Vyhledávání
Sumcařina
V diskuzi je 35.126 příspěvků, z toho 35126 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. června 2008 v 16:12® slimak
-
HaD> to bylo asi pro mě..díky.už už to mám v pohodě a šlape to.zítra ho prvně zkusim!
- Pondělí 16. června 2008 ve 13:34® HaD
-
snorkii> to jsou tuším na rychlostní čidlo a boční siondu. Ty nech být jak jsou
- Pondělí 16. června 2008 ve 13:34® HaD
-
Pompo-styfler> zájem by byl, ale ten čas
- Neděle 15. června 2008 ve 23:16® Pompo-styfler
-
čau lidi , před chvilkou nám vypadnul kámoš z výpravy na sumce, na ebro , jestli by jste měl někdo zájem písněte mi na mail .Nejezdím na přehrady , ale na řeku …
- Neděle 15. června 2008 v 16:35® BuBu99
-
nemate nekdo odkaz na ceskej manual Lowrance x 98 dik
- Neděle 15. června 2008 v 16:30® Maiki
-
BuBu99– Muzes dat klidne tri trojhaky…kdyz ti po tom sumik skoci tak mas aspon jistejsi…
- Neděle 15. června 2008 ve 14:20® BuBu99
-
zdravim kdyz chytate na nastrazku kolem 25–30 v slabem proudu davate dva trojhaky nebo jakou montaz mam pouzit dekuji
- Neděle 15. června 2008 v 10:48® alland123
-
choseba:Uplne súhlasim s marvenom.
- Sobota 14. června 2008 ve 21:04® Nikoš
-
h.simunek> Pavel Tomi taky jednou doporučoval játra s česnekem. Ale halibut je standart.
- Sobota 14. června 2008 ve 20:09® HT
-
h.simunek – Halibut,jedině
- Sobota 14. června 2008 ve 14:29® h.simunek
-
poradí někdo jaké jsou nejlepší pelety na sumce?
- Pátek 13. června 2008 ve 21:43® libec
-
zdarec karamadi tak sem byl ted tyden na Dyji 7,slo par kapříků brutalne tam mlátí boleni,ale fousatí slyšet nesli.Ted se se tu dost ochladilo a je pod mrakem,to asi není dobré.snad se to do pondelka spraví.tak hoodne fotek ve fotácích.
- Pátek 13. června 2008 v 19:33® marven
-
Choseba> dost těžko se radí a nemusím mít pravdu ale dal bych nastrahu kapra a jeden proutek ke spadlímu stromu a druhej nejakou hranu či koryto
- Pátek 13. června 2008 v 19:30® Choseba
-
ZACHVÍLI TO ZAČNE!!!! 16 ČERVENM UŽ JE ZA DVEŘMA PUJDEM PŘELSTIT PAR SUMÍKŮ!! TĚŠITE SE JAKO JÁÁ!!?:)
- Pátek 13. června 2008 v 19:26® Choseba
-
ahojte pani sumcaři. sorač že talk púozdě pišu. ale jak mysliteže sem se k sumcum dostal?:D pravě timhle DVD s havličkem a to mě uplně dostalo!!!mam vyhlidliho jednoho sumika tak pres 2 metry a nejake drobne. takovi rachot mi udelal pod pruatama az sem se lekl k smrti.tak a jeden domorodec prave viděl se vyhřivat se sumiky nejdřív myslel že to su klady ale šel blíš a na mělčině sumíci jak hovada!! jde mi o to kapřici su ztam sotva míroví(40cm) a su tam bobři takže popadane stromy ve vode prostě prales!! rasj dravcu. tam ja chodim na ně ale je to strašně skovane.
a proto nevim jak na něj na sumca!! neni tam sam su tam i dalšoi minimalně ještě prej 6takovích. a pravě nevim zda jit po tom 16 červnu na mělčinu nebo raději hlubší voda nebo někde ke stromum nebno zlomum a hlavně zda tam dat kapřika nebo karasa 30cm nebo perlina ale problem je taky že mi to vždy sežeru štiky!!! vždy chytnu takl 70cm štičku pěknu ale ja vždy jdu na sumiky a chytnu tohle.co myslite kde by mohli byt? na mělčiny?díky - Pátek 13. června 2008 v 18:49® marven
-
www.rybarikladno.cz jsem to na mrku docela se divím že čekají velkou účast přijet k vodě a pak čekat až na tebe příde řada že ti někdo zaveze a otázka taky kam že tak to raději počkám na zahajení a udělám si to sám pak mužu nadávat jen sam sobě proč nebyl záběr vždyt hledání místa patří k uspěchům to fakt nechápu
- Pátek 13. června 2008 v 18:45® zany
-
Čauves. Tak hodně štěstí všem co jdoupondělí na ně.Já budu trpět na ustníc.Radši bych seděl u vody jak na na židly vřed komisí.
- Pátek 13. června 2008 v 18:42® ozrala
-
zdravim panove nevite kde se daji sehnat nejaka vydea o sumcich
- Pátek 13. června 2008 v 18:35® BuBu99
-
zdar tak uz nam sumci klepou na dvere to bude dlouhej vikend pred zahajenim ale kdyz jsme to vydrzeli do ted zrovna jsem dodelal pouzdro na vabnicky
- Pátek 13. června 2008 v 15:12® jabr8
-
Ahoj.Nevíte někdo o půjčňovně echolotů v Praze?Díky
- Pátek 13. června 2008 ve 14:47® snorkii
-
mic> sumcovi na nějakým milimetru nezáleží…
- Pátek 13. června 2008 ve 14:14@ ???
-
zdravím,letos to chci aspoň zkusit se sumci a podvodním splávkem, dotaz: vadí moc když použiju PVC hadičku tloušťky 3 mm nebo musí být tloušťka 2 mm?? díky za odpověď
- Pátek 13. června 2008 ve 12:47® snorkii
-
gadasnik> My valíme už v pondělí na noc na mušov,tak by to bylo krásné zahájení sezóny nějakyho vousáče vytáhnout.A od soboty na týden na vranov,trhnout český rekord odtud z 1992:))))zdá se mi,že už by měl být pokořen:DDDD Jěště jsem tam nechytal,tak jsem zdědavej jak to tam půjde.
- Pátek 13. června 2008 ve 12:39® gadasnik
-
snorkii> no my razíme až příští týden /doufám!/ v pátek,jaxi to dřív nestíhám.O to si to víc vychutnám.
- Pátek 13. června 2008 ve 12:19® snorkii
-
gadasnik> ok.tak ať vám s mladým dobře slouží…doufám,že se nám všem sezóna vydaří podle představ.už ať je pondělí a hurá na ně:))))
- Pátek 13. června 2008 ve 12:07® gadasnik
-
snorkii> cenu zatím přesně nevím,nějaké finance budeme ještě dorovnávat,braly se proutky,mulťáčky,šňůra,tak zatím přesně nevím,ale zas taková hrůza to není.
,jinak s přáním nápodobně,kua hlavně ať kóóóóóóóóóšouuuuu
- Pátek 13. června 2008 ve 12:00® snorkii
-
gadasnik> pěknej moc.tak at vytáhne hafo foucáčů přeji.já si udělal radost s carat strong 3629,sice trošku delší než jsem chtěl,ale doufám, že bude v pohodě.Na kolik ti vyšel ten tvůj,jestli to není tajný?:)4500?
- Pátek 13. června 2008 v 11:25® gadasnik
-
snorkii>
vypadá sqěle,pěkně padne do pořádný pracky,ale na vodě ještě nebyl.Obnovovali jsme s mladým výbavičku,tak jsme si vzali každý po dvou kouscích fčetně novejch mulťáčků.
- Pátek 13. června 2008 v 11:15® snorkii
-
gadasnik> ten vypadá hodně v pohodě,co je to za proutek?
- Pátek 13. června 2008 v 10:49® gadasnik
-
Tož hojte sumobijci,tak i já jsem se díky móóóóc dobré
dušičce
dočkal svejch novejch
mazílků
/viz foto/,ještě ta šňůrečka a bižuterie a může se razit.Jinak fšem sumotrápičům do týhle sezóny jen ty nej zážitky a spoustu trofejních slizounků na čaganech a ve foťáčkách.