounci byli při chuti,škoda jen,že foťáček nebyl po ruce.Ale na druhou stranu,pokud jdeme k vodě s foťáčkem a kamerou,tak většinou prd chytneme.Asi je budu raději nechávat v boudě
- Pondělí 23. června 2008 ve 23:37® HaD
-
gadasnik> chytal jsem tak na Orlíku na 12 metrech, na Ebru na 18 metrech a většinou v pohodě. Výjimečně se to zamotá, ale když ozkoušíš délky a ryby a způsob nastražení, tak jsi v pohodě
- Pondělí 23. června 2008 ve 20:04® gadasnik
-
HaD> zdar Dejve,tak jsem ten koncák zkoukl,akorát dotázek,nebude se mi to na stojáku motat??Hloubka± 3,5 metru,sestava se mi zamlouvá,nevypadá to špatně,jenom mám strach o to motání,to bych se asi zbředil.
- Pondělí 23. června 2008 v 19:21® marven
-
Malovec> budeš muset přijet ja ti nějakou nechám dej vědět Pavel by asi taky dojel
- Pondělí 23. června 2008 v 19:18® Malovec
-
marven> kdepak , zase se na mě nadostalo
- Pondělí 23. června 2008 v 18:37® marven
-
Malovec> jinak samozřejmě gratuluju doufám že sis taky povodil
- Pondělí 23. června 2008 v 18:35® marven
-
Malovec>držáky mam přidělaný tak to prubnu co se bude dít doufám že příde větší než metrovka
- Pondělí 23. června 2008 v 18:34® marven
-
no jasně od vábničky bolej pazoury ale i to bojkování dá zabíračku ja byl v sobutu utahanej v tom teple ještě jsem to tahal do kopce od vody aby jsme tam měli u vody klid
- Pondělí 23. června 2008 v 18:10® HaD
-
BuBu99> jooo, překažený plány to je vždycky k nasr.ní. Ale zase si odpočineš
- Pondělí 23. června 2008 v 18:05® BuBu99
-
dneska me manzelka pekne nas…a uz jsem daval pruty do auta ze pojedu tak do deseti hodin na vabku uz jsem se videl jak relaxuji na lodce a pak prisla manzelka ze musi odjet a ja musim hlidat deti uz dlouho jsem nebyl tak nas…j
- Pondělí 23. června 2008 v 16:55® HaD
-
Malovec> tak to jde